kadercim seninkinin modeli galaxy ace le fleur.
sen de güle güle kullan
benim dediğim şu:
Teşekkür ederim , sadistliğin bitince darısı başına
Bende ilkay gibiyim daha çok
Kıyafete pek harcama yapmam, öyle alış veriş manyağı kızlardan değilim
Ama telefon, çeşitli kalemler ilgi alanıma girdiğinden bi hayli hoşlanırım
zoru seviyorum sanırımdaha öncelerde de hiç bir şeyi kolay elde edemediğimden biraz kıymet mi bilmek deniyor , tama tanımı nedir bilmiyorum ama.
fuzuli harcama yapmıyorsun, idareli kadınsın vesselam demekgüzel de yapıyorsun canım.evliliğin ilk zamanları idareli olmak lazım.
bir de sanırım hedef araba.o yüzden istediğini elde edene kadar fedakarlık yapıyorsun diğer isteklerin karşısında.
ee kızlar bir de çeyiz varrrr
düşünüyorum sonradan sıkışmayım diye iktisatlı gidiyorum.
ee kızlar bir de çeyiz varrrr
düşünüyorum sonradan sıkışmayım diye iktisatlı gidiyorum.
haklısın ilkaycım, insanın istekleri önceliklerine göre değişiyor.
bir başkası için ihtiyaç olan diğerine lüks geliyor falan..zevkler ve renkler meselesi..
kadercim ,sabah bir erkek arkadaşımla konuştuk.nisanda düğünü var daha geçende istediler nişanlısını.
elim ayağıma girdi diyor.:18: o biraz acelede etti gerçi ama ister istemez tarih belli olunca sanki yarınmış gibi..
bir ay sonra ne yazacağım merak ediyorum şimdidenn
ilk etapta tanışma planladık biz.
haklısın ilkaycım, insanın istekleri önceliklerine göre değişiyor.
bir başkası için ihtiyaç olan diğerine lüks geliyor falan..zevkler ve renkler meselesi..
kadercim ,sabah bir erkek arkadaşımla konuştuk.nisanda düğünü var daha geçende istediler nişanlısını.
elim ayağıma girdi diyor.:18: o biraz acelede etti gerçi ama ister istemez tarih belli olunca sanki yarınmış gibi..
bir ay sonra ne yazacağım merak ediyorum şimdidenn
ilk etapta tanışma planladık biz.
evet elinizi çabuk tutun, son dakikalara kalmasın işleriniz o zaman zevkten çok stres yumağı oluyor bu düğün hazırlıkları
Kesinlikle öyle..
Ben 9 ay içinde evlendim , son dakikaya kadar da eksik bitmiyordu
İki ayağımız bi pabuca girdi ve eski eşimde kafamı kaşıyacak vaktm bile yoktu çok ta geç çıkıyordum
Eşim zaten panik biri, düğün gününe kadar bişeyler çıktı illa
Kızlar bende oje seviyorum ama uzaktan
Yani başkasında beğeniyorum ama kendim de sevmiyorum
Ellerim ve tırnaklarım minik, ilkokula giden yeğenlerimin yüzükleri bile aynı parmaklarımıza oluyo.. O derece yani
Tırnaklarım da kısacık hem, böyle oje sürünce daha bi gözüme batıyo sevmiyorum
çook güzeller çoookkk
arada buradaki ohe topiclerine bak derim canım ya da bloglar güzel oluyor..
9 aydan az var şindik bizim..bizde de o rahat ben paniğimdir..
bakalım bu filmin sonu nasıl biter..
benim ismi gibi deniz gözlü bir dostum var onu anımsattın bana..
miniciktir elleri minicikk..olsun, zevk meselesi işte..
günaydın kızlar, bana bol bol dua edin olur muşu haftayı güzelce atlatmam lazım.. memuriyetten işten kaçan, lazım olduğunda ortadan kaybolan öyle çok insan var ki... ve şu an birinin işleri bana kalmış durumda, hem de kalite tetkikinin olacağı hafta.. nerdeyse her önemli zamanda sağlık dolayısıyla izin alıp gitmeyi kendine iş edinmiş biri gibi görünüyor. yine de Allah bilir... senenin nerdeyse üç ayı ortada olmuyor:44: ve pozisyon icabı onun işleri bana kalıyor. bir an evvel daha huzurlu bir ortama gitmek istiyorum, eşimin sınavını dört gözle bekliyorum. umarım gittiğim yer daha fena olmaz. bizim toplumdaki yenileri ezme geleneği ne zaman son bulacak bilmiyorum:26:
Günaydın hatunlarr..Bugün misafirim gelecek..Dün akşam 6'da bi girdim mutfağa 12 de çıktım şu an çoookk yorgunum ve başım ağrıyor..neyse yaptıklarımı görünce ben de kendime inanamadım dün akşam yapabildiklerimi yazıyorum
*Ezogelin çorbası
*Fırında Sebzeli tavuk (bunu hazırladım fırına gelmelerinden önce atıcam)
*Bamya(Yazın buzluğa atılanlardan)
*Bulgur pilavı
*Mantar kavurma
*Karnıbahar salatası
*Yaprak sarması
*Piyaz
*Patatesli rulo börek
*Profiterol
Ve şu an pestilim çıkmış durumda
hi hicumartesi günü tam 7de çıktım burdan, kocişimse işten 5 te çıkmış gitmiş butik bir pastaneden elmalı tart ve susamlı simit almış, eve gelmiş bir güzel ortalı toplayıp süpürmüş sonrada beni almaya geldi bende kara kara düşünüyordum nasıl yetiştireceğim saat 7 oldu diye neyse ki o kendi imkanlarınca halletmiş ben uğraşmayayım diye .. artık eve gidince ben toz aldım sadece, misafirlere de annemin böreklerinde, susamlı kurabiyede, elmalı tarttan ve misafirlerin getirdiği baklavadan ikram ettim hazıra kondum bu sefer
ben iyiyimdün yeni bir telefon aldık bana, onu kurcalıyorum dün akşamdan beri çocuk gibi
Güle güle kullan beybiiiben iyiyimdün yeni bir telefon aldık bana, onu kurcalıyorum dün akşamdan beri çocuk gibi
Benim de şirinler köyüm varrrrrr..çok zevkliievet samsung galaxy S3alışırım zamanla, hevesimde geçer bu kadar kurcalamam şirinler köyü kurdum hemen
haaa ama ojeye parar viririm bak.dün mesela şunları aldım:
Eki Görüntüle 605013 Eki Görüntüle 605014
Ben evlendim evleneli oje sürmüyorum sür çıkar sür çıkar sinir oluyorum
Canım telefonun hayırlı olsun bizde bana aynısından alacaktık ama kardeşimin bilgisayarı bozuldu kendisi öğrenci babama da yüklenmemesi için telefon hakkımı ona bilgisayar alarak kullanmayı seçtim... Bir kaç ay sonra da telefon alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?