2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yaa benim acilllll işe dönmem lazım ama hala buralardayım:26:
midem dönüyor , bir tuhaf haldeyim.:2:
işe odaklanamadım sabahtan beri..:26:

ben iyiyim dün yeni bir telefon aldık bana, onu kurcalıyorum dün akşamdan beri çocuk gibi

Dokunmatik mi ? İlk zamanlar komik oluyor şu dokunmatiklere alışmak
Bana da eşim geçen doğum günümde almıştı görüntüsünü filan çok beğenmiştim tam sevdiğim gibi beyaz ama kullanmakta zorluk çekiyordum özellikle mesaj yazarken.. Sonra alıştım ama

evet dokunmatik dün akşam baya kurcaladım hem şarjı bitsin sabaha kadar şarj edeyim diye sabahtır da elimde bende çok beğendim, beyazını bulamadım mavi renkte ama beyaz kılıf aldım güzel oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
evet dokunmatik dün akşam baya kurcaladım hem şarjı bitsin sabaha kadar şarj edeyim diye sabahtır da elimde bende çok beğendim, beyazını bulamadım mavi renkte ama beyaz kılıf aldım güzel oldu

Samsung mu ?
Hadi hayırlı olsun ilk zamanlar komik oluyor evet.. Tek işaret parmağı ile kullanmaya çalışıyor insan upuzun uzatıp kalem gibi ama sonra alışınla diğerlerinden daha hızlı mesaj yazabiliyor

evet samsung galaxy S3 alışırım zamanla, hevesimde geçer bu kadar kurcalamam şirinler köyü kurdum hemen

evet bu biraz irican seviyorum ama ben ekranı geniş telefonları
inşallah sende alırsın en kısa zamanda tatlım

sağolasın canım bakalım ne zaman olur..
sen öğren bana sölersin

bu arada ben biraz almamanın hazzını yaşıyorum desem
yani bişiy için hesap kitap yapmak ve onu elde edene kadar ki süre , aldıktan sonraki hazdan daha güzel geliyor bana.
sadist miyim ben yoksam

evet samsung galaxy S3 alışırım zamanla, hevesimde geçer bu kadar kurcalamam şirinler köyü kurdum hemen

güzel telefon
ben minisini istiyorum şu araaa

Geçen yıl S3 yoktu
Bana eşim şundan almıştı, tam modelini bilmiyorum da
Bu galiba Eylül senin dediğin de

O dönem anneler gününe özel çiçek desenli seri çıkmış
Benim doğum günüme yakın tarihler diye eşim bulmuş bundan almış

o da güzelmiş o yolda yürümeyi seviyorsun demek ki sen bende sürekli birşeyler alan biri değilim, önceliklerim var.. bir kıyafete 40 liranın üstünde para vermek istemem mesela ama bu telefonu alırım ilgi alanımla alakalı benim para harcayışım .. sadist olmadığımı biliyorum peki ben neyim

çok güzelmiş arkası beyaz telefonları çok seviyorum ama beyazını bulamadık dün .. 3 aydır yok beyazı bizde dedi adam :26:
neyse böylede güzel oldu beyaz kılıflı

zoru seviyorum sanırım daha öncelerde de hiç bir şeyi kolay elde edemediğimden biraz kıymet mi bilmek deniyor , tama tanımı nedir bilmiyorum ama.

fuzuli harcama yapmıyorsun, idareli kadınsın vesselam demek güzel de yapıyorsun canım.evliliğin ilk zamanları idareli olmak lazım.
bir de sanırım hedef araba. o yüzden istediğini elde edene kadar fedakarlık yapıyorsun diğer isteklerin karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…