• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

jumbo hisar falan biraz tuzlu.çeyiz işlerimle tek başıma uğraşıyorum.korkmazı bende iyi diye biliyorum.bide 25 yıl garantiliymiş o ürün.bende obje tasarlıyorum gümüş olarak.modern olcak ama cok basit ve kaba deil.güzel modeller bulursanz aklınızda olaym lütfen.

nasıl objeler:44:

Günaydın gelintoşlarrr...Yarın evim taşınıyor vee yorgunluğumdan sıyrılıp aranızda kalmaya daha fazla enerjim olacak inşallah:32::32::32:

Umarım tez zamanda işlerini bitirirsin enerjik ve mutlu bir şekilde aramıza bekliyoruz seni:9:

merhaba kızlar :3:
maşallah muhabbetiniz çok çeşitli, gelinlik, hamilelik, evlilik teklifi, romantik koca :1:

Merhaba canım görünmüyorsun çok mu yoğunsun sen bu ara?

kızlar muhabbete ortadan dalıyom ama k.validem bu sefer beni çok utandırdı:17::17::17:elleriyle bana şal örmüş 4-5 tane yanları oyalı tülbent göndermiş yazma tarzı...Elleriyle içli köfte yapıp koymuş ben seviyom diye bahçesinden de portakal mandalina ve limon koymuş:17::17::17:aradım teşekkür ettim benmle bir sammi konuştu anlatamam artık daha sık arama kararı aldım ve anneler günündede anne diyeceğim:21::21:

Oh oh ara düzeliyor ne güzel:16:

Ne oldu kuzum?

anaaaaaa nasıl yaniiiii:53:

Eşimin kuzeni var buraya yakın çalışıyor, stajyer öğretmen
Arada dersi boş olunca uğruyor
Ama anlatmıştım size ben burda yeniyim çok sık gelip gitmesi sorun olabilir belki de ama bana söylenmez açık açık
Eşim de biliyor ve ne gerek var gibi şeyler de dedi kuzenine :53: kuzeni de o zaman senin işyerine uğrarım zaten aynı sokaktasın dedi
Eşim de bizim bölüm hep erkek nasıl geleceksin öyle dedi
O dur budur kız hepten bana sarıldı :1: ne zaman boş dersi olsa geliyor
Arıyo telefonuna bile bakmıyorum :17: anlasın diye
Az öncede aradı, bakmadım.. Pat kapı da bitti :30: telefonum da ortalıktaydı üstelik

Yine de gayet şen şakrak 1 saatten fazla oturdu, bişeyler getirmiş burda yedi :53:

Eşimin kuzeni var buraya yakın çalışıyor, stajyer öğretmen
Arada dersi boş olunca uğruyor
Ama anlatmıştım size ben burda yeniyim çok sık gelip gitmesi sorun olabilir belki de ama bana söylenmez açık açık
Eşim de biliyor ve ne gerek var gibi şeyler de dedi kuzenine :53: kuzeni de o zaman senin işyerine uğrarım zaten aynı sokaktasın dedi
Eşim de bizim bölüm hep erkek nasıl geleceksin öyle dedi
O dur budur kız hepten bana sarıldı :1: ne zaman boş dersi olsa geliyor
Arıyo telefonuna bile bakmıyorum :17: anlasın diye
Az öncede aradı, bakmadım.. Pat kapı da bitti :30: telefonum da ortalıktaydı üstelik

Yine de gayet şen şakrak 1 saatten fazla oturdu, bişeyler getirmiş burda yedi :53:

:9::9::9::9::9:

ben de ne bu diyorum..:1: bazen insanklar daha az düşünebiliyorlar ne yazık ki..:31:
iyi niyetli biriyse çok zarar gelmez de işte insan o an ne yapayım acaba diyor..

:9::9::9::9::9:

ben de ne bu diyorum..:1: bazen insanklar daha az düşünebiliyorlar ne yazık ki..:31:
iyi niyetli biriyse çok zarar gelmez de işte insan o an ne yapayım acaba diyor..

Yok iyi biri zaten öyle olmasa ben direk bile söylerim
Kırmak istemediğimden böyle yöntemler geliştiriyorum :1:
Ama evim olsa buyursun gelsin de işyeri burası
Her zaman gelip gidilecek yemek yenecek bi yer değil, ben bile dışarda yiyip geliyorum yemeğimi

Geçen Cumartesi de bizim evin o tarafta işleri varmış ( abisiyle )
Beni aradı evde misiniz gelmişken uğrayalım dedi
Eşim arkadaşları ile yemeğe gitmiş, bende 15 gündür annemlerle görüşemedim diye oraya gidiyordum tam yeni çıkmıştım
Aynı şekilde söyledim tamam dedi
Eşime mesaj attım .... bu taraftaymış ayıp oldu sanki senin haberin var mıydı diye
Yok dedi, hem şaşırdı beni bile aramıyorlar artık sen daha yumuşak yüzlüsün ondan herhalde.. Ne ayıbı önceden deselermiş ne bilelim dedi

Herkese tünaydın şekerler :16::16::16:
Nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır :6::6::6:

Yok iyi biri zaten öyle olmasa ben direk bile söylerim
Kırmak istemediğimden böyle yöntemler geliştiriyorum :1:
Ama evim olsa buyursun gelsin de işyeri burası
Her zaman gelip gidilecek yemek yenecek bi yer değil, ben bile dışarda yiyip geliyorum yemeğimi

Geçen Cumartesi de bizim evin o tarafta işleri varmış ( abisiyle )
Beni aradı evde misiniz gelmişken uğrayalım dedi
Eşim arkadaşları ile yemeğe gitmiş, bende 15 gündür annemlerle görüşemedim diye oraya gidiyordum tam yeni çıkmıştım
Aynı şekilde söyledim tamam dedi
Eşime mesaj attım .... bu taraftaymış ayıp oldu sanki senin haberin var mıydı diye
Yok dedi, hem şaşırdı beni bile aramıyorlar artık sen daha yumuşak yüzlüsün ondan herhalde.. Ne ayıbı önceden deselermiş ne bilelim dedi

ben de bir söyledim iki söyledim baktım ben çok kasılıyorum maalesef ki açıkça konuşmayı tercih ediyorum..:6:

Merhaba canım görünmüyorsun çok mu yoğunsun sen bu ara?

bircancım sağol sorduğun için :31: bu aralar biraz yoğunum .. dün 7 buçukta çıktım mesela .. tabi ki boş zamanlarım da var ama bu aralar kendimi geliştirmek adına kitap okuyorum .. kk açık oluyor bilgisayarımda burayı da takip etmeye çalışıyorum ama çok dahil olamıyorum konulara :31:

ben de bir söyledim iki söyledim baktım ben çok kasılıyorum maalesef ki açıkça konuşmayı tercih ediyorum..:6:

Ama bu bilinmeyen birşey değil ki
İş ortamı netice de , heryer de aynıdır..
Bi kez de cevap vermemiştim o zaman gelmemişti, yine gelmez sandım bi an da geldi
Telefonum da ortalıktaydı :17: ben olsam alınırdım en azından o bile olmadı

Bakalım, bi daha iş saatlerimde bu amaçla aramamalı aslında ama yine de emin değilim :1:

bircancım sağol sorduğun için :31: bu aralar biraz yoğunum .. dün 7 buçukta çıktım mesela .. tabi ki boş zamanlarım da var ama bu aralar kendimi geliştirmek adına kitap okuyorum .. kk açık oluyor bilgisayarımda burayı da takip etmeye çalışıyorum ama çok dahil olamıyorum konulara :31:

ben senii öpcemmmmm:54::54::54::54:

Back