2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kimseler yok ama söylemeden çıkmayayım .. dün akşam leyla ile mecnunun bebişleri oldu kızlar
bit kadar oldukları için sayısını bilmiyoruz biz bebişleri farkedinceye kadar babaları mecnun bir kaç tane hüpletmiş cani şuan sadece kapkara gözleri ve minicik kuyruklarıyla akvaryumda yüzüyorlar

Günaydın Kızlar hayırlı cumalar bugün cuma olduğu için çookkkk mutluyum...

Hayırlı olsun canım Yerim ben onlarııı

Hayirli cumalar olsun insallah
Hepimoze kolay bir gun diliyorum.

Ikaycim seninkilwrin cinsi prena mıydı
Hayirli olaun bebisleriniz.

Allah analı babalı büyütsün canım babişkolarını şiddetle kınıyorum, çok merak ettim ama ben de mi alsam, ama bakımlarını ihmal ederim diye korkuyorum :26: doğuma şahit olmayı çok isterdim.

Hayirli cumalar olsun insallah
Hepimoze kolay bir gun diliyorum.

Ikaycim seninkilwrin cinsi prena mıydı
Hayirli olaun bebisleriniz.

betaydı sanırım canım

güüünaydın bu arada herkese haftasonu geldi, huzurlu bir cumayla haftayı sonlayalım inşallah

Kızlarrr bugün tam 2 ay olmuş nasılda geçiyor zaman daha dün evlenmiş gibiyim
Bir gün bir bakacağız bebişlerimiz olmuş ... İnşallah burada olurumda hep birlikte yaşarız o mutluluğu..
Ayy duygusala bağladım resmen...

Hafta sonu nikah'a gideceğiz eşimin dayısının.. vee bu akşam saçlarımı boyatacağım henüz ne renk istediğime karar vermedim..

İçim çok huzurlu bugün bir an önc eve gitmek istiyorum..

canım ikinci ayınız hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişlerle artırsın.

dün karşıdan karşıya geçerken, ben bir an atladım geçicem diye, kıl payı geçtim karşıya. eşim beklemiş arkadam. o kadar kokrtum ki, o da arkamdan gelseydi araba çarpacaktı sonra onu buna söyledim, "iyi ki geçmedin, çok korktum dedim. bana ne dese beğenirsiniz "bana bir şey olmasından korkuyorsun di mi? unutma bebeğim, mutluluklar uzun sürmez" gıcık ya... ben de ne diyorsun deyip, yanağını sıktım acıtarak

Teşekkür ederim canım çok sağol.. Ben de senin gibi çok endişeleniyorum onun yanında hep koruma çabasındayım

bircancım bugünü kutlayabilirsiniz
saçını daha önce boyamış mıydın? ben de renkler konusunda bilgisizim, sadece bir kere boyadım

Günaydın kızlar
Dün programcı geldi, benim bilgisayarıma planlama programını yükledi
Ben işim daha kolaylaşsın diye birkaç birşey önerdim, yaparız dedi
O pazarlama müdürü de dedi ki yapmayın, programcı da şaşırdı niye yapmayayım dedi
Bende yapın, gayet mantıklı tek tek uğraşmaktansa bi aralık verebilmemiz daha mantıklı dedim
Programcı da evet gayet mantıklı, ben notumu alıyorum bunları yapar yapmaz sizi haberdar edeceğim dedi
Bir de 2 ayrı birim var ona göre ayarlarsanız sevinirim dedim, tamam dedi

Pazarlama müdürü de beni sordu.. Nasıl ? Zehir gibi dimi dedi.. 15 dk gösterdim sadece bu programı ve neye göre çalıştığımızı dedi..
Programcı da soruya giriş tarzından bile belli zaten, ileride çok daha iyi olur dedi..
Bende teşekkür ederim, ... Bey de o yüzden benden kaçıyo herhalde dedim

Nerdeyse butun yeni evlilerin akvaryumu var :)
Ama ben hem seviyorum baliklari hrm de cocuk ustemeyen esimin onlari yavrularim diye sevmesine gicik oluyorum hih

bircancım bugünü kutlayabilirsiniz
saçını daha önce boyamış mıydın? ben de renkler konusunda bilgisizim, sadece bir kere boyadım

Bugünü kutlamayız canım ben de eşim de pek hoşlanmayız sadece ilk ayımızda bir şeyler yapmıştım zaten haftaya sevgililer günü yemeğe gideceğiz..(eşim ayarlamış)
evet canım ben boyuyorum sürekli beyazlarım var tam tepemde çok belli olduğu için rahatsız oluyorum en son çikolata kahve yapmıştım ama biraz açık olsun istiyorum karamel ya da fındık kabuğu olabilir bugün araştıracağım biraz..

hem eş hem anne gibi hissediyorsun di mi sen de

Evet canım ya geçen hafta hasta oldu gece boyu sürekli uyanıp kontrol ettim.. Hiç uyumadım ama o bunu bilmiyor... ayy aşka geldim..

kadercim dikkatin ve algıların hep böyle taze kalır inşallah yeni işinde maaş da değişecek değil mi? maaştan da ziyade yükselme ve başarabilme duygusu çok motive edici

Nerdeyse butun yeni evlilerin akvaryumu var :)
Ama ben hem seviyorum baliklari hrm de cocuk ustemeyen esimin onlari yavrularim diye sevmesine gicik oluyorum hih

ben de bitki yetiştirip, onları yavrularım diye sevmek istiyorum biraz pragmatist bir insanımdır

kadercim dikkatin ve algıların hep böyle taze kalır inşallah yeni işinde maaş da değişecek değil mi? maaştan da ziyade yükselme ve başarabilme duygusu çok motive edici

Amin inşallah çok teşekkür ederim
Mutlaka değişir ama yakın zamanda mı yoksa yine zam zamanını mı beklerler hiç bilmiyorum, 9 aydır burdayım çünkü..
Evet, genel müdür büyük patrona sunmuş bunu bende güvenini boşa çıkarmak istemem.. Hem benim için de bi artı

yahu bu istanbulda yer ayırtma olayı meşhur herhalde, çok mu dolu oluyor:44: bizimkinin öyle planları yoktur herhalde, ben kemik tarak istedim sadece, tarak aldırmaya vesile biz de kutlamaları pek sevmeyiz de işte film izlersiniz, çay içersiniz, ay bugün ikinci ayımız bitti diye sarılır öpersiniz, kutlama bu bende

benim de beyazlarım çok ama sağlıksız ya boyalar da. tekrar boyayacktım ama vazgeçtim. bir boya varmış, belki onu denerim, ama tutmayabilir. boyalı saçlara tutmuyormuş :26: çikolata kahveyi çok severim, benim de rengim koyu çikolata kahveydi. açık yakışır sana, ten rengin açık çünkü

Günaydınlarrrrr..İznimi çarşamba günü kullandığımdan bugün buradayım malesef kızlarrr

Nice nice beraber geçireceğiniz günlere canımm

Eneeeem ilkaytoşş ne hızlı çıktı seninkiler..Hadi Allah analı babalı büyütsün beybii

bircan bende fındık kabuğu biraz koyu olabilir, çikolata iyidir
kadercim hayırlı olsun bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…