2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

haftasonu memlekete gittim, kardeşim "abla sen kilo vermişsin, ne kadar zayıflamışsın" dedi :9: halbuki 48-52 arası gidip geliyorum. evlenince giyimimin, tavırlarımın, kilomun değişeceğini sanıyorlar, hiç değişmemişsin diyorlar. çok şekerler :55::55::55:

yaaa neden dayanamıyoruz bizzz:52:

ben de c.tesi ofiste ve sonra evde epeyce bir hüplettim..:27:

sonmra dün erkenden çıktık özümle,fuara gittik teee sizin oralara.:31:
önce haribeye ye fuara,oradan nişantaşı ve beşiktaş a,oradan eminönü ve kadıköyle turumuzu sonlandırdık.:31:

şurada şu meşhur burada bu da varmış derken sen düşün artık.:24: ama epeyde bir gezdik.:17:

evlilik fuarı mı :52: neler vardı, neler aldınız :31: annebebekçocuk fuarı da açılıyormuş istanbul'a 17 ocakta :16:

ikram kısmını sorunsuz atlatman süper bir şey :16: ben çok korkuyorum ikram konularından. uyku haftası ilan etsek, bol bol uyusak bir hafta değil mi :31: senin yıllık iznin var mı canım? fotoları da alabildiniz mi :31:

Ben çok uyumayı seviyorum ama zamanımı uykuyla harcamak yerine başka şekilde değerlendirmek istiyorum ama hafta değil de 1 gün verilse o bana yeter :9: :9: Resimleri aldık canım USB ye aktarmadı gıcık adam slayt dvd verdi eşim onları düzenleyecek bakalım nasıl olacaksa...

oo hemşo epey yorulmuşun hadi geçmiş olsun.:31::31:

Evet canım yoruldum ama değdi zaten misafir çağırmaya başlayacaktım bir kısmını atlatmış oldum iyi oldu kalan kısmınıda yavaş yavaş davet ederim çünkü arkadaşlarımız sabırsızlıkla boş zamanımızı bekliyorlar...

Günaydın kızlar...

Bende geldiiimmm... :3: :3:

Günaydın Canım Hoşgeldinnn:3:

Hatuncanlar günaydın..Yaa ben kilo aldım galibaa..Çok oburlaştım da ayrıcaaaa:39::39:..Eskiden normal olan pantolonlarım tayt vaziyeti almaya başladı :84::96:

Günaydın... Ben de çok oburum bu ara dün annemlerde aştım gerçekten ne bulursam yedimm:9: :9:

:nazar: :nazar:
Maşallah hakikaten dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin...
Hem gezmişsin hem misafir ağırlamışsın... Güzel olmuş bence.
Yorucu olsa da, sen ancak kendini çarşambaya biraz toparlarsın canım... :34:

Aslında uyku dışında kendimi çok enerjik hissediyorum iyi de oldu böyle olması bu hafta bir gün işim var deyim işi asmayı planlıyorum ama bakalım...

Sizin nasıl geçdi hafta sonunuz.???

Kızlar size teknik bir sorum olacak:21::21: Şimcik öncelikle sizin gelin yemeği diye bir adetiniz var mıdır? Ve de sizi gelin yemeğine alanları sizlerde yemeğe aldınız mı sonradan:26::26:

günaydın bebişler :79:

Günaydınnn... :29:

yaaa neden dayanamıyoruz bizzz:52:

ben de c.tesi ofiste ve sonra evde epeyce bir hüplettim..:27:

sonmra dün erkenden çıktık özümle,fuara gittik teee sizin oralara.:31:
önce haribeye ye fuara,oradan nişantaşı ve beşiktaş a,oradan eminönü ve kadıköyle turumuzu sonlandırdık.:31:

şurada şu meşhur burada bu da varmış derken sen düşün artık.:24: ama epeyde bir gezdik.:17:

Oh maşallah... Gezdik tozduk diyorsun...
Çok iyi yapmışsınız ya, sevindim senin adına.
Bayadır fuara gitmeyi istiyordun zaten, iyi olmuş canım...
Şimdi kim bilir neler görmüş neler beğenmişsindir... :16:

