2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim bugün de işlerim var biraz çalışayım zaten buralarda pek kimse de yok görüşürüz gelince :3:

günaydın kızlar, bana bol bol dua edin olur mu :31: şu haftayı güzelce atlatmam lazım.. memuriyetten işten kaçan, lazım olduğunda ortadan kaybolan öyle çok insan var ki... ve şu an birinin işleri bana kalmış durumda, hem de kalite tetkikinin olacağı hafta.. nerdeyse her önemli zamanda sağlık dolayısıyla izin alıp gitmeyi kendine iş edinmiş biri gibi görünüyor. yine de Allah bilir... senenin nerdeyse üç ayı ortada olmuyor:44: ve pozisyon icabı onun işleri bana kalıyor. bir an evvel daha huzurlu bir ortama gitmek istiyorum, eşimin sınavını dört gözle bekliyorum. umarım gittiğim yer daha fena olmaz. bizim toplumdaki yenileri ezme geleneği ne zaman son bulacak bilmiyorum:26:

Günaydın hatunlarr..Bugün misafirim gelecek..Dün akşam 6'da bi girdim mutfağa 12 de çıktım şu an çoookk yorgunum ve başım ağrıyor..neyse yaptıklarımı görünce ben de kendime inanamadım dün akşam yapabildiklerimi yazıyorum
*Ezogelin çorbası
*Fırında Sebzeli tavuk (bunu hazırladım fırına gelmelerinden önce atıcam)
*Bamya(Yazın buzluğa atılanlardan)
*Bulgur pilavı
*Mantar kavurma
*Karnıbahar salatası
*Yaprak sarması
*Piyaz
*Patatesli rulo börek
*Profiterol

Ve şu an pestilim çıkmış durumda

Günaydın Kızlar, neşeli bir gün olsun inşallah... :3:

Hayırlısı olsun Krizsavar...

İlkay'ı gören duyan var mı???

günaydın kızlar tekrar..kirzcim, inşallah gönlünce olur.kadercim görüşemiyor muyuz nedir:31:

ben de daha işe başlamadım ama h.sonunun selameti açısından başlamam lazım..çeneye daldım:27:

Günaydın hatunlarr..Bugün misafirim gelecek..Dün akşam 6'da bi girdim mutfağa 12 de çıktım şu an çoookk yorgunum ve başım ağrıyor..neyse yaptıklarımı görünce ben de kendime inanamadım dün akşam yapabildiklerimi yazıyorum
*Ezogelin çorbası
*Fırında Sebzeli tavuk (bunu hazırladım fırına gelmelerinden önce atıcam)
*Bamya(Yazın buzluğa atılanlardan)
*Bulgur pilavı
*Mantar kavurma
*Karnıbahar salatası
*Yaprak sarması
*Piyaz
*Patatesli rulo börek
*Profiterol

Ve şu an pestilim çıkmış durumda

:46: :46::46:

Bizde davetliyiz demi??? :23: :23:

souvvenırcım hoş geldin..:31: ilkaycım yoğun sanırım, dün bir ara gördüm ama...ilkoytoşummmm ses verrrrrrrrr:14:

çileğim naaptınnn seeeeeeeen:nazar::nazar::nazar::31: maşallahhh.ellerine sağlık.inşallah çok güzel atlatırsın
bu akşamı kuzumm:29:

souvvenırcım hoş geldin..:31: ilkaycım yoğun sanırım, dün bir ara gördüm ama...ilkoytoşummmm ses verrrrrrrrr:14:

çileğim naaptınnn seeeeeeeen:nazar::nazar::nazar::31: maşallahhh.ellerine sağlık.inşallah çok güzel atlatırsın

Hoşbuldum canım, anladım canım...
Denk geliriz elbet, sağolasın.. :34:

saol tatlı kuşum..Ya ben misafir olaylarını abartıyorum sanırım..Ama evime gelen insan memnuniyetle dönsün istiyorum hee değer mi değmez mi onun cevabını da veremiyorum :27::27:..

saol tatlı kuşum..Ya ben misafir olaylarını abartıyorum sanırım..Ama evime gelen insan memnuniyetle dönsün istiyorum hee değer mi değmez mi onun cevabını da veremiyorum :27::27:..

canım boş ver..düşünmen bile çok güzel:31:
seneler sonra insanların aklında çok değer veren bir ev sahibi olarak kalırsın, iyi bir dost:29:

canım boş ver..düşünmen bile çok güzel:31:
seneler sonra insanların aklında çok değer veren bir ev sahibi olarak kalırsın, iyi bir dost:29:
bir keresinde evim dergisinde iyi bir misafirperver nasıl olunur diye bir yazı vardı ve misafir için diş fırçası bulundurmamız gerektiği yazıyordu. bunu eşime söylediğimde "ilerde özellikle yatılı misafir için evde sürekli yeni diş fırçası bulundurmamız lazım" diye, tepki göstermişti, çok uç bir nokta demişti, o aklıma geldi :9: ama iyi hatırlanmak çok çok önemli:31:

bir keresinde evim dergisinde iyi bir misafirperver nasıl olunur diye bir yazı vardı ve misafir için diş fırçası bulundurmamız gerektiği yazıyordu. bunu eşime söylediğimde "ilerde özellikle yatılı misafir için evde sürekli yeni diş fırçası bulundurmamız lazım" diye, tepki göstermişti, çok uç bir nokta demişti, o aklıma geldi :9: ama iyi hatırlanmak çok çok önemli:31:

Valla o bayaaa bi düşünce dolu birşey hiç aklıma gelmezdi..ama aile bireyleri için yapılabilir bence

Back