2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yaa benim acilllll işe dönmem lazım ama hala buralardayım:26:
midem dönüyor , bir tuhaf haldeyim.:2:
işe odaklanamadım sabahtan beri..:26:

ben iyiyim :31: dün yeni bir telefon aldık bana, onu kurcalıyorum dün akşamdan beri :9: çocuk gibi :55:

Dokunmatik mi ? İlk zamanlar komik oluyor şu dokunmatiklere alışmak :1:
Bana da eşim geçen doğum günümde almıştı :16: görüntüsünü filan çok beğenmiştim tam sevdiğim gibi beyaz ama kullanmakta zorluk çekiyordum özellikle mesaj yazarken.. Sonra alıştım ama

Dokunmatik mi ? İlk zamanlar komik oluyor şu dokunmatiklere alışmak :1:
Bana da eşim geçen doğum günümde almıştı :16: görüntüsünü filan çok beğenmiştim tam sevdiğim gibi beyaz ama kullanmakta zorluk çekiyordum özellikle mesaj yazarken.. Sonra alıştım ama

evet dokunmatik :9: dün akşam baya kurcaladım hem şarjı bitsin sabaha kadar şarj edeyim diye :9: sabahtır da elimde :31: bende çok beğendim, beyazını bulamadım mavi renkte ama beyaz kılıf aldım güzel oldu :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet dokunmatik :9: dün akşam baya kurcaladım hem şarjı bitsin sabaha kadar şarj edeyim diye :9: sabahtır da elimde :31: bende çok beğendim, beyazını bulamadım mavi renkte ama beyaz kılıf aldım güzel oldu :1:

Samsung mu ?
Hadi hayırlı olsun :16: ilk zamanlar komik oluyor evet.. Tek işaret parmağı ile kullanmaya çalışıyor insan upuzun uzatıp kalem gibi :27: ama sonra alışınla diğerlerinden daha hızlı mesaj yazabiliyor :46:

Samsung mu ?
Hadi hayırlı olsun :16: ilk zamanlar komik oluyor evet.. Tek işaret parmağı ile kullanmaya çalışıyor insan upuzun uzatıp kalem gibi :27: ama sonra alışınla diğerlerinden daha hızlı mesaj yazabiliyor :46:

evet samsung galaxy S3 :31: alışırım zamanla, hevesimde geçer bu kadar kurcalamam :9: şirinler köyü kurdum hemen :9: :55:

evet bu biraz irican :9: seviyorum ama ben ekranı geniş telefonları :1:
inşallah sende alırsın en kısa zamanda tatlım :31:

sağolasın canım bakalım ne zaman olur..:29:
sen öğren bana sölersin:55:

bu arada ben biraz almamanın hazzını yaşıyorum desem:31:
yani bişiy için hesap kitap yapmak ve onu elde edene kadar ki süre , aldıktan sonraki hazdan daha güzel geliyor bana.
sadist miyim ben yoksam:27:

evet samsung galaxy S3 :31: alışırım zamanla, hevesimde geçer bu kadar kurcalamam :9: şirinler köyü kurdum hemen :9: :55:

güzel telefon:31::nazar:
ben minisini istiyorum şu araaa:32:

Geçen yıl S3 yoktu
Bana eşim şundan almıştı, tam modelini bilmiyorum da :1:
Bu galiba Eylül senin dediğin de
$ace-trkcll-550x462.jpg

O dönem anneler gününe özel çiçek desenli seri çıkmış
Benim doğum günüme yakın tarihler diye eşim bulmuş bundan almış :16:

sağolasın canım bakalım ne zaman olur..:29:
sen öğren bana sölersin:55:

bu arada ben biraz almamanın hazzını yaşıyorum desem:31:
yani bişiy için hesap kitap yapmak ve onu elde edene kadar ki süre , aldıktan sonraki hazdan daha güzel geliyor bana.
sadist miyim ben yoksam:27:

o da güzelmiş :9: o yolda yürümeyi seviyorsun demek ki sen :31: bende sürekli birşeyler alan biri değilim, önceliklerim var.. bir kıyafete 40 liranın üstünde para vermek istemem mesela ama bu telefonu alırım :9: ilgi alanımla alakalı benim para harcayışım .. sadist olmadığımı biliyorum peki ben neyim :9: :54:

Geçen yıl S3 yoktu
Bana eşim şundan almıştı, tam modelini bilmiyorum da :1:
Bu galiba Eylül senin dediğin de
Eki Görüntüle 604987

O dönem anneler gününe özel çiçek desenli seri çıkmış
Benim doğum günüme yakın tarihler diye eşim bulmuş bundan almış :16:

çok güzelmiş arkası :nazar: beyaz telefonları çok seviyorum ama beyazını bulamadık dün .. 3 aydır yok beyazı bizde dedi adam :26:
neyse böylede güzel oldu beyaz kılıflı :1:

o da güzelmiş :9: o yolda yürümeyi seviyorsun demek ki sen :31: bende sürekli birşeyler alan biri değilim, önceliklerim var.. bir kıyafete 40 liranın üstünde para vermek istemem mesela ama bu telefonu alırım :9: ilgi alanımla alakalı benim para harcayışım .. sadist olmadığımı biliyorum peki ben neyim :9: :54:

zoru seviyorum sanırım:31: daha öncelerde de hiç bir şeyi kolay elde edemediğimden biraz kıymet mi bilmek deniyor , tama tanımı nedir bilmiyorum ama.:9:

fuzuli harcama yapmıyorsun, idareli kadınsın vesselam demek:1: güzel de yapıyorsun canım.evliliğin ilk zamanları idareli olmak lazım.
bir de sanırım hedef araba.:55: o yüzden istediğini elde edene kadar fedakarlık yapıyorsun diğer isteklerin karşısında.:31:

Back