Yok canım dayanamayız biz... Bende dayanamıyorum.
Karnım tokken sıkıntı yok, aç isem tamam artık, ne görsem ister canım... :9: :9:

evlilik fuarı mı :52: neler vardı, neler aldınız :31: annebebekçocuk fuarı da açılıyormuş istanbul'a 17 ocakta :16:

bol bol tanıtım broşürleri ve kartlar:32:

gelinlikler, düğün organizayon firmaları, oteller falan ön plandaydı.alınacak pek bir şey yoktu zaten olsa da alamazdık uzak
bize epeyce.ve çok kalabalıktı..gezdik bayağ bir iç çektik..:38: davtiyelere falan baktık.çok hoş şeyler var, sade ama şık.
fiyatları da fena değil zaten her bütçeye hitap ediyor neredeyse.:31:

Bu gönderi banaydı dimi... :9: :9: :9:

olabiler :17: ama ben düşünmediğim halde orda olsaydım, ben de giderdim canım ya. sonuçta geleceğin anneleriyiz, bebişlere hazırlığı önceden yaparsak daha sakin atlatabiliriz o sürpriz dönemleri gibime geliyor :31:

Günaydınnn... :29:

Oh maşallah... Gezdik tozduk diyorsun...
Çok iyi yapmışsınız ya, sevindim senin adına.
Bayadır fuara gitmeyi istiyordun zaten, iyi olmuş canım...
Şimdi kim bilir neler görmüş neler beğenmişsindir... :16:

Yok canım dayanamayız biz... Bende dayanamıyorum.
Karnım tokken sıkıntı yok, aç isem tamam artık, ne görsem ister canım... :9: :9:

evet canım epeyce bir geziyoruz biz..hem de c.tesiye göre nasıl soğuk vardı.
gece nöbeti sonrası üstelik bugünde erkenden işe gitmesine rağmen kalktı benim güzel gözlüm erkenden:nazar::nazar:
uykuyu pek bir sever normalde..ama baktım şöle bir ben doğru iz üzerindeyim dedirtiyor bana sağolsunn:17:

çok şatafatlı yavv, bizim bütçeyi aşar gibi o organizasyonlar falan ama çok hoşlar..:16:

ben de bugün bir "es" vereyim yemeğe..:1:

Kızlar size teknik bir sorum olacak:21::21: Şimcik öncelikle sizin gelin yemeği diye bir adetiniz var mıdır? Ve de sizi gelin yemeğine alanları sizlerde yemeğe aldınız mı sonradan:26::26:

Evet canım bizde de bu adet var.
Beni de mesela ilk kayınvalidem almıştı yemeğe, sonra annem almıştı.
Sonrasında zaten her hafta onlara yemeğe gidiyoruz düzenli.
Ama ben onların ikisini de davet etmiştim yemeğe...

Eşimin teyzesi ve benim teyzem de bizleri yemeğe aldı.
Şimdi en müsait zamanımda onları da yemeğe alacağım.
Ama stres yani, hatta dün akşam eşimle konuştuk, almak lazım onları diye...
Bakalım nasip, inşallah bir arada onu da ayarlayacağım... :26:

evet canım epeyce bir geziyoruz biz..hem de c.tesiye göre nasıl soğuk vardı.
gece nöbeti sonrası üstelik bugünde erkenden işe gitmesine rağmen kalktı benim güzel gözlüm erkenden:nazar::nazar:
uykuyu pek bir sever normalde..ama baktım şöle bir ben doğru iz üzerindeyim dedirtiyor bana sağolsunn:17:

çok şatafatlı yavv, bizim bütçeyi aşar gibi o organizasyonlar falan ama çok hoşlar..:16:

ben de bugün bir "es" vereyim yemeğe..:1:

Aynen canım benim de yemeğe bir es vermem gerek vallahi.

Evet dediğin gibi çok şatafatlı oluyor, ama çok şıklar dimi, insanın içi gidiyorda...
Ah ah... Savuracak paramız olsaydı, yapardık öyle şeyler... :9: :9:
:nazar: :nazar: Maşallah canım, hep böyle devam etsin inşallah...

