• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hiç anlamadım gördüğü herşeyi gagalıyodu belki virüs aldı biyerden zemine koyduğum dergi sayfaları vs .. Bilmiyorum kii dün ne güzel oynuyoduk bugün yok :(

evet :(

Ben de öyleyim bugün beslemeyenlere komik geliyo ama insan sahipleniyo..

çileğim geçmiş olsun,başın sağolsun:26:

yavrum yaa ne çok besledik biz de kuş ve türevlerini..
bu kuş, seninle birlikte taşındı mı? bir de siz fark etmeden cereyanda kalmış olabilir mi?
kuşların bünyesi çok hassas .en ufak bir rüzgar vs. bile çarpabiliyor.muhtemelen ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum.:26:

bende 3 aylık evliyim çalısıyorum eve gelip yemek hazırlamak çok zorrr ınsan dınlenmek ıstıyor bekarlıktakı gıbı olmuyorkı :) alışana kadar cok hastalandım allaha sukur ıyıyım esımle 6 sene beraberdık ekım ayında evlendık işte evlilik yorucu zor ama bı okadarda guzel tabı bazen can sıkıcı seyler oluyor ama napalım tuz biber deyıp gecicez :) allah herkesın gonlune gore versın esınızle mutlu olun inşallah kıymetımızı anlasınlar :)

bunun tarifi var mı ki, çok güzel duruyor :17:

günaydın hanımlarr:16::16::16:

hepinize hayırlı kandiller diliyorum..bir yağmur var ki dışarıda ama ne güzel..umarım bereket olup yüreğimize,
üzerimize yapıyordur..:31:

dün yoğun bir akşam geçirdim,muhtemelen bir iki günüm daha bu şekilde seyredecek sonrası Allah Kerim..:10:

krizcim şimdiden hayırlı olsun sizlere.Allah analı-babalı, sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..:emir_bebek:
yeni bebek kokusunu özledim:17::49:

günaydın eylül :) herkesin kandili mübarek olsun, umarım huzurlu bir gün geçiririz, benim huzurum sabahtan başladı gibi. dert sıkıntı yok gibi, hoş bir esinti var sanki kalbimde, sakinim dinginim:31: sanırım ailemize gelmeye sabırsızlanan meleğin etkisi de var bunda:emir_bebek: onun masumluğu, saflığı sirayet etti kalbime :)

neden yoğunsun eylülcüm, hayrolsun bakalım :31:
ben yeni bebek kokusunu hiç bilmiyorum, bakalım nasıl

bizim ailede bebek çok.kuzenler, kuzenlerin bebişleri, benim de iki yeğenim oldu ama biri doğumundan kısa süre sonra melek oldu.
çok güzel oluyor, bol bol içine çekkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay sonu işlemleri krizcim.muhasebecilerin belalı günleri.:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim ailede bebek çok.kuzenler, kuzenlerin bebişleri, benim de iki yeğenim oldu ama biri doğumundan kısa süre sonra melek oldu.
çok güzel oluyor, bol bol içine çekkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay sonu işlemleri krizcim.muhasebecilerin belalı günleri.:31:

ay bizim meleğimiz meleklikten insanlığa geçiş yapsın lütfen, Allah korusun. başınız sağolsun canım. tamam çekeyim :34: ay sonu işlemleri bir hafta önceden başlıyor demek :53:

ay bizim meleğimiz meleklikten insanlığa geçiş yapsın lütfen, Allah korusun. başınız sağolsun canım. tamam çekeyim :34: ay sonu işlemleri bir hafta önceden başlıyor demek :53:

sağol canım.Allah kimseye yaşatmasın..biz çok üzüldük o dönem çok zor bir süreçti.
Allah kimseye yaşatmasın.bizim için zor ama bir anne için daha zor ..

aslında bir hafta değil epey önceden başlıyor:31: şuan yıl sonu işlemleri de var..ortaya karışık işte..

merhaba kızlar, hayırlı kandiller :31: dün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz:16: leyla ile mecnun oldu isimleri :9: mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya :23:

merhaba kızlar, hayırlı kandiller :31: dün kocişim dişi beta almış erkek betanın yanına koyduk, nasıl flört ediyorlar görmelisiniz:16: leyla ile mecnun oldu isimleri :9: mecnun bazen fena ataklar yapıyor leylaya :23:

günaydın canım benimm:31:
hayırlı olsun inşallahh kandilimiz:16::16:

leyla ile mecnunun aşkı başkadırrr:17:

:31:vemez vemez ooo:48:

evet canım yaaa:26: şu bir iki günü atlatırsam şuan için güzel olacak.
sana da kolay gelsinn:29:

eşimde çok yoğun bu aralar :31: sağol canım, video izledim şimdi tarihten konu anlatımı.. başlamış oldum böylece kpss çalışmaya :52:

eşimde çok yoğun bu aralar :31: sağol canım, video izledim şimdi tarihten konu anlatımı.. başlamış oldum böylece kpss çalışmaya :52:

kol kanat ger bu ara onaa:9:
benim kide tüm cazgırlıklarıma rağmen masum kediler gibi..:17: yirimm onuuuuu:48: uyuyyor şimdikk:26:

hayırlı olsun canımm:31: başla başla..ben başlayayım kısmetse paslaşalım olur mu:34:
bişiler vardı ben de onları da yollarım müsait olunca..

kol kanat ger bu ara onaa:9:
benim kide tüm cazgırlıklarıma rağmen masum kediler gibi..:17: yirimm onuuuuu:48: uyuyyor şimdikk:26:

hayırlı olsun canımm:31: başla başla..ben başlayayım kısmetse paslaşalım olur mu:34:
bişiler vardı ben de onları da yollarım müsait olunca..

akşamları ilgileniyorum kocişimle ben :16:
sağol tatlım, bugün bismillah dedim başladım inşallah devamı gelir. tamam mutlaka paslaşalım, memnun olurum :31:

Öncelikle ; :82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Kız yemesinler birbirlerini :)))
akşamları ilgileniyorum kocişimle ben :16:
sağol tatlım, bugün bismillah dedim başladım inşallah devamı gelir. tamam mutlaka paslaşalım, memnun olurum :31:

Hadi Allah zihin açıklığı versin ben 81 alıp atanamadığım için kinliyim :19::19:

Son düzenleme:
Öncelikle ; :82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Kız yemesinler birbirlerini :)))

Hadi Allah zihin açıklığı versin ben 81 alıp atanamadığım için kinliyim :19::19:

mecnun leylayı yiyebilir korkuyorum valla :26:
kime kinlisin tatlım? bu kin sana zarar verir..boşver gel birlikte çalışalım, ben çalışmadım 64 aldım sadece kendime kızgınlığım var :20:

Back