Günaydın kızlar
Allah gönlüne göre versin krizsavar
Günaydın hatunlarr..Bugün misafirim gelecek..Dün akşam 6'da bi girdim mutfağa 12 de çıktım şu an çoookk yorgunum ve başım ağrıyor..neyse yaptıklarımı görünce ben de kendime inanamadım dün akşam yapabildiklerimi yazıyorum
*Ezogelin çorbası
*Fırında Sebzeli tavuk (bunu hazırladım fırına gelmelerinden önce atıcam)
*Bamya(Yazın buzluğa atılanlardan)
*Bulgur pilavı
*Mantar kavurma
*Karnıbahar salatası
*Yaprak sarması
*Piyaz
*Patatesli rulo börek
*Profiterol
Ve şu an pestilim çıkmış durumda
souvvenırcım hoş geldin..ilkaycım yoğun sanırım, dün bir ara gördüm ama...ilkoytoşummmm ses verrrrrrrrr
çileğim naaptınnn seeeeeeeenmaşallahhh.ellerine sağlık.inşallah çok güzel atlatırsın
bu akşamı kuzumm
Bizde davetliyiz demi???
souvvenırcım hoş geldin..ilkaycım yoğun sanırım, dün bir ara gördüm ama...ilkoytoşummmm ses verrrrrrrrr
çileğim naaptınnn seeeeeeeenmaşallahhh.ellerine sağlık.inşallah çok güzel atlatırsın
bu akşamı kuzumm
saol tatlı kuşum..Ya ben misafir olaylarını abartıyorum sanırım..Ama evime gelen insan memnuniyetle dönsün istiyorum hee değer mi değmez mi onun cevabını da veremiyorum..
bir keresinde evim dergisinde iyi bir misafirperver nasıl olunur diye bir yazı vardı ve misafir için diş fırçası bulundurmamız gerektiği yazıyordu. bunu eşime söylediğimde "ilerde özellikle yatılı misafir için evde sürekli yeni diş fırçası bulundurmamız lazım" diye, tepki göstermişti, çok uç bir nokta demişti, o aklıma geldi
canım boş ver..düşünmen bile çok güzel
seneler sonra insanların aklında çok değer veren bir ev sahibi olarak kalırsın, iyi bir dost
bir keresinde evim dergisinde iyi bir misafirperver nasıl olunur diye bir yazı vardı ve misafir için diş fırçası bulundurmamız gerektiği yazıyordu. bunu eşime söylediğimde "ilerde özellikle yatılı misafir için evde sürekli yeni diş fırçası bulundurmamız lazım" diye, tepki göstermişti, çok uç bir nokta demişti, o aklıma geldiama iyi hatırlanmak çok çok önemli
adımı anmanızı yerim sizin gül yapraklarım benim
nerdesin ilkayım sennnözlettin bak kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?