- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa neden dayanamıyoruz bizzz
ben de c.tesi ofiste ve sonra evde epeyce bir hüplettim..
sonmra dün erkenden çıktık özümle,fuara gittik teee sizin oralara.
önce haribeye ye fuara,oradan nişantaşı ve beşiktaş a,oradan eminönü ve kadıköyle turumuzu sonlandırdık.
şurada şu meşhur burada bu da varmış derken sen düşün artık.ama epeyde bir gezdik.
![]()
ikram kısmını sorunsuz atlatman süper bir şeyben çok korkuyorum ikram konularından. uyku haftası ilan etsek, bol bol uyusak bir hafta değil mi
senin yıllık iznin var mı canım? fotoları da alabildiniz mi
![]()
oo hemşo epey yorulmuşun hadi geçmiş olsun.![]()
Günaydın kızlar...
Bende geldiiimmm...![]()
![]()
Hatuncanlar günaydın..Yaa ben kilo aldım galibaa..Çok oburlaştım da ayrıcaaaa..Eskiden normal olan pantolonlarım tayt vaziyeti almaya başladı :84::96:
![]()
Maşallah hakikaten dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin...
Hem gezmişsin hem misafir ağırlamışsın... Güzel olmuş bence.
Yorucu olsa da, sen ancak kendini çarşambaya biraz toparlarsın canım...![]()
günaydın bebişler :79:
yaaa neden dayanamıyoruz bizzz
ben de c.tesi ofiste ve sonra evde epeyce bir hüplettim..
sonmra dün erkenden çıktık özümle,fuara gittik teee sizin oralara.
önce haribeye ye fuara,oradan nişantaşı ve beşiktaş a,oradan eminönü ve kadıköyle turumuzu sonlandırdık.
şurada şu meşhur burada bu da varmış derken sen düşün artık.ama epeyde bir gezdik.
![]()
evlilik fuarı mıneler vardı, neler aldınız
annebebekçocuk fuarı da açılıyormuş istanbul'a 17 ocakta
![]()
evlilik fuarı mıneler vardı, neler aldınız
annebebekçocuk fuarı da açılıyormuş istanbul'a 17 ocakta
![]()
Bu gönderi banaydı dimi...![]()
![]()
Günaydınnn...
Oh maşallah... Gezdik tozduk diyorsun...
Çok iyi yapmışsınız ya, sevindim senin adına.
Bayadır fuara gitmeyi istiyordun zaten, iyi olmuş canım...
Şimdi kim bilir neler görmüş neler beğenmişsindir...
Yok canım dayanamayız biz... Bende dayanamıyorum.
Karnım tokken sıkıntı yok, aç isem tamam artık, ne görsem ister canım...![]()
![]()
Kızlar size teknik bir sorum olacakŞimcik öncelikle sizin gelin yemeği diye bir adetiniz var mıdır? Ve de sizi gelin yemeğine alanları sizlerde yemeğe aldınız mı sonradan:26::26:
evet canım epeyce bir geziyoruz biz..hem de c.tesiye göre nasıl soğuk vardı.
gece nöbeti sonrası üstelik bugünde erkenden işe gitmesine rağmen kalktı benim güzel gözlüm erkenden
uykuyu pek bir sever normalde..ama baktım şöle bir ben doğru iz üzerindeyim dedirtiyor bana sağolsunn
çok şatafatlı yavv, bizim bütçeyi aşar gibi o organizasyonlar falan ama çok hoşlar..
ben de bugün bir "es" vereyim yemeğe..![]()
Evet canım bizde de bu adet var.
Beni de mesela ilk kayınvalidem almıştı yemeğe, sonra annem almıştı.
Sonrasında zaten her hafta onlara yemeğe gidiyoruz düzenli.
Ama ben onların ikisini de davet etmiştim yemeğe...
Eşimin teyzesi ve benim teyzem de bizleri yemeğe aldı.
Şimdi en müsait zamanımda onları da yemeğe alacağım.
Ama stres yani, hatta dün akşam eşimle konuştuk, almak lazım onları diye...
Bakalım nasip, inşallah bir arada onu da ayarlayacağım... :26:
Kızlar size teknik bir sorum olacakŞimcik öncelikle sizin gelin yemeği diye bir adetiniz var mıdır? Ve de sizi gelin yemeğine alanları sizlerde yemeğe aldınız mı sonradan:26::26:
Gelin yemeği ne bilmiyorum
El öpme adeti vardır bizde tek..
Onu bile zor atlattımpüfff epey kalabalık bir aile olunca..
Evli çiftleri ailenin en yakınları yemeğe alıyor sırayla öyle bir gelenek..saçma bişey işte
Biz zaten eşimle kaç zamandır düşünüyorduk alalım teyzeleri yemeğe diye..Babası onlar sizi yemeğe aldı siz ne zaman alcanız diye sorunca biraz sinirlendim içten içten..Biz bilmiyoruz sanki ne yapacağımızı diyesim geldi de neyyseee..Böyle şeyler vazife haline gelince sevmiyorum..Benim içimden gelmeli..
Aammaannn bi de damat yemeği çıkarma kız başımıza :)))
Damat yemeği de oluyorsa yandınız..
Biz de gelin yemeği yok ta.. Hem onun amca, dayı, hala, teyzesine hem benimkilere ve ailelerimize el öpmeye gitmiştik..
Hem çalışıyoruz hemde birden çok halası ve amcası varken epey zorlandık , ben uzakta olan yakınlarımı en sona bıraktım.. 1 sene dolmaya yakınken hem bayram hem el öpmeyi bir arada çıkardımOnda bile sıkıntı basmıştı bana tek tek yemek merasimi hepten bayar beni herhalde..
Bazılarını öteki amcaya gidicez daha el öpmeye diye çayı zor içtik meselahemencik kalktık
Haklısın canım, bende sevmiyorum gerçekten.
Dediğin gibi içimden gelmeli, ben hazır olmalıyım.
Eşimle de onu konuştuk, eşimin ailesinde şöyle bir sıkıntı var.
Mesela kayınvalidemi ben davet ediyorum yemeğe, onlar nasılda (muhtemelen kayınvalidem haber veriyor kardeşlerine) haberdar oluyorlar kayınvalidemin bende olduğundan. Ben normalde 4 kişilik yemek hazırlamış oluyorum, ona göre çorbamı yemeğimi yapıyorum, derken pat birileri geliyor. Oluyoruz anında 15 kişi...
Bana afakanlar basıyor kime ne hazırlayacağım onu sapıtıyorum.
2 sefer başıma geldi, eşime dedim, bi daha böyle gelen olursa kılımı kıpırdatmam.
Dolapta orda mutfakta orda, madem emri vaki geliyorlar, otursun yapsınlar, bende yerim afiyetle...![]()
Emri vakiden nefret ediyorum...![]()