Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, hayırlı kandiller dün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz leyla ile mecnun oldu isimleri mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya
mecnun leylayı yiyebilir korkuyorum valla :26:
kime kinlisin tatlım? bu kin sana zarar verir..boşver gel birlikte çalışalım, ben çalışmadım 64 aldım sadece kendime kızgınlığım var
canım benim eşiminde vardı erkek betası hatta adını da alfa koymuştu sonra dişi aldı yanına koydu , bu erkek dişiye hiç yemek yedirmedi , gözlemeledik , sürekli gözlemliyordu yukarıya doğru çıkmaya başlayınca kovalıyordu zavallıyı
Aslında cesaret edemiyorum emeğim boşa gider diye ama bir yandan da memur olsam keşke diyorum
çileğim geçmiş olsun,başın sağolsun:26:
yavrum yaa ne çok besledik biz de kuş ve türevlerini..
bu kuş, seninle birlikte taşındı mı? bir de siz fark etmeden cereyanda kalmış olabilir mi?
kuşların bünyesi çok hassas .en ufak bir rüzgar vs. bile çarpabiliyor.muhtemelen ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum.:26:
daha yüksek puan alabilirsin bence canım hangi kpss ye girmiştin sen
ne ayırayım mı onları :26: ama o zaman nasıl bebişleri olacak:44: biz sabah işe giderken veriyoruz yemlerini o yüzden gözlemlemedim yem konusunda ne yapıyor dişisine :44: bak şimdi :18:
ne ayırayım mı onları :26: ama o zaman nasıl bebişleri olacak:44: biz sabah işe giderken veriyoruz yemlerini o yüzden gözlemlemedim yem konusunda ne yapıyor dişisine :44: bak şimdi :18:
eve gidince de biraz yem var o zaman gözlemle bakalım , bende çok üzülüodum bu duruma, tabi hepsinde aynı şey olmaz belki seninkinde sorun yoktur ama yinede söylim dedim kuzu ben:13:
Erkek çiftleşmek istediğinde su yüzeyini baloncuklarla dolduruyor o zaman yanına atıveriyorsun :)) sonra yine ayırıyosun
leyla'yle mecnun'un kaderi bu zaten
ya valla olaya bak, bende mecnun yalnız yüzmesin istemiştim çünkü bazen taşların dibinde öylece duruyordu, bunalıma girer diye korktum
kuzum bi oku istersen burda baaya bilgi va en uygunu ayrı akvaryumlara almak diyor ama tamamına bakmadım
Beta (balık) - Vikipedi
Bi şekilde yaşam sevincimi alıyo bu insanlar yaa
ne oldu çileklipasta, tadını kim bozdu :26: