- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurtuğ1984, günaydın :)
evet bende çalışyorum muhasebe siz
teşekkürler kızlar çok ıyı rabbıme bınlerce şukur ben çok memnunum sizler çalışıyormusunuz
gelir gelmez üzüldüm bak şimdi
bazen banada oluyor benım eşim çok ince düşüncelı ve kırılgan bazen içimden diyorum kı ben mıyım bayan o mu anlamıyorum bır erkek bu kadar ınce düşünmez yaa dıyorum:)
bazen ıyı yonlerde ışe yarıyor ama bazen de yuzu asılınca bende uzuluyorum ama uzulmemek ıçın hemen soruyorum sorun neyse uzatmadan çözelım canını sıkacak bırşeymı yaptım dıye konuşmaya başlıyoruz...ve işe yarıyor umarım senınkıde bu şekılde konuşarak halledıcek bir şeydır
ablam doğurmuş kızlar, çok duygulandım
hoşçakalın, ben gideyim.
ablam doğurmuş kızlar, çok duygulandım
hoşçakalın, ben gideyim.
kimsecikler yok ben de gidiyorum banne
aşımı göreyim bari
selam hanımlarrrr
uzun bir gecenin ardından henüz geldim ofise..
kendime izin verdim free takılıyorum bugün..
ne var ne yok bakalım? kriz en sonunda teyze oldu anladığım.
Allah analı babalı büyütüsün
günaydın bircancım
günaydın hanımlarr
artık yeni değil eskidik biz diyor gibisiniz hepiniz
hayırlı haftalar herkese
yoğun geçen bir hafta ve sonunun ardından ben de karşınızdayım
Hoşgeldin canım kriz burada olsa gelirdi yeğeni doğdu izinli galiba senin nasıl geçti hafta sonun bakalım...
günaydın arkadaşlar, geldim, buralardayım; ama nete bugün pek takılmayı düşünmüyorum, arada uğrarım. bebişkomuz için kipat okumam lazım ve onunla ilgili ürün araştırmasına girmem lazım yeğencikimi gördüm, ondan ayrılmak zor oldu ve ben onu özledim onun sağlıklı ve doğal büyümesi için elimden geleni yapacağım inşallah :126:
sizler nasılsınız?
hayırlı olsun tekrar krizsavar..