- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bana kız isteme merasimleriniz anlatır mısınız?
ve yaptıysanız söz-nişan?
Valla bi de sen yap ta biz yiyelim diyeydin :))
aman sende ağzının payını ver de bir daha demesin, sustukça uzuyor bu tür muhabbetler. bir kere konuşacaksın sonra rahat edeceksin, küserse kendi sorunu
canım bizim isteme nişan hızlandırılmış oldu ramazan gelmeden yapalım diye
istemede eşimin annesi babası amcası dayısı ve anneannesi geldi.. bizdende annemlerin dışında teyzem ve eniştem vardı.. sakin, olaysız, gürültüsüz geçtisöz mendili verdik giderken eşime nişanda 10 gün içinde oldu.. evimizin bahçesinde 150 kişi civarı insan vardı. müzik, oynama olmadı .. çünkü 3 ay öncesinde dayım vefat etmişti istemedik .. öyle herkes birbirine baktı, yanındakiyle dedikodu yaptı
pasta yaptırmak hiç aklıma gelmemişti.. şimdiki aklım olsa pasta ve kurabiye yaptırırdım ama tabi 2 sene önce üniversitede okurken bu gibi olaylara pek merakım yoktu
Canım bizimki ilk tanışmaya geldiler daha sonra aradan 4 ay geçti isteme oldu (arada babası vefat ettiği için erteledik)..
İstemeye annesi, anneannesi,iki abisi, ablası ve eniştesi gelmişti annem,babam,kardeşim, abim,yengem, dayım ve amcam vardı.
hatta babam ilk vermek istemedi biz size haber veririz demişti ama abisi gece 02:00 ye kadar gitmedi cevap almadan. 2 hafta sonrasında da nişan yaptık. Bizim de babası vefat ettiği öyle oyun falan olmadı evde yapmıştık zaten..
İkram konusuna gelince istemede kahve verildi ardından çay yapıp tabak hazırladık tatlı tuzlu ve börek yapmıştık. Nişanda da pasta yaptırdım, kuru pasta aldım, tatlı ve sarma hazırlamıştık çeşitli içecekler vardı.
Sormak istediğin extra bir şey varsa yaz canım.
gelenler görenler yazsın
ben şimdi çuc çufluyorumm
bircan'ın düğününden sonra sıradaki hayırlı iş eylül'ün sözü veya nişanı
hayatta iyi ki güzel haberler var
ilkay biliyo musun kpssden eğitim bilimlerinden de girip 85 alırsak rehber öğretmen de olabiliyoruz, bir de onu mu denesek ya , tatillerimiz çok olariş konusunda her gün yeni kararlar almaya o kadar müsaitim ki
formasyonsuz olabiliyor muyuz canım :26: ben oynatmaya az kaldı doktorum nerde modundayımne tarafa gideceğimi bilmiyorum işin kötü tarafı şuanda bütün yollarım kapalı .. sabretmek zorundayım
evet formasyonsuz canımbence 2014'e bomba gibi hazırlanabilirsin. ben de işte şu sıralar dertleşecek bir meslektaş arıyorum kardeşimin işi bize yakın, bana geçen dediği "ama abla zaten psikologların da terapi alması gerekiyormuş, biz derste öyle gördük" ah garibim benim, gerçek hayatta değil hala niye bütün yolların kapalı canım? çalıştığın alanı seviyorsan o konuda ilerlemeye bak bence, konyada aile terapileri tezsiz yükseklisans var oraya başvur; sevmiyorsan ona yakın bir yerde çalışmaya başlasan kreş, rehabilitasyon... ve ona göre ihtisas düşünsen? akıl vermiyorum bu arada yanlış anlama, sadece devlette de yokuz canım, adamdan sayılmıyoruz, eğitilmiyoruz, saldım çayıra mevlam kayıra ben danışana daha faydalı olmak istiyorum, niye beni yetiştirmiyor bu devlet, niye ekstra alakasız işler yapıyorum psikologlar derneğinden de ümidi kestim
o zaman aile ve sosyal politikalar bakanlığından belki huzuru bulursun canımsonuçta o bakanlığın temelini sosyal hizmet mezunlarıyla psikologlarla oluşturuyor, hem de senin alana yakın onların da aile danışma merkezleri var diye biliyorum :44: hayırlısı bakalım. ama cidden çalışma saatlerin çok duyarsızca ayarlanmış, patronda vicdan olacak ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?