Ben bugün eşime yakınıyordum "bekarken ne gezerdik yaw, orası senin burası benim, şimdi hiç bir yere çıkmıyoruz :106:" dedim..
Gelen cevap "o zaman evli değildik, başımızı sokacak bir yer arıyorduk, şimdi ki sorumluluklarımız da yoktu, misler gibi evimizdeyiz artık, ohh" demez mi :9: :9:
Benim eşim çok mu evcimendir nedir :9:

Günaydın :68:

Cumartesi 13:00 te çıktık eve gidip biraz dinlendik, etrafı toparlayıp akşamüstü aynı dönemler evlendiğimiz eşimin arkadaşına gittik, eşiyle de ben arkadaş oldum zamanla.. Güzel geçti, 00:30 gibi eve döndük.. Çok geç uyuduk..

Pazar da geç kaltık, kallavi bi kahvaltı yaptık :56: Herkes dayımlarda toplanmış ; annem, anneannem-dedem, dayımlar ve kuzenlerim.. Ablamın araması ile haberdar oldum, biz de gittik hemencik.. Toplu akraba ziyareti bulmuşken hepsini bi arada çıkaralım istedim :1:

Zaten Pazar akşamı için, kayınvalidemlerle sözleşmiştik.. Ablama bebek görmeye gitmek istedikleri için.. Dedemlerden çıkışta biz doğru ablama gittik, kayınvalidem de aramış taramış ancak bulmuş.. Eşim annesinin tezcanlı biri olduğundan yol tarifini dinlemediğini söylüyo :1: Kayınvalidem de oğlunun doğru dürüst anlatamadığını :1: Ben bilmiyorum, mutfaktaydım kuzenlerimle aradıklarından haberim bile yoktu, yoksa kayınvalidemi almalarını bile sağlardım, bu soğukta dışarılarda olması hiç doğru değil..

Neyse öyle böyle toplandık, 1 saat sonra da görümcem geldi.. Güzel geçti , eniştem çok makara biridir :1: 23:45 gibi evde olduk..

Ve şimdi de huzurlarınızdayım :126:

vav aqualilly geldi :52: muhteşem ev'li kız :16:
bu arada bizde gelin yemeği yok, eşimin tarafında da, ilk defa duydum :44:

Evet canım bizde de bu adet var.
Beni de mesela ilk kayınvalidem almıştı yemeğe, sonra annem almıştı.
Sonrasında zaten her hafta onlara yemeğe gidiyoruz düzenli.
Ama ben onların ikisini de davet etmiştim yemeğe...

Eşimin teyzesi ve benim teyzem de bizleri yemeğe aldı.
Şimdi en müsait zamanımda onları da yemeğe alacağım.
Ama stres yani, hatta dün akşam eşimle konuştuk, almak lazım onları diye...
Bakalım nasip, inşallah bir arada onu da ayarlayacağım... :26:

Biz zaten eşimle kaç zamandır düşünüyorduk alalım teyzeleri yemeğe diye..Babası onlar sizi yemeğe aldı siz ne zaman alcanız diye sorunca biraz sinirlendim içten içten..Biz bilmiyoruz sanki ne yapacağımızı diyesim geldi de neyyseee..Böyle şeyler vazife haline gelince sevmiyorum..Benim içimden gelmeli..

Gelin yemeği ne bilmiyorum
El öpme adeti vardır bizde tek..

Onu bile zor atlattım :1: püfff epey kalabalık bir aile olunca..

Evli çiftleri ailenin en yakınları yemeğe alıyor sırayla öyle bir gelenek..saçma bişey işte

Damat yemeği de oluyorsa yandınız..

Biz de gelin yemeği yok ta.. Hem onun amca, dayı, hala, teyzesine hem benimkilere ve ailelerimize el öpmeye gitmiştik..
Hem çalışıyoruz hemde birden çok halası ve amcası varken epey zorlandık , ben uzakta olan yakınlarımı en sona bıraktım.. 1 sene dolmaya yakınken hem bayram hem el öpmeyi bir arada çıkardım :1: Onda bile sıkıntı basmıştı bana tek tek yemek merasimi hepten bayar beni herhalde..

