2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bu arada makyaj konusu açılmış ben tam olarak bir makyaj delisiyim.. Yani çok rahat gelin makyajı falan yapabilirim o derece.. özel günler olmadıkça günlük çok hafif makyaj yaparım alt kirpik diplerime kalem sürerim göz altlarıma aydınlatıcı bazen kahverengi far sürerim bazen sürmem bir de rimel..

Herkese günaydın! Hoşgeldin diye beni ağırlayan arkadaşlara da çok teşekkürler. Beni çok güzel karşıladınız :)

kızlaaaaaar selam
bende 1 aylık evliyim:1:
okadar çabaladık bu yola girebilmek için şimdide mutluyuz..hep böyle olabilmek dileğiyleee

kızlaaaaaar selam
okadar çabaladık bu yola girebilmek için şimdide mutluyuz..hep böyle olabilmek dileğiyleee

Allah isteyen herkese kendi evinin kokusunu nasip etsin, kendi evini kurmayı nasip etsin..:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaaaar selam
hoşgeldin :16: bircanla aynı zamanalrda evlendiniz sanırım. evlendiğinize göre evlilik cetveli yapmanızın zamanı gelmiş :31:

Arada sırada da üşeniyorum yapmaya. Annem bana iş yaptırmamıştı bekarken. Zor geliyor şimdi :)

valla canım ben iş sahibi olup başka şehre gidene kadar bende hiç yemek yapmamıştım ev temizliğinde üstüme yoktu ama yemek yapmazdım ablalarım annem yapardı bana sıra gelmezdi bana başka ile gidince ev arkadaşlarında olunca mecbur yapıyosun ama iyi ki de öyle olmuş benim için tecrübe oldu şimdi her yemeği yapıyorum ama işte bulması zor düşünmesi yani yapmak kolay da ama bulmak :44:

Son düzenleme:
Misafir misafir çağırır mı yaaa hayret bişey??????????????????????????????

Back