• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

herkese hayırlı kandıler arkadaşlar:3:

çok yağmur var dışarda hava kapalı içim sıkıldı.Nasılsınız ne var ne yok?:10:

merhaba kızlar, hayırlı kandiller :31: dün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz:16: leyla ile mecnun oldu isimleri :9: mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya :23:

canım benim eşiminde vardı erkek betası hatta adını da alfa koymuştu :9::9::9: sonra dişi aldı yanına koydu , bu erkek dişiye hiç yemek yedirmedi , gözlemeledik , sürekli gözlemliyordu yukarıya doğru çıkmaya başlayınca kovalıyordu zavallıyı :53:

mecnun leylayı yiyebilir korkuyorum valla :26:
kime kinlisin tatlım? bu kin sana zarar verir..boşver gel birlikte çalışalım, ben çalışmadım 64 aldım sadece kendime kızgınlığım var :20:

Aslında cesaret edemiyorum emeğim boşa gider diye ama bir yandan da memur olsam keşke diyorum

canım benim eşiminde vardı erkek betası hatta adını da alfa koymuştu :9::9::9: sonra dişi aldı yanına koydu , bu erkek dişiye hiç yemek yedirmedi , gözlemeledik , sürekli gözlemliyordu yukarıya doğru çıkmaya başlayınca kovalıyordu zavallıyı :53:

ne ayırayım mı onları :26: ama o zaman nasıl bebişleri olacak:44: biz sabah işe giderken veriyoruz yemlerini o yüzden gözlemlemedim yem konusunda ne yapıyor dişisine :44: bak şimdi :18:

çileğim geçmiş olsun,başın sağolsun:26:

yavrum yaa ne çok besledik biz de kuş ve türevlerini..
bu kuş, seninle birlikte taşındı mı? bir de siz fark etmeden cereyanda kalmış olabilir mi?
kuşların bünyesi çok hassas .en ufak bir rüzgar vs. bile çarpabiliyor.muhtemelen ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum.:26:

Canımcığım bunu yeni gördüm cereyanda kalmadı aslında çünkü diğer kuş turp gibi

ne ayırayım mı onları :26: ama o zaman nasıl bebişleri olacak:44: biz sabah işe giderken veriyoruz yemlerini o yüzden gözlemlemedim yem konusunda ne yapıyor dişisine :44: bak şimdi :18:

eve gidince de biraz yem var o zaman gözlemle bakalım , bende çok üzülüodum bu duruma, tabi hepsinde aynı şey olmaz belki seninkinde sorun yoktur ama yinede söylim dedim kuzu ben:13:

Erkek çiftleşmek istediğinde su yüzeyini baloncuklarla dolduruyor o zaman yanına atıveriyorsun :)) sonra yine ayırıyosun

eve gidince de biraz yem var o zaman gözlemle bakalım , bende çok üzülüodum bu duruma, tabi hepsinde aynı şey olmaz belki seninkinde sorun yoktur ama yinede söylim dedim kuzu ben:13:

Erkek çiftleşmek istediğinde su yüzeyini baloncuklarla dolduruyor o zaman yanına atıveriyorsun :)) sonra yine ayırıyosun

yaa ayırayım mı o zaman :26: ne güzel birlikte yüzüyorlardı :44: petshop'ta da birlikte yaşar dedilerdi.. neyse akşam biraz gözlemliyeyim o zaman

ne oldu çileklipasta, tadını kim bozdu :26:

Var ya bugün nasıl neşeliydim..akşama yemekli misafirim var 10 kişi kayınvalidem yine benim adıma başka misaifrler de çağırmış mtekrar emrivaki yapacakken öğrendim ve öğrendiğimden haberi yok.. ve ben tepkimi gösteremiyorum çok sıkıldım:41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Slm kızlar :3: nasılsınız ben pazartesinden beri siteye giremedim ama bir problemmi vardı google dan yazıyorum tıklıyorum açılmadı bir türlü.:))) Şükür kavuşturana :9:

Back