Bazılarını öteki amcaya gidicez daha el öpmeye diye çayı zor içtik mesela :1: hemencik kalktık

Biz zaten eşimle kaç zamandır düşünüyorduk alalım teyzeleri yemeğe diye..Babası onlar sizi yemeğe aldı siz ne zaman alcanız diye sorunca biraz sinirlendim içten içten..Biz bilmiyoruz sanki ne yapacağımızı diyesim geldi de neyyseee..Böyle şeyler vazife haline gelince sevmiyorum..Benim içimden gelmeli..

Haklısın canım, bende sevmiyorum gerçekten.
Dediğin gibi içimden gelmeli, ben hazır olmalıyım.
Eşimle de onu konuştuk, eşimin ailesinde şöyle bir sıkıntı var.
Mesela kayınvalidemi ben davet ediyorum yemeğe, onlar nasılda (muhtemelen kayınvalidem haber veriyor kardeşlerine) haberdar oluyorlar kayınvalidemin bende olduğundan. Ben normalde 4 kişilik yemek hazırlamış oluyorum, ona göre çorbamı yemeğimi yapıyorum, derken pat birileri geliyor. Oluyoruz anında 15 kişi...
Bana afakanlar basıyor kime ne hazırlayacağım onu sapıtıyorum.
2 sefer başıma geldi, eşime dedim, bi daha böyle gelen olursa kılımı kıpırdatmam.
Dolapta orda mutfakta orda, madem emri vaki geliyorlar, otursun yapsınlar, bende yerim afiyetle... :9: :9:

Emri vakiden nefret ediyorum... :19:

iki hafta önce kargo dahil 48 e aldığım ürün, 59'a yükselmiş kargo dahil :53: tabi diğer sitelere bakınca fiyatlarının düşüklüğünü farkettiler :44:

Damat yemeği de oluyorsa yandınız..

Biz de gelin yemeği yok ta.. Hem onun amca, dayı, hala, teyzesine hem benimkilere ve ailelerimize el öpmeye gitmiştik..
Hem çalışıyoruz hemde birden çok halası ve amcası varken epey zorlandık , ben uzakta olan yakınlarımı en sona bıraktım.. 1 sene dolmaya yakınken hem bayram hem el öpmeyi bir arada çıkardım :1: Onda bile sıkıntı basmıştı bana tek tek yemek merasimi hepten bayar beni herhalde..

Bazılarını öteki amcaya gidicez daha el öpmeye diye çayı zor içtik mesela :1: hemencik kalktık
Aammaannn bi de damat yemeği çıkarma kız başımıza :)))
Haklısın canım, bende sevmiyorum gerçekten.
Dediğin gibi içimden gelmeli, ben hazır olmalıyım.
Eşimle de onu konuştuk, eşimin ailesinde şöyle bir sıkıntı var.
Mesela kayınvalidemi ben davet ediyorum yemeğe, onlar nasılda (muhtemelen kayınvalidem haber veriyor kardeşlerine) haberdar oluyorlar kayınvalidemin bende olduğundan. Ben normalde 4 kişilik yemek hazırlamış oluyorum, ona göre çorbamı yemeğimi yapıyorum, derken pat birileri geliyor. Oluyoruz anında 15 kişi...
Bana afakanlar basıyor kime ne hazırlayacağım onu sapıtıyorum.
2 sefer başıma geldi, eşime dedim, bi daha böyle gelen olursa kılımı kıpırdatmam.
Dolapta orda mutfakta orda, madem emri vaki geliyorlar, otursun yapsınlar, bende yerim afiyetle... :9: :9:

Emri vakiden nefret ediyorum... :19:

Mesela geçenlerde emrivaki yapmaya çalıştılar bana biz de tesadüfen öğrendik..Dedim ara anneni nasıl bizden habersiz çağırdıysa şimdi de reddetsin..reddetsin ki zor durumda nasıl kalınıyomuş bi o duyguyu tatsın..arada çok cadı olabiliyorum..:27::27:

Back