• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ınternetede korkmazada:31:

bence başka markadan bak canım senı yarı yolda bırakmasın:3:

korkmaz kötü mü ki :44: bence iyi marka. emsan veya schafer değil nihayetinde :19: ben gittim emsan aldım ya Allah'ım :19: gerçi tencerelerden memnun değilim, diğerlerini kullanmadım zaten.

eylülcüm ayıp olmaz. ne ayıbı olacak ki. biz bende şu var onu alma, bende bu var onu alma diyerek geçirdik o safhaları. ayıp bir şey değil ki bu. tabi sizin taraf veya oğlan tarafı bu tip meseleleri konuşan kişilerse bilemem :44:

$catal_bicak_7.jpg

bernardonun bu modelini sevmiştim ben:31:

modern şeyler sade olur zaten bence. ben beğenmedim bu arada. sağlarının uçları çok kalın. daha ince ve narin ve zarif, dokunmaya kıyılmayacak tasarımlar var :16:

KORKMAZ ÇAT.KAŞ.TK. 101 PRÇ A-2440 ŞİLE
Korkmaz A2530 Şile Deri Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

bu kodlular daha güzel sanki :31:

evet buda güzelmiş.benim dediğimin kaşığıda küçük geldi gözüme.bunun gayet hoş gözüküyo.en iyisi yerinde incelemek aslında.teşekkr ederm

korkmaz kötü mü ki :44: bence iyi marka. emsan veya schafer değil nihayetinde :19: ben gittim emsan aldım ya Allah'ım :19: gerçi tencerelerden memnun değilim, diğerlerini kullanmadım zaten.

eylülcüm ayıp olmaz. ne ayıbı olacak ki. biz bende şu var onu alma, bende bu var onu alma diyerek geçirdik o safhaları. ayıp bir şey değil ki bu. tabi sizin taraf veya oğlan tarafı bu tip meseleleri konuşan kişilerse bilemem :44:

canım musaıtse kişi jumbo veya hısardan aldığında hıçbır sıkıntı yaşamadan kullanır:34:

korkmazı ben de iyi bilirdim genelde..gerçi 3. sırada vermişti bunu souvvenır konusunda çelikler bölümünde:31:

yok yok çok şükür ne onun ailesi ne de bizimkiler sorun etmez..:34: benim evhamım sadece..:26:

şu anda mersındeyız.İstanbula gelın gıdıyorum:24:

hayallerimi mersin üzerine kurmuştum ben de:31: sevgilimin tayini mersin e çıktı ilk sonra iptal, istanbul oldu..ben de
istanbul dayım.:31: ne zaman kısmetse peki?

şundan sordum , ocak 11-12-13 evlilik fuarı varda burada:29:

hayallerimi mersin üzerine kurmuştum ben de:31: sevgilimin tayini mersin e çıktı ilk sonra iptal, istanbul oldu..ben de
istanbul dayım.:31: ne zaman kısmetse peki?

şundan sordum , ocak 11-12-13 evlilik fuarı varda burada:29:

tarıh alamadık canım daha beklıyoruz bakalım:)
ne güzelll o fuarı kaçırma bence gıt dolaş fıkır edın bızede burdan anlatırsın:16:

kızlar muhabbete ortadan dalıyom ama k.validem bu sefer beni çok utandırdı:17::17::17:elleriyle bana şal örmüş 4-5 tane yanları oyalı tülbent göndermiş yazma tarzı...Elleriyle içli köfte yapıp koymuş ben seviyom diye bahçesinden de portakal mandalina ve limon koymuş:17::17::17:aradım teşekkür ettim benmle bir sammi konuştu anlatamam artık daha sık arama kararı aldım ve anneler günündede anne diyeceğim:21::21:

kızlar muhabbete ortadan dalıyom ama k.validem bu sefer beni çok utandırdı:17::17::17:elleriyle bana şal örmüş 4-5 tane yanları oyalı tülbent göndermiş yazma tarzı...Elleriyle içli köfte yapıp koymuş ben seviyom diye bahçesinden de portakal mandalina ve limon koymuş:17::17::17:aradım teşekkür ettim benmle bir sammi konuştu anlatamam artık daha sık arama kararı aldım ve anneler günündede anne diyeceğim:21::21:

yahu ben aynı gün anne demiştim, mecbur olduğumu düşündüğümden galiba :9: bir de çevremdekiler iştekiler ilerde zorlanırsın, hemen söyle demişlerdi, ondan galiba.
bak ne güzel kayınvaliden varmış, hediye sever :16: kararına çok sevindim. sevginin beş dilinde nişanlın ne çıktı :44:

yahu ben aynı gün anne demiştim, mecbur olduğumu düşündüğümden galiba :9: bir de çevremdekiler iştekiler ilerde zorlanırsın, hemen söyle demişlerdi, ondan galiba.
bak ne güzel kayınvaliden varmış, hediye sever :16: kararına çok sevindim. sevginin beş dilinde nişanlın ne çıktı :44:

ewet çok şaşırdım hakikaten:53::53: canım kaliteli zaman ve fiziksel temas çktı onunki:8::8:

tarıh alamadık canım daha beklıyoruz bakalım:)
ne güzelll o fuarı kaçırma bence gıt dolaş fıkır edın bızede burdan anlatırsın:16:

hayırlısı olsun edacım..:31: ben kendi kendime gelin güveyim baksanaaa:9::9::9:
bakalım kısmet olursa gitmek istiyoruz,kar falan olmazsa çok güzel olurdu..elimden geldiğince paylaşırım tabi ki..:42:

ay jumboyu sevmiyorum ama hisar olabilir-di :44: benimki bunlardan, tipi çok güzel ama di mi :52:

Eki Görüntüle 594167

can ben geçen sene aynının 6kişiliğinialmıştım annem kullanıyordu şimdi kendine güzel bir çkb seti aldı geçen dedi sen artık günlük çkb takımı alma bunu koyarız zaten senndi bende olur dedim..Birde ben geçen sene korkmaz dan tost makinası aldıydım 2 kere tost yaptık sadece onuda annem bana verdi:9::9:çeyiz listemden iki parça daha çıktı:9::9:

korkmazı ben de iyi bilirdim genelde..gerçi 3. sırada vermişti bunu souvvenır konusunda çelikler bölümünde:31:

yok yok çok şükür ne onun ailesi ne de bizimkiler sorun etmez..:34: benim evhamım sadece..:26:

jumbo hisar falan biraz tuzlu.çeyiz işlerimle tek başıma uğraşıyorum.korkmazı bende iyi diye biliyorum.bide 25 yıl garantiliymiş o ürün.bende obje tasarlıyorum gümüş olarak.modern olcak ama cok basit ve kaba deil.güzel modeller bulursanz aklınızda olaym lütfen.

hayırlısı olsun edacım..:31: ben kendi kendime gelin güveyim baksanaaa:9::9::9:
bakalım kısmet olursa gitmek istiyoruz,kar falan olmazsa çok güzel olurdu..elimden geldiğince paylaşırım tabi ki..:42:

inşallah gidebilirsin tatlım ya peşin para ile oradaki fırsatlardan da yararlanırsın inşllh:29:

Back