2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın ilkaycım
hadi yaa çok mu gelen olcak:26:

bir taraftan iyi mi aslında sanki, zaman çabuk geçer

bir taraftan iyi ama, mesela görüşmem olmadığında saat 3 te çıkmaya başlamıştım .. ama kaç haftadır en erken 5 te çıkabiliyorum, bugünde öyle olacak

Günaydın yine ben :80:
Kahvaltı yaptım kk yı açtım , işteyim :126:

Akşama da görümcemin nişanlısına bohça götüreceğiz :123:

Günaydın yine ben :80:
Kahvaltı yaptım kk yı açtım , işteyim :126:

Akşama da görümcemin nişanlısına bohça götüreceğiz :123:

günaydın kader :79:
bende birşeyler yiyip çay içip kk'ya ve facebook'a bakınıyorum ama birazdan başlıyor yoğunluk ..
akşama hareketlilik var demek

günaydın kader :79:
bende birşeyler yiyip çay içip kk'ya ve facebook'a bakınıyorum ama birazdan başlıyor yoğunluk ..
akşama hareketlilik var demek

Benim yoğun değil hatta gelmesem bile olur da işte formaliteden 13:00 bekliyoruz
Face engelli , bende telefonumdan giriyorum

kader günaydın

ilkaycım , ne diyim ki canım..benimde geç çıkmalarım haftaya başlayacak o yüzden anlıyorum seni desem
:26:

Benim yoğun değil hatta gelmesem bile olur da işte formaliteden 13:00 bekliyoruz
Face engelli , bende telefonumdan giriyorum

ben pek yoğun olmadığımda da bekliyorum işte .. eğer 3 ten sonra görüşmem yoksa 3 te çıkıyorum, eğer varsa artık onu bekliyorum

neyse .. vakit bir an önce geçer inşallah, akşam evli olan 2 arkadaşımızla birlikte yemeğe gideceğiz

bak ben de mesela özümle güzel bir gün geçirim hevesim kursağımda kalırcasına sonra eve dönmek zorundayım

kader günaydın

ilkaycım , ne diyim ki canım..benimde geç çıkmalarım haftaya başlayacak o yüzden anlıyorum seni desem
:26:

Allah kolaylık versin canım, evlenince daha zor oluyormuş .. evlenmeden önce akşam 8'de hatta 9'da bile çıktığım oluyordu önemsemiyordum .. şimdi canımı çok sıkıyor meğer ne kadar evcimenmişim ben ya

farkındayım tatlım yaa..hele ki bir yolum var üüüü...kaç saat..Allah sağlık versin şimdilik, yapacak bir şeyim yok.:26:

farkındayım tatlım yaa..hele ki bir yolum var üüüü...kaç saat..Allah sağlık versin şimdilik, yapacak bir şeyim yok.:26:

haklısın benim yol sıkıntım yok, kendim gidecek olursam en fazla 25 dakika, eşim alacak olursa 6-7 dakikada evde oluyorum .. dediğin gibi Allah sağlık versin iş versin

haklısın benim yol sıkıntım yok, kendim gidecek olursam en fazla 25 dakika, eşim alacak olursa 6-7 dakikada evde oluyorum .. dediğin gibi Allah sağlık versin iş versin

inşallah o güzel zamanları da paylaşacağız burada kuzum

ben de işe döneyim bir şeyler içeyim,görüşecemezsek akşam size iyi eğlenceler

ve iyi bir tatil diliyorum herkeseee

Günaydın kızlar dün evimi taşıdım sonunda %80 de yerleştim sayılırr..Şu an derin bir oohhh çekiyorum ..

Günaydın canlarım nasılsınız bugün?
Cumartesi sendromu yoktur umarım kimsede ???

ilkay kuşum sen nasılsın ? sohbet edemiyoruz bende pek kalamıyorum kk 'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…