2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Rica ederim
Kahvaltı mı da yaptım benden iyisi yok
Sen neden böyle bi arabesksin bugün

bilmiyorum ya, sanırım sabah eşim uyanmadı benimle ona bozuldum bir de bu sıralar hamile kalma korkusu peyda oldu, hapa güvenmez oldum. gerginim, adet olmak istiyorum en yakın zamanda :26:

bilmiyorum ya, sanırım sabah eşim uyanmadı benimle ona bozuldum bir de bu sıralar hamile kalma korkusu peyda oldu, hapa güvenmez oldum. gerginim, adet olmak istiyorum en yakın zamanda :26:

Uyku hali ya, insan bazen kalkmakta güçlük çekebiliyor
Aynı sokakta çalışmasak bende eşimle kalkmam sanırım, o uyanıyor hazırlanıyor en son beni kaldırıyor zaten

Diğer konu da haklı olabilirsin henüz düşünmüyorsanız evet tedirginlik yaratır
Hayırlısı ne ise o olsun

oyy oyyyykuzu oyle tedirginlik yaşar stres yaparsan ertelersin iyiyce sen tedbirini al allah verirse verir hayırlı bebişler inşllh

selam kader naber:79:

günaydın kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız, bugün enerji düşük sanırım burada

selam kader naber:79:

İyiyim çok şükür, seni sormalı

günaydın kızlar bana oyun sitesi söyler misiniz güzel oyunlar olan

Günaydın
Ben genelde face de oynuyordum orada her oyun var ve arkadaşların skorları ile yarışabiliyorsun ( Angry bird mükemmel bence )
Site olarak epeydir girmiyorum ama Max oyun olabilir

Günaydın hoş geldin
Bilmem benim enerjim hergün ki gibi

teşekkür ederim

günaydın kızlar bana oyun sitesi söyler misiniz güzel oyunlar olan

arthea ben bilgisayardaki tipik oyunları oynuyorum. mesela hafıza oyunu gibi olan kartları döndürüp eşleştirdiğimiz oyunu çok seviyorum, mayın tarlasını da

ben (daha önce söylemiştim) pyramid solitaire oynuyorum facebook'ta

what happened :44:

ben yüksek seslerden, dağınıklıktan ve negatiflikten çok etkilenirim canım
ortam öyle olunca kafa dağıtmak daha iyi geliyor.hasta da olacağım bunun da etkisi var sanırım.:26:

sağolasın ilkaycım dinlenmek en güzeli aslında ama ...:26:

Eşim de öyle

günaydın kızlar
tünaydın artık demi
benmki acayip düşük karın ağrısı bedenimi ele geçirdi sabah servis beklerken dondum remen-11 di hava...şu an ağrıyan karnımla kk tutunmaya çalışıyorum
haklısın canım, ya gideceksin yada buradaki havayı dağıtacaksın

heyyy eylül ve ilkay gitmek her zman kolay olandır..Sizden kalıp savaşmanızı beklerdim
bu arada kaderden alıntı tapmamışım
Kader'e-sağol bende ii olmaya çalışıyorum ben tele angry birds yüklediğimden beri hayatımı zapdetti annemler isyanda bırak telefonu deyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…