2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet kadercim hadi bi koşu google'a "enneagram testi" yaz testi bitir sonucunu bana getir bakalım

evet kadercim hadi bi koşu google'a "enneagram testi" yaz testi bitir sonucunu bana getir bakalım

Ama bi kere yapmıştık sanki o değil mi
Hani bana dokuz çıkmıştı ( yanılmıyorsam )

Son düzenleme:

kriz, kaygı ile ne demek istedi ilaycım, ölümcül bir hastalık mı çaresi yok mu yardım et :92::92::92:

eylül sen tip 1 çıktın ama ben çok özelliklerinin uyduğunu düşünmüyorum ya :44: mesela birler "beğenmediği bir durum olduğunda memnuniyetsizliklerini veya tedirginliklerini rahatça belirtmelerine rağmen olumlu hislerini ifade etmede zorlanırlar" diyor ve ben senin böyle olmadığını düşünüyorum :26:

kader ne zaman yaptın ya:44: sen tip 9 san aynı tipiz biz seninle, barışçı

Bende o testi yapmıştım, sonucu h atırlamıyorum, fekat İlkay'cığım bana bişi demiş miydi dememişmiydi hatırlamıyorum...

Yok o zaman 8 idi
Baya oluyo yine bu testten herkes yapıyordu bende görüp yapmıştım
Güçlü mü neydi yumruk gibi bi işaret çıkmıştı

neden uykunu alamadın sanırım yada yorgunsun , işler nasıl yoğunluk azaldı mı ?

timam bende yapıyorum hemen sölicem sonucu ilkaycım bakar heralde dimi

işler şuan fena değil ama bestecim, bu fırıtınadan önceki sessizlik..:26:
benim kafamı toparlayıp aylık bir program çıkarmam gerekiyor herkes için.ama henüz yapamadım tembellikten.

Bende o testi yapmıştım, sonucu h atırlamıyorum, fekat İlkay'cığım bana bişi demiş miydi dememişmiydi hatırlamıyorum...

O zamanlar kimseye bişey demiyodu ( şimdi dicek inşallah )
Herkes ne çıktıysa resmini buraya atmıştı

Yok o zaman 8 idi
Baya oluyo yine bu testten herkes yapıyordu bende görüp yapmıştım
Güçlü mü neydi yumruk gibi bi işaret çıkmıştı

bence sen tip 8sin "meydan okuyan" ve bence eşin tip 9

yani ilkaycımm:26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

O zamanlar kimseye bişey demiyodu ( şimdi dicek inşallah )
Herkes ne çıktıysa resmini buraya atmıştı

ben hiç bu anları hatırlamıyorum :44: ben varmıydım o gün :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…