• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kimsecikler olmayınca ben de işe giriştim.:19:

toparlamam lazım:18: onun dışında çok şükür iyiyim kızlarr:31:

sizleri sormalıı:32:

şükürler olsun, haftasonu geldi :55::55::55: 9'a kadar uyuyabileceğim inşallah :emir_bebek:
ben iyiyim şükür, tuz araştırıyorum :9:
sen nasılsın ne yapıyorsun canım :31:

Ben de iyiyim kızlar işlerim vardı biraz onları toparladım öğleden sonra da bir kaç telefon görüşmem var ardından işim olsada çalışmayı düşünmüyorum çok sıkıldım işlerden.

Ben yarın da erken kalkacağım temizlik yapmam lazım..

Ne tuzu araştırıyorsun canım?

selamlar:3:

evlılık fuarına gıden varmı arkadaşlar?
eylül gitmişti :31:

Ben de iyiyim kızlar işlerim vardı biraz onları toparladım öğleden sonra da bir kaç telefon görüşmem var ardından işim olsada çalışmayı düşünmüyorum çok sıkıldım işlerden.

Ben yarın da erken kalkacağım temizlik yapmam lazım..

Ne tuzu araştırıyorsun canım?

canım erken kalkmadan temizlik yap, ne olacak ki :50: misafir falan mı var?
kristal tuz ve tuz lambası araştırıyorum :126: tuz lambalarının faydaları acaip çok :16:

eylül gitmişti :31:

canım erken kalkmadan temizlik yap, ne olacak ki :50: misafir falan mı var?
kristal tuz ve tuz lambası araştırıyorum :126: tuz lambalarının faydaları acaip çok :16:

Eğer 8 de kalkarsam işlerim erken bitiyor ama biraz daha uyusam dersem 11 den önce kalkamıyorum kahvaltı falan derken işim bitmiyor hem de günü değerlendirmek istiyorum belki eşim ile bir şeyler yaparız kardeşime bilgisayar alacağız onun için çıkarız belki...
Misafir gelmeyecek şimdilik ama bendavet etmeden de arayıp gelmek isteyenler oluyo öyle olur ise bilemem..

Bu arada eltim yarın tam bir haftadır aramıyor kafam çok rahat :9: Neden acaba? Kayın validem yanındayken arıyodu herhalde:9: :9:

8 de uyanmak için bence iyi bir saat, ben zaten en fazla 9'a kadar uyuyabiliyorum. tabi ne kadar erken kalkarsan gün o kadar bereketli oluyor kesinlikle :52: beni eltim hiç aramadı :9::9:

Hayırlı cumalar kızlar
Burası tenha olunca bende gelmedim
Benim eltim yok ama eşimin bir kuzeni var ki Allah Allah :1:

8 de uyanmak için bence iyi bir saat, ben zaten en fazla 9'a kadar uyuyabiliyorum. tabi ne kadar erken kalkarsan gün o kadar bereketli oluyor kesinlikle :52: beni eltim hiç aramadı :9::9:

Evet canım gün bereketli oluyor gerçekten o yünder erkek kalkan yol alır diyorum:9:

Hayırlı cumalar kızlar
Burası tenha olunca bende gelmedim
Benim eltim yok ama eşimin bir kuzeni var ki Allah Allah :1:

Hayırlı cumalar..
Ay evet senin de eşinin kuzeni vardı hala geliyor mu?

Hayırlı cumalar..
Ay evet senin de eşinin kuzeni vardı hala geliyor mu?

Geçenlerde aradı açmadım
Açmazsam müsait değil demek diye düşünür gelmez sandım ( ben öyle yapardım yani )
Kapım tıkırdatıldı, ben işyerinden birileri sandım
Bi baktım O :53:
Telefonda gayet açıkta masamın üstünde duruyor :27: duymamış olmam mümkün değil yani
O yüzden iyice şaşırdım , ayıp oldu diye bile düşündüm

Her zaman ki gibi çantasından bişeyler çıkardı yedi ( biraz cimri, öğlen yemek yemiyor yanında getirip burda yiyor o yüzden )
Bi çayını içerim dedi :23:
Çay söyledim, içti.. Düzleştirici almış onu da gösterdi :1:
Dedikoduyu seven biri, o yüzden de pek muhabbet etmemeye çalışıyorum..

Ben telefonu gördü, artık anlamıştır ayıp bile olmuştur ama en azından daha aramaz gelmez derken
Dün yine aradı :53: açmadım, bu kez ne olur ne olmaz yakalanmayayım diye çantama attım telefonu :17::27:
Eşimde aramış ben titreşimde kullanırım telefonumu, bu sayede eşimi bile duymadım
Yemeğe erken çıkalım diyecekmiş şirketten aradı tamam dedim çıktım.

Senin kuzen abonem oldu yine aradı dedim :27:
Ama erken yemeğe çıkacağımızı unutmuşum istersen ara çağır dışardaysak problem yok dedim
Neyse boşver dedi..

kızlar elti sedef kim ya, çok yorum yapılıyor :44:

Burda birisi vardı
Eltisinin adı Sedef
Bütün konularında ondan bahsederdi
Sedef büyük gelin, kaynanam onu seviyo, eşimle de fazla samimi
Benim yanımda Sedef demelerini bile istemiyorum diyolar, gıcıklığına yapıyo kayınvalidem biliyorum diyordu..:1:

Burda birisi vardı
Eltisinin adı Sedef
Bütün konularında ondan bahsederdi
Sedef büyük gelin, kaynanam onu seviyo, eşimle de fazla samimi
Benim yanımda Sedef demelerini bile istemiyorum diyolar, gıcıklığına yapıyo kayınvalidem biliyorum diyordu..:1:

kıskanıyor muymuş ya da zaaf olmuş galiba :1::1: inşallah sorunu geçmiştir arkadaşın :31:

bir rivayete göre erkekler ellerinde çiçek taşımayı sevmezler, derler. bu adam acaba bu sebepten mi ikidir işyerine gönderiyor çiçekleri :44: ben kucağında görmek istiyorum :26:

[QUOTE=eda;28358185]selamlar:3:

evlılık fuarına gıden varmı arkadaşlar?[/QUOTE]

selam edacım:31: evet biz geçen hafta gittik.:31:
oldukça kalabalıktı.gnelde organizasyon firmaları göze çarpıyordu.bunun yanı sıra kuaförler, fotoğrafçılar,gelinlikler,kartlar....:10:
gezdik, bir sürü broşür toparladık, gezdik, baktık geldik.:17:

çok güzel gerçekten.parası olan için düğün falan bir rüya gibi olabilir..:16::16::16:
olmayan için de olur ta bi canım yeter ki gönüller bir olsun...:123:

ayyy ne çok işim varmış kızlar yaaa:126:
yap yap bitmedi..çetrefilli bir aydayım.Allahım sağlık versin de ,seviyorum yav çalışmayı ben.:115:
yalnız fena uykum geldi yav..bizimkilere (patronlara ):1: kahve sipariş ettik, kahvemiz bitmiş.:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
işte geldim burdayımmmm:3::3::3::3:
an itibari ile son sınavımı bitirmiş bulunmaktayım:32::32::32:
Nasılsınız hanımlar bakalım görüşemeyeli neler yaptınız???

hoşgeldin bestecim, hadi gözün aydın.:34:

ben yorgunum biraz ara verdim, tekrar işe sarmam lazım.:31:

koşturmaca halinde aynen devammmm:10::10:

Back