2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

3 kaşık bir şeydi ne yapalım Allah affetsin güzel olsa atmazdım herhalde
Ben yemek dökmeyi sevmem ekmek atmayı sevmem evin bereketi kaçar buna inanırım... Ama alışma evresinde istemediğin çok şey yapabiliyorsun maalesef...Bizim oralarda hiç tarhana yapılmaz... eşimin tarafı çok yaparmış.

eşinle aynı yerden değil misiniz siz canım:31:

günaydın bircancım ..geçmişi okudum da kuzu mutfak olaylarını yaparsın zamanla yeterki hevesli ol ben sana güveniyorum içindeki aşkı verirsin yemeğinede:34::34:

hoşgeldin canım tabiside tazesin taptaze:29::29:

Günaydın Elif alışırım canım ya bir anlık kafama takılıyo ama sonrasında geçiyo hemen dün akşam eve gittim ve meşhur tarhana çorbasını yaptım eşim çok beğendi...

Kızlarrr hoşgeldiniz..

günaydın canım nasılsın...Geçmişi okudum da sabah makyaj mevzuları geçmiş bnde hiç krem pudra allık bilmem olmazsa olmaz tek vazgeçilmezim göz kalemim:34:
Günaydın Elif alışırım canım ya bir anlık kafama takılıyo ama sonrasında geçiyo hemen dün akşam eve gittim ve meşhur tarhana çorbasını yaptım eşim çok beğendi...

Kızlarrr hoşgeldiniz..

tabisi kuzuk kimler neler yapıyor sende yaparsın ...Nasıl yaptın tarhanayı merak ettim

ben sıfır makyajla geziyorum, makyaj bana pratik gelmiyor, en basitinden çay içemiyor, gözümü ovuşturamıyorum :44:

bircancım bizde de toz tarhana var, şimdiye kadar eşim yaptı ben sadece bir kere yaptım, o da bir şeye benzemedi :9:

dekorekoya çok güzel önlükler gelmiş kızlar, romantik romantik :) ben de amerikan servis bakayım :126:
bu arada bircancım benim önlükler o kadar pahalı değildi de, sonradan artırdı. tanıtım fiyatlarıymış bizim aldığımız fiyatlar. 45'er liraya almıştık. ama bak dekorekoda da güzel şeyler var, kişiye özel değil sadece.

Son düzenleme:
ben sıfır makyajla geziyorum, makyaj bana pratik gelmiyor, en basitinden çay içemiyor, gözümü ovuşturamıyorum :44:

kuzu işte herkesin vazgeçilmezi farklı bende hergün fondoten allık ruj tam takım makyajla işe gelenlere baka kalıyorum:53:sabah sabah ne aşk ne şevk algım yetmiyo..Makyajda göz kalemi benm favorim:27:çantamdada vardır mesela:27:

sabah sabah moralim bozuldu ya, düşünmemeye çalışıyorum da. bir danışanım geldi, cinsellikle ilgili bir problemi var takıntılar... genç bir erkek. net konuşulmuyor, rahatsız oldum. etik açıdan da başımdan savamazdım :50: bundan sonraki görüşmeler nasıl olacak bilemiyorum :26: neyse hayırlısı...

dekorekodaki çizgi dışı kampanyasındaki tepsiler ne kadar romantik, çok hoşlar, bayıldım :31:

günaydın canım nasılsın...Geçmişi okudum da sabah makyaj mevzuları geçmiş bnde hiç krem pudra allık bilmem olmazsa olmaz tek vazgeçilmezim göz kalemim:34:

tabisi kuzuk kimler neler yapıyor sende yaparsın ...Nasıl yaptın tarhanayı merak ettim

Kayınvalidem yapmış zaten toz değil minik minik toplar şeklinde ılık suda önce tarhanayı çırptım sonra yağ ve salça üzerinde tarhanayı koydum sıcak s döktüm sürekli karıştırdım kaynadı çok basitmiş yani ama ilk becerememiştim :9:
(baharatlar tarhananın içinde olduğu için extra katmadım) :9: :16:

bircancım bizde de toz tarhana var, şimdiye kadar eşim yaptı ben sadece bir kere yaptım, o da bir şeye benzemedi :9:

İkinci yaptığında bir şeye benzer canıöm tecrübeyle sabittir :9: :1:

dekorekoya çok güzel önlükler gelmiş kızlar, romantik romantik :) ben de amerikan servis bakayım :126:
bu arada bircancım benim önlükler o kadar pahalı değildi de, sonradan artırdı. tanıtım fiyatlarıymış bizim aldığımız fiyatlar. 45'er liraya almıştık. ama bak dekorekoda da güzel şeyler var, kişiye özel değil sadece.

Birazdan bakacağım belki alırım...

sabah sabah moralim bozuldu ya, düşünmemeye çalışıyorum da. bir danışanım geldi, cinsellikle ilgili bir problemi var takıntılar... genç bir erkek. net konuşulmuyor, rahatsız oldum. etik açıdan da başımdan savamazdım :50: bundan sonraki görüşmeler nasıl olacak bilemiyorum :26: neyse hayırlısı...

Umarım bundan sonrakilerde daha rahat geçer görüşmelerin ilk zaman insan zorlanır tabi ister istemez..

inşallah bircancım, bir erkeğin fantezilerini dinlemek tuhaf :53:
tarhanaya sarımsak da koyabilirsin, eşim koyuyor, çok güzel oluyor :16::16:

Back