• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ama bu bilinmeyen birşey değil ki
İş ortamı netice de , heryer de aynıdır..
Bi kez de cevap vermemiştim o zaman gelmemişti, yine gelmez sandım bi an da geldi
Telefonum da ortalıktaydı :17: ben olsam alınırdım en azından o bile olmadı

Bakalım, bi daha iş saatlerimde bu amaçla aramamalı aslında ama yine de emin değilim :1:

işte bazıları geniş Kadercim..kaş göz cevap vermeme ve diğer anlama yönetemlerinden anlamıyorlar..:9:
ben de bak yavrucum, burası iş yeri deyip başlıyorum..:51:

işte bazıları geniş Kadercim..kaş göz cevap vermeme ve diğer anlama yönetemlerinden anlamıyorlar..:9:
ben de bak yavrucum, burası iş yeri deyip başlıyorum..:51:

Ben kendi kuzenim ya arkadaşım olsa çoktan derdim
Ama ne bileyim bu eşimin kuzeni ve ben belli bi mesafedeyim, bu kadar beni aramasına bile şaşkınım yani
Şimdi birşey deyip yanlış anlaşılmakta istemem o mesafe de zedelensin istemem
Eşim söylerse daha iyi olur birgün, laf arasında diye düşünüyorum

Yani telefonu açmadığım halde hop diye odama girdi tıkırdatıp ben başkası sandım, oymuş.. Telefon masamda ve görülecek bi yerdeysi ? En azından bi daha beni bu sebeple rahatsız etmemesi gerektiğini öğrenmiş olması lazım.. Bakalım, bekleyip göreceğiz..

benimde kitaplarımla haşır neşir olup aranızda çok daha az olmam gerekiyor..:29:
maşallah canımaa:nazar::nazar:

senin işlerin rahatlamıştır az da olsa canım dimi :31: okursun sende .. benim biraz görüşmelerde yoğun bu ara sanırım o sebeple eksiklerimin farkına varıyorum ve görüşmeler dışında kitaplarla haşır neşir oluyorum :31:

Ben kendi kuzenim ya arkadaşım olsa çoktan derdim
Ama ne bileyim bu eşimin kuzeni ve ben belli bi mesafedeyim, bu kadar beni aramasına bile şaşkınım yani
Şimdi birşey deyip yanlış anlaşılmakta istemem o mesafe de zedelensin istemem
Eşim söylerse daha iyi olur birgün, laf arasında diye düşünüyorum

Yani telefonu açmadığım halde hop diye odama girdi tıkırdatıp ben başkası sandım, oymuş.. Telefon masamda ve görülecek bi yerdeysi ? En azından bi daha beni bu sebeple rahatsız etmemesi gerektiğini öğrenmiş olması lazım.. Bakalım, bekleyip göreceğiz..

ben olayın eşinin kuzeni etrafında döndüğünü unutmuşum ama:31:
haklısın , o açıdan bakınca..hatta maşallah çok ince bile düşünüyorsun:31:

senin işlerin rahatlamıştır az da olsa canım dimi :31: okursun sende .. benim biraz görüşmelerde yoğun bu ara sanırım o sebeple eksiklerimin farkına varıyorum ve görüşmeler dışında kitaplarla haşır neşir oluyorum :31:

şimdilik evet ama bu ay daha bir yoğunum aslında..biz muhasebeciler için muhtasar ayı..:10:
sabahtan beri doğru düzgün bir şey yapmadım, başımda ağrıyor biraz..kafamı toplayıp işlere dalacağım.:6:
akşamları artık ben de okurum kitaplarımı:31:

Allah yardımcın olsun kadercim umarım bir fırsatı olurda eşin söyler yoksa sıkılmakta çok haklısın anladığım kadarı ile yaşı küçükde değil ama bazı insanlar ince düşünemiyor tabi..:(((

Herkese tünaydın şekerler :16::16::16:
Nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır :6::6::6:

Tünaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım?

bircancım sağol sorduğun için :31: bu aralar biraz yoğunum .. dün 7 buçukta çıktım mesela .. tabi ki boş zamanlarım da var ama bu aralar kendimi geliştirmek adına kitap okuyorum .. kk açık oluyor bilgisayarımda burayı da takip etmeye çalışıyorum ama çok dahil olamıyorum konulara :31:

Anladım canım aslında benim de okumam lazım düğün telaşına çok ara verdim ama bu ara el işi yapmak istiyorum ısrarla hafta sonu yeni oturduğum yerde çıkıp bakıcam tuhafiye var ise ip falan alacağım...

ben olayın eşinin kuzeni etrafında döndüğünü unutmuşum ama:31:
haklısın , o açıdan bakınca..hatta maşallah çok ince bile düşünüyorsun:31:

Allah yardımcın olsun kadercim umarım bir fırsatı olurda eşin söyler yoksa sıkılmakta çok haklısın anladığım kadarı ile yaşı küçükde değil ama bazı insanlar ince düşünemiyor tabi..:(((

Teşekkür ederim kızlar :16:

Ben geldim ama kimsecikler kalmamış ki... :105:

Nereye kayboldunuz kızlar??? :63:

Bende yemek yedim geldim
İn cin top oynuyor :55:

Selam souvvenir, hoş geldin:3:

Bende yemek yedim geldim
İn cin top oynuyor :55:

Selam souvvenir, hoş geldin:3:

Hoşbuldum canım...
Bende yemek yedim, DVD seti aldım kendime D&R'dan.
Sonra arkadaşıma ufak bir hediye aldım Yves Rocher'den (%50 indirim var bilginize)... :8:
Paraları harcadım geldim kısaca... :9: :9:

huuuuuuuuu:3::3::3:ben geldim kızlarrrrrr:3::3::3::3:

Hoşgeldin canım... :34:

Benim de sevk irsaliyelerim geldi
Faturalandırmam lazım ama havamda değilim :21::1:

Tchibo.com.tr || Sadece Tchibo dünyasına özel kızlar tchibonun sitesinde indirim var bilginize :) mağazalarında var mı bilmiyorum bakıcam işten çıkınca :)))

Bilgi için teşekkürler, bende bir göz atayım bakalım ne var ne yok :9:

Benim de sevk irsaliyelerim geldi
Faturalandırmam lazım ama havamda değilim :21::1:

Valla bende uzun zamandır iş havasında değilim....
Nolacak böyle hiç bilmiyorum... :106:

Ben duruyorum duruyorum
Sonra hızlı gonzales gibi son dakikada hepsini yetiştiriyorum :1:

Bende öyleyim de normalde, bu aralar canım hiç birşey yapmak istemiyor.
Beni bana bıraksınlar mesela, ben gideyim evde uyuyayım şöyle misler gibi, anca kendimi toparlarım... :9::9:

Bende öyleyim de normalde, bu aralar canım hiç birşey yapmak istemiyor.
Beni bana bıraksınlar mesela, ben gideyim evde uyuyayım şöyle misler gibi, anca kendimi toparlarım... :9::9:

Bende öyleyim
Ama eve gidince öyle olmuyor
Yolda rüzgarı yiroum diye mi ne uykum kaçıyor :1:
Sonra yemek, mutfak, tv derken çok geç yatıyorum ve sabahları zor uyanıyorum :19:

Back