2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bebişim dün öğleden sonrası doluydu, bu sabahta dışarda işlerim vardı yeni geldim :31: nasılsınız bakayım, değişiklik var mı geçmişi okuyamadım :31:

dün ben de yoğundum canımcım, hoşgeldin ayrıca.:31:

biraz sakin biraz durgun.bugün çenem düştü yavv:27:

işe başlayamadım daha birazdan başlamam lazım, h.sonu aşkımla planlarımız var:17:

dün ben de yoğundum canımcım, hoşgeldin ayrıca.:31:

biraz sakin biraz durgun.bugün çenem düştü yavv:27:

işe başlayamadım daha birazdan başlamam lazım, h.sonu aşkımla planlarımız var:17:

hafta başından yapılan hafta sonu planına bayılırım :16: bütün haftayı motivasyonla geçirmeyi sağlar:21: pekiiiii planlarınız neler :23:

Ee Özledik amaaa..Benim misafirim var mönümü paylaştım..Ben bu hafta izin günümde tüm gün pijamalarımı çıkarmamak ve miskinlik yapmak istiyorummmm..Kronik yorgun oldum :9::9::9:

ayy kıyamam ne güzel olur, kesinlikle bu hafta ev işi falan yapma tatlım :31: bende de var o yorgunluk, 2 sabahtır eşim beni resmen kazıyor yataktan :17:

İkay'cım geldin mi? :3:

Yumak bu canım...
Akşam yapmaya başladım, pofuduk podufuk oluyor.
Zaten yumağın ismi puf... Ayrıcaaaa, polar gibi çok güzel oluyor ya... :8:

$49850275.jpg $Nc8w7pggM64.jpg $POLAR%20PUF_.jpg $XhVQCJL--_Y.jpg

senin misafirler nasıldı? hangi tatlkıyı yaptın hele anlat bakemm:29:

hi hi :9: cumartesi günü tam 7de çıktım burdan, kocişimse işten 5 te çıkmış gitmiş butik bir pastaneden elmalı tart ve susamlı simit almış, eve gelmiş bir güzel ortalı toplayıp süpürmüş:16: sonrada beni almaya geldi bende kara kara düşünüyordum nasıl yetiştireceğim saat 7 oldu diye :31: neyse ki o kendi imkanlarınca halletmiş ben uğraşmayayım diye .. artık eve gidince ben toz aldım sadece, misafirlere de annemin böreklerinde, susamlı kurabiyede, elmalı tarttan ve misafirlerin getirdiği baklavadan ikram ettim :9: hazıra kondum bu sefer :9:

hi hi :9: cumartesi günü tam 7de çıktım burdan, kocişimse işten 5 te çıkmış gitmiş butik bir pastaneden elmalı tart ve susamlı simit almış, eve gelmiş bir güzel ortalı toplayıp süpürmüş:16: sonrada beni almaya geldi bende kara kara düşünüyordum nasıl yetiştireceğim saat 7 oldu diye :31: neyse ki o kendi imkanlarınca halletmiş ben uğraşmayayım diye .. artık eve gidince ben toz aldım sadece, misafirlere de annemin böreklerinde, susamlı kurabiyede, elmalı tarttan ve misafirlerin getirdiği baklavadan ikram ettim :9: hazıra kondum bu sefer :9:

ohh maşallahhh:nazar::nazar::nazar::31:
insanın iyi bir hayat ortağının olması ne güzell:17:

İkay'cım geldin mi? :3:

Yumak bu canım...
Akşam yapmaya başladım, pofuduk podufuk oluyor.
Zaten yumağın ismi puf... Ayrıcaaaa, polar gibi çok güzel oluyor ya... :8:

Eki Görüntüle 604917 Eki Görüntüle 604918 Eki Görüntüle 604919 Eki Görüntüle 604920

ayyy bu iplerden çok güzel battaniyeler olur, yumuşacık :16: teşekkürler tatlım, bu aralar örgüyü elime alacak vaktim olmuyor ama bu ipleri öğrendiğim iyi oldu, elimdeki biter bitmez battaniyeye başlayabilirim :16:

kızlar evliliğin güzel yanları diye bir başlık vardı, speedy gonzales'in açtığı. oraya yazar mısınız?
evlilikten korkulan bir çağda yaşıyoruz, teşvik edici olmak açısından bence işe yarar :55::55::55:

kızlar evliliğin güzel yanları diye bir başlık vardı, speedy gonzales'in açtığı. oraya yazar mısınız?
evlilikten korkulan bir çağda yaşıyoruz, teşvik edici olmak açısından bence işe yarar :55::55::55:

neden evleniyorsun diyenlere....

ben paylaşmayı seviyorum.bir yudum suyu, bir ekmeği..bartmıyorum seviyorum işte ..bölmeyi.bölerek çoğalmayı.:17:

Back