- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
günaydın ilkaycım
hadi yaa çok mu gelen olcak:26:
bir taraftan iyi mi aslında sanki, zaman çabuk geçer
Günaydın yine ben :80:
Kahvaltı yaptım kk yı açtım , işteyim :126:
Akşama da görümcemin nişanlısına bohça götüreceğiz :123:
günaydın kader :79:
bende birşeyler yiyip çay içip kk'ya ve facebook'a bakınıyorum ama birazdan başlıyor yoğunluk ..
akşama hareketlilik var demek
Benim yoğun değil hatta gelmesem bile olur da işte formaliteden 13:00 bekliyoruz
Face engelli , bende telefonumdan giriyorum
ben pek yoğun olmadığımda da bekliyorum işte .. eğer 3 ten sonra görüşmem yoksa 3 te çıkıyorum, eğer varsa artık onu bekliyorum
neyse .. vakit bir an önce geçer inşallah, akşam evli olan 2 arkadaşımızla birlikte yemeğe gideceğiz
kader günaydın
ilkaycım , ne diyim ki canım..benimde geç çıkmalarım haftaya başlayacak o yüzden anlıyorum seni desem:26:
Allah kolaylık versin canım, evlenince daha zor oluyormuş .. evlenmeden önce akşam 8'de hatta 9'da bile çıktığım oluyordu önemsemiyordum .. şimdi canımı çok sıkıyor meğer ne kadar evcimenmişim ben ya
farkındayım tatlım yaa..hele ki bir yolum var üüüü...kaç saat..Allah sağlık versin şimdilik, yapacak bir şeyim yok.:26:
haklısın benim yol sıkıntım yok, kendim gidecek olursam en fazla 25 dakika, eşim alacak olursa 6-7 dakikada evde oluyorum .. dediğin gibi Allah sağlık versin iş versin
Günaydın kızlar dün evimi taşıdım sonunda%80 de yerleştim sayılırr..Şu an derin bir oohhh çekiyorum ..
Günaydın canlarım nasılsınız bugün?
Cumartesi sendromu yoktur umarım kimsede ???
Vallaha bende var onca yorgunluğa işe gelmek hiç iyi olmadı canımcım
Vallaha bende var onca yorgunluğa işe gelmek hiç iyi olmadı canımcım
çilek hayırlı olsun yeni eviniz tatlım, bol huzurla mutlulukla aşkla oturursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?