- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
tamam canım, sen bilirsinKızlar istediğinde tekrar koyarım canım ya uzun süre kalmasını istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım, sen bilirsinKızlar istediğinde tekrar koyarım canım ya uzun süre kalmasını istemiyorum
program ne kadar sürüyormuş peki canım? bence kendin kendi zevklerine göre hazırlasan daha güzel olur hem sizin orası zaten bol adet gelenek göreneğin olduğu bir yer, kınalarınız eğlenceli geçiyordur. bu tarz organizasyonlar bekarlığa veda tadında, daha modern ve tek kalıp geliyor bana. zamanın var nasılsa, sen kafanda bir şeyler oluşturmaya çalış. olmazsa düşünürsün bunları. kültürel ögeleri, çeşitliliği ve yerelliği daha çok seviyorum ben
benim naçizane fikrim
canım asıl bu firmalar osmanlı esintileri yaratıyor kınada bizde normalde yapılan bindallı giy mumlar eşliğinde çık kına yakılsın oynayın hepsi bu...Ama böyle osmanlı tahtları defler falan özel gelin damat osmanlı kıyafetleri bunlarda varben eskilerdeki gibi olsun diye böyle bişey istiyorum bakalım hayırlısı
ben çıkıyorum arkadaşlar. gideyim erzincan çorbası yapayım, nasıl yapacaksam azıcık kıyma var dolapta, ancak çorba olur ondan :44:
İyi akşamlar canım yap bakalım yarın nasıl olduğunu anlatırsın benim hazırda mercimek çorbam var kuru fasülye ve pilavım var yanına da yoğurt çıkarıcam bu akşamki menü hazır
günaydın arkadaşlar hayırlı bir cuma diliyorum herkese.
bircancım dün yaptım, eşim çok beğendi, sürekli çok güzel dedi, ama bana öyle enfes gelmedi. yine de doyurucu bir çorba, tek başına salata ve soslarla, taratorlarla gider gibi
bebim eşim çok tuhaf biri ya, kitap gibi konuşuyor bazen yemeği beğendiğinde söyler. beğenmediğinde de "bitanem, bu yemeğin lezzetini daha fazla artırmak için birkaç geribildirimde bulunabilir miyim" der cümle aynen böyle. bunu da tam yemeğin bitimine yakın, bir kaşığı daha ağzına götürdükten sonra düşünceli bir eda takınıp söyler. ben de "tabi ki" derim. başlar önerilerine çok gülüyorum üslubuna onun yaEşinin beğenmesi ne güzel benim ki bazen beğeniyor mu yoksa beğenmiyor mu anlamıyorum her zaman söylemiyor
merhabalar bende aranıza yenı katıldım gerçi 9 aylık evliyim:)
günaydın canım, moral olarak çok iyiyim şükürler olsun sen nasılsın?
Ne güzel iyi olmana sevindim ablan doğum yaptı mı? En son hastaneye yatmıştı?
Ben pek iyi hissetmiyorum kendimi eşim bana akşamdan beri bir tuhaf davranıyo sabah konuşmadı benimle ben öptüm o öpmedi beni ne oldu diyorum konuşasım yok diyo... ((
merhabalar bende aranıza yenı katıldım gerçi 9 aylık evliyim:)
akşam ne oldu canım? tahminlerin var mı? bir mesaj atsan, bazıları yazarak daha iyi anlatır ya. sonuçta onun tutumu seni de etkiliyor, ne demek konuşasım yok demek, öpmemek bir şeyleri içine atmaya başlamış galiba, daha fazla atmadan paylaşsa iyi olur. yoksa ilerde saçma bir şeye patlar, kalpler kırılır fuzuli...
ablam doğum yapmadı canım, ama kanaması başladı :18: hastaneden tekrar eve geldi, dr tedbir olsun diye bir gece yatırmış merakla yeğenimi bekliyorum, ona dün termometre aldım
Ne güzel iyi olmana sevindim ablan doğum yaptı mı? En son hastaneye yatmıştı?
Ben pek iyi hissetmiyorum kendimi eşim bana akşamdan beri bir tuhaf davranıyo sabah konuşmadı benimle ben öptüm o öpmedi beni ne oldu diyorum konuşasım yok diyo... ((
Allah daim etsin çalışıyoruz evet. sen çalışıyor musun?teşekkürler kızlar çok ıyı rabbıme bınlerce şukur ben çok memnunum sizler çalışıyormusunuz