2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

elifcim bunlar çok hoş ve ağırlar da çok pahalıdır yahu, hangi birine dağıtacaksın bunlardan :44:
bir de benim önlükleri gördün mü, çeyize belki koymak istersin :31:

senin önlükler de çok güzel canım..bir tanecik de olsun almak isterdim ama nereden alınır:44:

senin önlükler de çok güzel canım..bir tanecik de olsun almak isterdim ama nereden alınır:44:

rengarenk dantel'in bloğundan canım :31: ben oktay usta önlükleri yazıp aratınca o çıkmıştı karşıma :9: sanırım pasaj, emeksensin sitelerinde dükkanları vardı. sevgililer gününe de hediye yaptırabilirsin :9:

elifcim bunlar çok hoş ve ağırlar da çok pahalıdır yahu, hangi birine dağıtacaksın bunlardan :44:
bir de benim önlükleri gördün mü, çeyize belki koymak istersin :31:
yok canım görmedim nasıl bişeyki:44::44:evet onlar tuzlu azıcık ama şu times yazan uygun fena değil fiyatı ..
vuuuuuuv baby çoook göz alıcıııı:16::16::16:

ben şu çanta şeklinde olan broşluya bayıldım:16: ama şu times yazan dergi kapağıda hoşuma gitti yazıları nasıl sizce:44:

albümlerimde var canım önlükler. times yazanın tanesi ne kadarmış? ben şık ve sadeden tarafayım ya, senin zevkin onu beğendiyse olabilir o da, güzel :31:

EYLÜLcüm gökhan tepenin eylül diye yeni bir şarkısı varr benden sana gelsin dinle beybi

albümlerimde var canım önlükler. times yazanın tanesi ne kadarmış? ben şık ve sadeden tarafayım ya, senin zevkin onu beğendiyse olabilir o da, güzel :31:

bir bakayım canım ben broşluya bayıldım sade duz bir doku sadce broş var çok şık zarif tam düğün davetiyesi...araştırıyorum bakalım neler çıkacak..Times beğendim mizahı hoşuma gitti benim ama paşamızın bürokrasisi olacağı için o olmaz zaten:27:

rengarenk dantel'in bloğundan canım :31: ben oktay usta önlükleri yazıp aratınca o çıkmıştı karşıma :9: sanırım pasaj, emeksensin sitelerinde dükkanları vardı. sevgililer gününe de hediye yaptırabilirsin :9:

sevgilimin mutfakla arası çok yok .gerçi yemeklerini yapabiliyor.:31:
ama aklıma başka şey geldi.:28: kaynanama alabilirim bohçaya falan da olur anneler günü içinde:31:

bir bakayım canım ben broşluya bayıldım sade duz bir doku sadce broş var çok şık zarif tam düğün davetiyesi...araştırıyorum bakalım neler çıkacak..Times beğendim mizahı hoşuma gitti benim ama paşamızın bürokrasisi olacağı için o olmaz zaten:27:

bende sade seviyorum.:31:
tabi bir de maliyeti önemli:24:..
artık bütçenize ve sevginize hangisi hitap ederse elifcim:31:

sevgilimin mutfakla arası çok yok .gerçi yemeklerini yapabiliyor.:31:
ama aklıma başka şey geldi.:28: kaynanama alabilirim bohçaya falan da olur anneler günü içinde:31:

olabilir canım. olsun ilerde belki kalbini kırmamak için giyer ve mutfağa girer, seninle birlikte vakit geçirir :16:

amaaan polisan boya aradım bulamadım, amerikan servis seti aradım bulamadım, güvenilir organik tam buğday unu aradım tam bulamadım :19: vasatsın gogılcık :19:

Yarın kayınvalidemleri ve annemleri hep birlikte çağırdım ev taşırken inanılmaz yardımları dokundu haklarını yiyemem minnet duygumu göstermek için de çaya davet ettim şöyle bir mönü oluşturdum bugün
meyveli kremalı milföy tatlısı
mayalı poğaça
çikolata topları
kestane
çerez
meyve

Kızlar yeğenleriniz ne tatlı öyle bayıldımm:16:

Kriz önlükler çok güzel çok beğendim ama pahalı biraz not ettim aldığın yeri belki sonra bende 1 tane yaptırabilirim...

Elifçim davetiyeler çok hoş ama pahalıdır bunlar eğer çok kişi çağıracaksanız bütçenizi zorlayabilir..

O zaman ilk torun senden gelecek nasipse
İlk torun şanslıdır, herşeyin ilkini onda yaşar tüm aile çünkü
Benim ilk yeğenim 17 yaşında ama hala gözümüzde bebek gibidir :1:

Rica ederim
Ne kadarlık evlisin ?
Ne bölümü okuyorsun bir de ?

evet ilk torun farklı oluyor her zaman inşallah öyle olur ben pek fark göremedim ilk torun olduğum halde ben evli değilim bekarım sosyoloji bölümü okuyorum

Son düzenleme:
Yarın kayınvalidemleri ve annemleri hep birlikte çağırdım ev taşırken inanılmaz yardımları dokundu haklarını yiyemem minnet duygumu göstermek için de çaya davet ettim şöyle bir mönü oluşturdum bugün
meyveli kremalı milföy tatlısı
mayalı poğaça
çikolata topları
kestane
çerez
meyve

mmmmm harika, tamda açlığımın üzerine menünü gördüm ya :56:

Back