Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar makyaj yapiyormusunuz ben bir tek disari cikarken rimel suruyorum sadece krem suruyorum birde sacimi salmayi sevmiyorum annem sal diye soylenir sevemedim bir saldigimda sikiyor beni taki olarak ta sadece kupe takarim sizler nasilsiniz
bende mutfakta iyi degilim girmiyorum pek mutfaga evde oldugum halde
aynen bende sadece rimel kullaniyorum bana derler makyaj yap diye napim sevmiyorum sacimi da salinca sikinti basiyor hemen napsam bilmiyorum bakim da yapamiyorum kremler tonikler falan ojeyi zaten sevmem
Ben makyaj sevmem, rimel sürekli kullanırım ve dudaklarım çatlamasın diye de dudak koruyucu sürerim bazen..
Saçlarım dümdüzdür ve salık severim.. Toplayınca baş ağrısı oluyor bende..
Sadece mutfağa girince toplarım, o da iki kulaktam bu smiley gibi
olur mu canım ne demekksen yeterki içinden gelerek yap, severek yap..bir iki denersin.önce tuzu az gelir sonra suyu çok gelir
derken insan alışıyor yapa yapa..ben her yaptığımı süper bilmiyorum ki ilk kez denediğimde.ama istekli oluyorum en azından..sen bir hele dene neler neler olur
pek çok denediğim tarif var şuan aklıma gelen gelmeyen, sen sor arkadaşlar da yardımcı oluyor zaten, ben de hala öğreniyorum.
Yemekleri içimden gelerek ve mutlulukla yapıyorum canım bir şeyleri becerebilmek uğraşmak zevk veriyor o konuda sıkıntım yok...
Yavaş olman doğal, daha yeniymişsin
Yaptıkça elin hızlanır
Niye döktün ki ? Tuzu azsa tuz atarsın, fazla katıysa kaynamış su dökersin hem bi dahakine kıvamını daha iyi tutturursun
Moralini bozma, ilgin hangi yöne çoksa onlardan başla sonra zora doğru gidersin
Tarhanayı kayınvalidem yapmış toz değil ama minik minik toplar şeklinde için de tüm malzemeleri vardı ben sadece yağ ve salça koydum tat olarak her şey iyiydi tek sorun çorbanın için de minik toplar dolanıyordu sanırım önce sıcak suda tarhanayı çırpmam gerekiyordu sonra tencereye koymam gerekiyor du..
tarhanayı ben de pek tutturamıyorum bazı zamanlar..pek de aradığım bir çorba değil..
bak mesela bir kaşık tepeleme una 3 çorba kaşığı yoğurt ( kıvamına göre az ya da çok ) .
bunları çırpıcı ile çırp, sonra biraz soğuk suyla aç..çırpmaya devam et.zamandan tasarruf için sıcak suyu yavaş yavaş dök..
ben hiç kesmedim şimdiye dek bu şekilde yaparak ve ocağa ateşin üstüne koy tencereyi karıştırmaya devam et..kıvamını
göz kararı sen tutturmaya çalış.ben ölçüyle yapan biri değilim.:26: ne sulu ne koyu olsun çok..kaynayınca içine biraz arpa şehriye at yada
biraz pirinç yıka koy..onlar pişince biraz yağda nane yak ve dök..çok kolay bir çorba tarifidir..bunu da işte ancak deneyerek , alışkanlık
kazanarak geliştirebilirsin canım havlu atma hemennn![]()
Canım hemşom ben bu çorbayı çok severim annem çok yapar bize![]()
Bunu yapabiliyorum :)))
ben pazar günü yaptım sultan lokumu ve birde piyano kekpiyano keki 3. yapışım eylül ve bu son yapışımda artık tam kıvamını buldu harika oldu
yaparken aklıma hep sen geliyorsun
![]()
Ben makyaj sevmem, rimel sürekli kullanırım ve dudaklarım çatlamasın diye de dudak koruyucu sürerim bazen..
Saçlarım dümdüzdür ve salık severim.. Toplayınca baş ağrısı oluyor bende..
Sadece mutfağa girince toplarım, o da iki kulaktam bu smiley gibi
yazık olmuş tarhanaya.bizim oralarda çok yapılır.hatta şimdi de yapıyorum:)
eşimle seviyoruz.
O tarhanayı bilmiyorum bende bircan, toz biliyorum
Naznah hoş geldiniz
Arthea sevmediğinden yapamıyorsundur bakım filan, ilgisi olanlar gayet tabi yapıyor![]()
günaydın bircancım ..geçmişi okudum da kuzu mutfak olaylarını yaparsın zamanla yeterki hevesli ol ben sana güveniyorum içindeki aşkı verirsin yemeğinedeGünaydın kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım tabiside tazesin taptazeBende 5 aylık evliyim. Taze gelin sayılırım değil mi :)
Bende 5 aylık evliyim. Taze gelin sayılırım değil mi :)