halıyı mobilya almadan mı aldın :44: onu ilerde birlikte alın bence. halı seçmek en zor iş en zor, kafayı yemiştim, her şey ondan daha kolaydı![]()
aslında süpürgede maraton ıyı dysondan sonra ama gel gelelım şimdi alamam onu
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halıyı mobilya almadan mı aldın :44: onu ilerde birlikte alın bence. halı seçmek en zor iş en zor, kafayı yemiştim, her şey ondan daha kolaydı![]()
ınternetede korkmazada
bence başka markadan bak canım senı yarı yolda bırakmasın![]()
edacım sen istanbul da mısın![]()
modern şeyler sade olur zaten bence. ben beğenmedim bu arada. sağlarının uçları çok kalın. daha ince ve narin ve zarif, dokunmaya kıyılmayacak tasarımlar var
KORKMAZ ÇAT.KAŞ.TK. 101 PRÇ A-2440 ŞİLE
Korkmaz A2530 Şile Deri Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti
bu kodlular daha güzel sanki![]()
korkmaz kötü mü ki :44: bence iyi marka. emsan veya schafer değil nihayetindeben gittim emsan aldım ya Allah'ım
gerçi tencerelerden memnun değilim, diğerlerini kullanmadım zaten.
eylülcüm ayıp olmaz. ne ayıbı olacak ki. biz bende şu var onu alma, bende bu var onu alma diyerek geçirdik o safhaları. ayıp bir şey değil ki bu. tabi sizin taraf veya oğlan tarafı bu tip meseleleri konuşan kişilerse bilemem :44:
vaaav bugün iki ayı devirmişizhadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
![]()
korkmaz kötü mü ki :44: bence iyi marka. emsan veya schafer değil nihayetindeben gittim emsan aldım ya Allah'ım
gerçi tencerelerden memnun değilim, diğerlerini kullanmadım zaten.
eylülcüm ayıp olmaz. ne ayıbı olacak ki. biz bende şu var onu alma, bende bu var onu alma diyerek geçirdik o safhaları. ayıp bir şey değil ki bu. tabi sizin taraf veya oğlan tarafı bu tip meseleleri konuşan kişilerse bilemem :44:
şu anda mersındeyız.İstanbula gelın gıdıyorum![]()
hayallerimi mersin üzerine kurmuştum ben desevgilimin tayini mersin e çıktı ilk sonra iptal, istanbul oldu..ben de
istanbul dayım.ne zaman kısmetse peki?
şundan sordum , ocak 11-12-13 evlilik fuarı varda burada![]()
kızlar muhabbete ortadan dalıyom ama k.validem bu sefer beni çok utandırdıelleriyle bana şal örmüş 4-5 tane yanları oyalı tülbent göndermiş yazma tarzı...Elleriyle içli köfte yapıp koymuş ben seviyom diye bahçesinden de portakal mandalina ve limon koymuş
aradım teşekkür ettim benmle bir sammi konuştu anlatamam artık daha sık arama kararı aldım ve anneler günündede anne diyeceğim
![]()
yahu ben aynı gün anne demiştim, mecbur olduğumu düşündüğümden galibabir de çevremdekiler iştekiler ilerde zorlanırsın, hemen söyle demişlerdi, ondan galiba.
bak ne güzel kayınvaliden varmış, hediye severkararına çok sevindim. sevginin beş dilinde nişanlın ne çıktı :44:
tarıh alamadık canım daha beklıyoruz bakalım:)
ne güzelll o fuarı kaçırma bence gıt dolaş fıkır edın bızede burdan anlatırsın![]()
ay jumboyu sevmiyorum ama hisar olabilir-di :44: benimki bunlardan, tipi çok güzel ama di mi
Eki Görüntüle 594167
korkmazı ben de iyi bilirdim genelde..gerçi 3. sırada vermişti bunu souvvenır konusunda çelikler bölümünde
yok yok çok şükür ne onun ailesi ne de bizimkiler sorun etmez..benim evhamım sadece..:26:
hayırlısı olsun edacım..ben kendi kendime gelin güveyim baksanaaa
bakalım kısmet olursa gitmek istiyoruz,kar falan olmazsa çok güzel olurdu..elimden geldiğince paylaşırım tabi ki..![]()