2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kizlar makyaj yapiyormusunuz ben bir tek disari cikarken rimel suruyorum sadece krem suruyorum birde sacimi salmayi sevmiyorum annem sal diye soylenir sevemedim bir saldigimda sikiyor beni taki olarak ta sadece kupe takarim sizler nasilsiniz

Ben makyaj sevmem, rimel sürekli kullanırım ve dudaklarım çatlamasın diye de dudak koruyucu sürerim bazen..
Saçlarım dümdüzdür ve salık severim.. Toplayınca baş ağrısı oluyor bende..
Sadece mutfağa girince toplarım, o da iki kulak tam bu smiley gibi

makyaj severim, her gün mutlaka yaparım.

kalem,rimel,allık ve rujdan ibraettir.bir de göz altı kapatıcısı kullanırım..aranızda en yaşlı benim.

ben birazdan çıkarım sanırımç.size şimdiden iyi akşamlar..kendinize,sizi sevenlere iyi bakın..
görüşmek üzere canlarımmm

aynen bende sadece rimel kullaniyorum bana derler makyaj yap diye napim sevmiyorum sacimi da salinca sikinti basiyor hemen napsam bilmiyorum bakim da yapamiyorum kremler tonikler falan ojeyi zaten sevmem

Yardım ve desteklerinizden solayı teşekkür ediyorum kızlar...

ben pazar günü yaptım sultan lokumu ve birde piyano kek piyano keki 3. yapışım eylül ve bu son yapışımda artık tam kıvamını buldu harika oldu yaparken aklıma hep sen geliyorsun

eylül sana bunu yazmıştım ama hiçbirşey demedin

Ben makyaj malzemelerine bayılırım bir sürü alırım ama sadece rımel ve kalem sürerim onun dışında sadece özel günlerde makyaj yaparım..

O tarhanayı bilmiyorum bende bircan, toz biliyorum

Naznah hoş geldiniz

Arthea sevmediğinden yapamıyorsundur bakım filan, ilgisi olanlar gayet tabi yapıyor

dipliner, rimel ve kahve-bronz tonlarında far kullanırım her gün yaparım

yazık olmuş tarhanaya.bizim oralarda çok yapılır.hatta şimdi de yapıyorum:)
eşimle seviyoruz.

3 kaşık bir şeydi ne yapalım Allah affetsin güzel olsa atmazdım herhalde
Ben yemek dökmeyi sevmem ekmek atmayı sevmem evin bereketi kaçar buna inanırım... Ama alışma evresinde istemediğin çok şey yapabiliyorsun maalesef...Bizim oralarda hiç tarhana yapılmaz... eşimin tarafı çok yaparmış.

Ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere...

Bu arada dün 1. ayımızdı ben pasta yapmıştım eşim de bana çok hoş bir yüzük almış zaten alacaktı özellikle
1. ayımızı beklemiş hiç beklemiyordum çok şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…