- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Var ya bugün nasıl neşeliydim..akşama yemekli misafirim var 10 kişi kayınvalidem yine benim adıma başka misaifrler de çağırmış mtekrar emrivaki yapacakken öğrendim ve öğrendiğimden haberi yok.. ve ben tepkimi gösteremiyorum çok sıkıldım
Slm kızlarnasılsınız ben pazartesinden beri siteye giremedim ama bir problemmi vardı google dan yazıyorum tıklıyorum açılmadı bir türlü.:))) Şükür kavuşturana
nasıl aştın sorunu canımhoşgeldin. ben de diyorum bircan yok souvvenir yok elif yok, bu ne ki :44:
selaaaaaaaaammmmmm ben geldimmmmmyoğunluk aramıza girdi kızlar naılsınız
günaydın arkadaşlar :)
dün akşam nasıl geçti çilek? ya bu durumla ilgili konuşmuş muydunuz siz? sürekli de yapılmaz ki :44:
nasıl aştın sorunu canımhoşgeldin. ben de diyorum bircan yok souvvenir yok elif yok, bu ne ki :44:
Kk ya mail attım cevap gelmeden siteye girdim oldu anlamadım yani bizim şirketin pclerinden girilmemiş de olabilir neyseki sizlerleyim..
hoşgeldin canım ben çok iyiyim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo nişanlın ile
kızlar Kader yine uzaklaştırma mı almış :44: ne yazıyor ki bu yaramaz kız ya :44:
Evet canım ben de sabah gördüm dün burada mıydı?
evet ya kimsecikler yok :44: ben de sağlık konularına daldım, burayı ihmal ediyorumkızlar maşallah kimseler yok burnında pek esprisi kalmamış artık sanırım.............
evet ya kimsecikler yok :44: ben de sağlık konularına daldım, burayı ihmal ediyorumsen neler yapıyorsun canım, nişanlınla aran nasıl, hazırlıklar nasıl gidiyor
kızlar maşallah kimseler yok burnında pek esprisi kalmamış artık sanırım.............
neden kaldırıyorsun ki, dursun bir süre, görme imkanı olan var olmayan varÇilek foto paylaştım bakar mısın kaldırıcam birazdan :))
neden kaldırıyorsun ki, dursun bir süre, görme imkanı olan var olmayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?