yahu bu istanbulda yer ayırtma olayı meşhur herhalde, çok mu dolu oluyor:44: bizimkinin öyle planları yoktur herhalde, ben kemik tarak istedim sadece, tarak aldırmaya vesilebiz de kutlamaları pek sevmeyiz de işte film izlersiniz, çay içersiniz, ay bugün ikinci ayımız bitti diye sarılır öpersiniz, kutlama bu bende
benim de beyazlarım çok ama sağlıksız ya boyalar da. tekrar boyayacktım ama vazgeçtim. bir boya varmış, belki onu denerim, ama tutmayabilir. boyalı saçlara tutmuyormuş :26: çikolata kahveyi çok severim, benim de rengim koyu çikolata kahveydi. açık yakışır sana, ten rengin açık çünkü
Farmacolor diye bi boya var ben kullaniyorum onu ineririm hem bitkisel hem de renk cok guzel tutuyo ve diger boyalar gibi hemen akmiyo ama bulmasi biraz zor olabilir
kadercim hayırlı olsun tekrar
sende ki cevheri keşfettiler en sonundaa
Kaderciiimm hayırlı uğurlu olsun canım işin.
Farmacolor diye bi boya var ben kullaniyorum onu ineririm hem bitkisel hem de renk cok guzel tutuyo ve diger boyalar gibi hemen akmiyo ama bulmasi biraz zor olabilir
Günaydın kızlar
Dün programcı geldi, benim bilgisayarıma planlama programını yükledi
Ben işim daha kolaylaşsın diye birkaç birşey önerdim, yaparız dedi
O pazarlama müdürü de dedi ki yapmayın, programcı da şaşırdı niye yapmayayım dedi
Bende yapın, gayet mantıklı tek tek uğraşmaktansa bi aralık verebilmemiz daha mantıklı dedim
Programcı da evet gayet mantıklı, ben notumu alıyorum bunları yapar yapmaz sizi haberdar edeceğim dedi
Bir de 2 ayrı birim var ona göre ayarlarsanız sevinirim dedim, tamam dedi
Pazarlama müdürü de beni sordu.. Nasıl ? Zehir gibi dimi dedi.. 15 dk gösterdim sadece bu programı ve neye göre çalıştığımızı dedi..
Programcı da soruya giriş tarzından bile belli zaten, ileride çok daha iyi olur dedi..
Bende teşekkür ederim, ... Bey de o yüzden benden kaçıyo herhalde dedim
yahu bu istanbulda yer ayırtma olayı meşhur herhalde, çok mu dolu oluyor:44: bizimkinin öyle planları yoktur herhalde, ben kemik tarak istedim sadece, tarak aldırmaya vesilebiz de kutlamaları pek sevmeyiz de işte film izlersiniz, çay içersiniz, ay bugün ikinci ayımız bitti diye sarılır öpersiniz, kutlama bu bende
benim de beyazlarım çok ama sağlıksız ya boyalar da. tekrar boyayacktım ama vazgeçtim. bir boya varmış, belki onu denerim, ama tutmayabilir. boyalı saçlara tutmuyormuş :26: çikolata kahveyi çok severim, benim de rengim koyu çikolata kahveydi. açık yakışır sana, ten rengin açık çünkü
Günaydınlarrrrr..İznimi çarşamba günü kullandığımdan bugün buradayım malesef kızlarrr
bircan bende fındık kabuğu biraz koyu olabilir, çikolata iyidir
kadercim hayırlı olsun bu işin
Hayırlı olsun Kadercim çok güzel haber bence buinşallah tez zamanda o adam arada olmadan kendi işini götürürsün... Maaşında değişir diye düşünüyorum ama hemen değil de Temmuz ayında falan olabilir tabi iş yeri politikasını çok bilmiyorum... Hayırlısı sen işi al eline gerisi gelir...
farmacolor yazınca hep henna çıktıaynı marka mı anlamadım ki :44:
Bizim zam sadece Ocak ta maalesef.. Bir iki ay önce bu teklif gelseydi iyiydi
Hayırlısı olsun da önemli değil bekleriz
Aslında çok yoğunlaştı işim
Şimdi faturalar bende ( Hem fabrikanın sevkiyatları, hem buranın ), çekler bende, ba-bs ler bende
Öğlende sekreter yemeğe çıkınca yerine ben bakıyorum 1 saat ( Pek bayan çalışan yok )
Artı bir de bu iş çıktı, bu iş için başlı başına bile eleman almayı düşünmüşler sonra ihale bana kaldı
Yaparım sorun değil de en azından önceki işlerimin bir kısmını devretmek istiyorum :44:
Ama henüz bunu talep etmek için erken
Şu işi bi tam olarak alayım da
ooo sende çok sorumluluk varmış zor gerçekten ama ben de öyleydim şimdi bir arkadaş başladı onun yapabileceği işleri ona devrediyorum yavaş yavaş... Eminim sen bu işi komple üzerine alınca yardımcı alırlar sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?