- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Kızlar bende oje seviyorum ama uzaktan
Yani başkasında beğeniyorum ama kendim de sevmiyorum
Ellerim ve tırnaklarım minik, ilkokula giden yeğenlerimin yüzükleri bile aynı parmaklarımıza oluyo.. O derece yani
Tırnaklarım da kısacık hem, böyle oje sürünce daha bi gözüme batıyo sevmiyorum
Güle güle kullan beybiii
Benim de şirinler köyüm varrrrrr..çok zevklii
Ben evlendim evleneli oje sürmüyorum sür çıkar sür çıkar sinir oluyorum
düşünceli, fedakar bir ablabir kaç ay sonra sende alırsın inşallah tatlım, ben çok beğendim
Bende ojenin sadece kokusunu seviyorum onun dışında hiç kullanmadım..
teşekkürler tatlım
arkadaşımdan gördüm bende o oyunu .. telefonun saatini ileri alarak, hile yaparak oynuyor o ama ben öyle oynamıyorum öyle yaparsam çok vakit kaybediyorum telefonla. bahçemi ekiyorum bitince telefon uyarıyor gidiyorum topluyorum
bende evlendiğimden beri sadece regl dönemlerimde sürüyorum, dediğin gibi zor oluyor
HATUNLARR YAA BENİM Bİ DERDİM VARRR...Eşim bütün yorganı üstüne çekiyo gecee :84::84::84:
aaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz..bahçe genişletmek için belki iyi olabilir aslında..
HATUNLARR YAA BENİM Bİ DERDİM VARRR...Eşim bütün yorganı üstüne çekiyo gecee :84::84::84:
aaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezz..bahçe genişletmek için belki iyi olabilir aslında..
kuzucum 2 tane yorgan koy herkesin kendi yorganı olsun rahat edersin , hastalanma sonra açıkta kalıp
çok aktif oynuyor o, hatta saatle oynadığında belli oluyor oyunda şirin baba kızıyor "bu yaptığın hiçte hoş değil, hmmm" diyorsende dene boş vakitlerinde oynarken en azından
evet sende onun üzerinden çekseninki yine iyiymiş, benim ki hem benim üzerimi açıyor, hem kendisinin; sonra ben uyanıyorum bir bakıyorum ikimizde iki büklüm olmuş üşüyoruz ve akıllı kocam yorganın üstünde uyuyor çekiyorum çekiyorum tabiki yorganı altından almaya gücüm yetmiyor sonra mecbur uyandırıyorum
Sende çekiştir
İşe yarıyo
hahaha süper yaa şirin babayı bi kızdırayım ben de..
Aynen bizde büklüm büklüm uyanıyoruz :120:
twitter ben çok sarıyo bu günlerde
ben çok bir şey yazmasam da takip ediyorum, hatta herkese açık profilimsen yazıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?