2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın arkadaşlar :)

dün akşam nasıl geçti çilek? ya bu durumla ilgili konuşmuş muydunuz siz? sürekli de yapılmaz ki :44:

Slm kızlar nasılsınız ben pazartesinden beri siteye giremedim ama bir problemmi vardı google dan yazıyorum tıklıyorum açılmadı bir türlü.:))) Şükür kavuşturana

nasıl aştın sorunu canım hoşgeldin. ben de diyorum bircan yok souvvenir yok elif yok, bu ne ki :44:

nasıl aştın sorunu canım hoşgeldin. ben de diyorum bircan yok souvvenir yok elif yok, bu ne ki :44:

Kk ya mail attım cevap gelmeden siteye girdim oldu anlamadım yani bizim şirketin pclerinden girilmemiş de olabilir neyseki sizlerleyim..

selaaaaaaaaammmmmm ben geldimmmmmyoğunluk aramıza girdi kızlar naılsınız

hoşgeldin canım ben çok iyiyim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo nişanlın ile

Nası geçsin işte cancazım o sinirle yine de mutlu görünmeye çalışma çabası falan kandil akşamı her ne olursa olsun sorun çıksın istemedim her zamanki gibi

kızlar Kader yine uzaklaştırma mı almış :44: ne yazıyor ki bu yaramaz kız ya :44:

kızlar maşallah kimseler yok burnında pek esprisi kalmamış artık sanırım.............
evet ya kimsecikler yok :44: ben de sağlık konularına daldım, burayı ihmal ediyorum sen neler yapıyorsun canım, nişanlınla aran nasıl, hazırlıklar nasıl gidiyor

ben yine çeyiz ve düğün aşamasındaki gibi gerildim yaaa yahu birinin iyi dediğine biri kötü diyor, ordan biri atlıyor onlar kandırıyor bizi. oooo. nasıl yeğenime sağlıklı ve güzel şeyler alıcam ben :44:

evet ya kimsecikler yok :44: ben de sağlık konularına daldım, burayı ihmal ediyorum sen neler yapıyorsun canım, nişanlınla aran nasıl, hazırlıklar nasıl gidiyor

iyi canım bende şu ara kına organizatörleri ile konuşuyorum birşey oluşturmaya çalışıyorum ama çok pahalı oluyor kafam karışık ...kınagecesi.nette var birşeyler ama :44::44:fiyat listesi:
STANDART PAKET : 2.500 TL

(Paketimize tüm kına malzemeleri dahildir. Ekibimiz sadece Bayanlardan oluşmaktadır.)

5 Kişilik Kına Gösteri Ekibi (Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi-Kına yakımı)

Kına Tahtı

Davul Show

Gelin Hanım’ın Kaftanı ve Damat Bey’in kıyafeti

Gelin Hanım’ın arkadaşlarının kaftanları

Gelin yüz örtüsü ve el gülü

Kına Tepsisi ve Kına Sepetleri

Tef ve şakiralar

Kına mumları

Gelin çıkışı bendirlerle çıkış

Volkan & konfetiler

Karşılama ve Lokum ikramı

Kına keseleri, kına taçları, el gülleri, halay mendilleri

EKONOMİK PAKET: 1500 tl

5 kişilik bayan kına ekibi

Kına Tahtı

Karşılama – lokum ikramı

(Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi- Kına yakımı)

Konukların eğlendirilmesi

Diğer Hizmetlerimiz:

Kına tahtı……………………………….: 500 TL

Hint Kınası…………………………….: 500TL

Şerbetçi……………………………….: 500 TL

Kahveci güzeli ve standı…………….: 600 TL

Lokmacı……………………………………: 750 TL

Kamera & fotoğraf prof. (bayan): 500 TL

Müzik/Ses sitemi:………………………….: 500

DJ (bayan)………………………: 500 TL

Şark Köşesi – Nargile köşesi………: 700 TL

Fasıl Grubu……………………………: 900 TL

Davul-Zurna……………………………: 500 TL

Diğer:

Türkiyenin tüm illerine fiyat farkı olmaksızın kına gecesi organizasyonu hizmeti vermekteyiz. İstanbul dışı hizmetlerimizde ulaşım masrafları müşteriye aittir. Anlaşma sırasında kaparo olarak % 30 ön avans olarak tahsil edildikten sonra anlaşma yapılır.Extra herhangi bir ücret talep edilmez.

program ne kadar sürüyormuş peki canım? bence kendin kendi zevklerine göre hazırlasan daha güzel olur hem sizin orası zaten bol adet gelenek göreneğin olduğu bir yer, kınalarınız eğlenceli geçiyordur. bu tarz organizasyonlar bekarlığa veda tadında, daha modern ve tek kalıp geliyor bana. zamanın var nasılsa, sen kafanda bir şeyler oluşturmaya çalış. olmazsa düşünürsün bunları. kültürel ögeleri, çeşitliliği ve yerelliği daha çok seviyorum ben
benim naçizane fikrim

kızlar maşallah kimseler yok burnında pek esprisi kalmamış artık sanırım.............

Evet ya kimse gelmiyor artık terkediliyoruz galiba((

Canım senin yazdığın kına paketlerine baktımda bu fiyatlara + yer tutacaksın değil mi?

Bence çok pahalı oluyor ama hoş da olur gibi bütçen müsait ise yapabilirsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…