• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Teşekkür ederim :16:
Normal birine zararsızımdır :1: ama bu adam kaşınıyo
Zaten müdür de bana işe girdiğim de demişti bizim sekreter veya ... Bey sizin iyi niyetinizi kullanmaya kalkarsa haberim olsun
Bu konu da meşhurlar yani..

Şimdi bir de direk bana bulaşınca , ben hakkımı kimse de bırakmam
İyiliği de unutmam kötülüğü de , sadece beklemeye alırım bazen :51:

Bana da öyle geliyo maalesef :1: keşke sadece masam değil işyeri taşınsaydı :27: mümkünse bizim evin o taraflara filan :8:

:9: :9: Ne güzel seni uyaran birileri varmış ben de çalıştığım ortamdaki arkadaşa sinir oluyorum ama müdür onu tuttuğu için elimden bir şey gelmiyor sadece arada tepem atınca sivri dilim araya giriyor işte... İnsanlık konusunda çok iyiler ama iş konusunda ezmeye çalışıp emir buyuruyor sürekli ben de yapmıyorum başka şeyle ilgileniyorum yapmak istediğimde yapıyorum istemeyi bilsin diye ama kadının yapısı bu en sonunda düğünden önceydi bir şey yap dedi işle ilgili patronlar falan da vardı rica ederseniz yaparım tabi niye olmasın ama bu uslubla yerimden kalkamam kusura bakmayın dedim neye uğradığını şaşırdı..:9: 3 patronum var yaş olarak da çok çok büyükler adamları bir kere emir verdiklerini hatırlamıyorum 9 senedir burdayım yanii..

Neyse ki artık hiçççç umursamıyorum işimi yapıp geçiyorum.. :9: :9:

Günaydın KK hatunları...
Benden size armağan olsun... :29:

Öpüyorum sizleri... :54: :54: :54:

Günaydın canım :3:

Pratik şeyleri daha çok seviyorum
Bu börek onlardan biri

Evet çorbayı eşim güzel yapıyor

Islak kurabiyeyi de İlkay söylemişti
Kk dan aldım tarifi 14 dk. da pişiyo deyince işime geldi :8:
evet bende yapmıştım ıslak kurabiyeden yedik evet pratik olunca uğraştırmıyor pek zaman açısından

:9: :9: Ne güzel seni uyaran birileri varmış ben de çalıştığım ortamdaki arkadaşa sinir oluyorum ama müdür onu tuttuğu için elimden bir şey gelmiyor sadece arada tepem atınca sivri dilim araya giriyor işte... İnsanlık konusunda çok iyiler ama iş konusunda ezmeye çalışıp emir buyuruyor sürekli ben de yapmıyorum başka şeyle ilgileniyorum yapmak istediğimde yapıyorum istemeyi bilsin diye ama kadının yapısı bu en sonunda düğünden önceydi bir şey yap dedi işle ilgili patronlar falan da vardı rica ederseniz yaparım tabi niye olmasın ama bu uslubla yerimden kalkamam kusura bakmayın dedim neye uğradığını şaşırdı..:9: 3 patronum var yaş olarak da çok çok büyükler adamları bir kere emir verdiklerini hatırlamıyorum 9 senedir burdayım yanii..

Bende çok takarım öyle şeylere
Eşim bile su doldursana derse gözlerinin içine bakarım hareket etmem :1:
Yani doldurur musun der, sonra sürahiyi alırım elime :27:

Bazısı öyle ya kraldan çok kralcılar işyerinde

helal olsun hemşomaaa.:9: anlamayanın hakkında böyle gelmek lazım..:8:

merhaba kızlaaar
ben eylül geliniyim:16::16::16:
Allah çok sınadı bizi balayından geldiğimiz gün eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyodum 2.5 ay boyunca parasız kaldık ne çektiğimizi bi ALLAH bi biz biliyoruz..şükür sonra işe girdi şimdi bebiş düşünüyoruz:31:

merhaba kızlaaar
Allah çok sınadı bizi balayından geldiğimiz gün eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyodum 2.5 ay boyunca parasız kaldık ne çektiğimizi bi ALLAH bi biz biliyoruz..şükür sonra işe girdi şimdi bebiş düşünüyoruz:31:

merhaba canım hoşgeldin :31:
zor zamanlar atlatmışsınız, hemen bebiş düşünmek yerine bu ikili zamanlarınızın tadını çıkartsanıza canım eşin işe girmiş, biraz gezin tozun bence .. muhtemelen işsiz olduğu dönemlerde eve tıkılıp kalmışsınızdır ve ayrıca işsizlik sebebiyle huzursuzluğunuz da varmıştır .. şimdi herşey düzene girmeye başlamış biraz daha devam etsin bence :31: ama tabisi sizin hayatınız, sizin kararınız :34:

merhaba kızlaaar

Selam :3: Hoşgeldin..

Senin düşüncen ama bebek için erken gibi sanki zaten yeterince sıkıntı çekmişsiniz en azından bu günleri değerlendire bilirsiniz evlilik çok farklı bir şey birbirinizi tanıyabilirsiniz. aynı evin içine girince bilmediğiniz yönler ortaya çıkabiliyor ister istemez. Bebek için biraz birikim yapabilirsiniz..

Tabi ki sizin kararınız hayırlısı ne ise öyle olsun :9:

merhaba kızlaaar

Canım Allah yardımcınız OLsun bol bol dua et.inşallah bebeğinizde fazla bekletmez

dinlenme molası :16:

[video=youtube;ReLllNkqcxw]http://www.youtube.com/watch?v=ReLllNkqcxw[/video]

Back