• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

vaktanın ne olduğunu unuttum desem:31:
canım uzun ve kaldırabilcek bir boyda güzel de kısa boyda daha iri yarı görünüyorsun..
gerçi bir olay şu ki kimse 70 üstü bir kiloda olduğumu anlamıyor..:9: genelde 65 falan sanıyorlar.

bir de her gömleği giyemiyorum:6:

canım bazı ceketlerde ve elbıselerde eskıden vardı şimdi pek yokda.nasıl desem omuzu dık ve genış gösterıyordu:) sünger daha doğrusu:34:

canım bazı ceketlerde ve elbıselerde eskıden vardı şimdi pek yokda.nasıl desem omuzu dık ve genış gösterıyordu:) sünger daha doğrusu:34:

bildim bildim ..annemin eski elbiselerinde vardır:31:

geçmiş olsun edacım,süpürge için bu arada en iyisi biliyorsun konuştuk sanırım bunu philips.motor gücünü
birebir görmedim ama en çok tercih edilen ürün, haftasonu indiriminde alabilirsiniz:31:

teşekkür ederin dinleyeceğim onu daa:34:

ablamın philips var ama memnun değildi galiba :44: benimki homend ben de çok memnun saylmaz. bir kere filtresinden çok sıcaklık geliyor, rahatsız oluyorum :19: bir de çok kuvvetli makineyi kaldırıyor.o sebepten ya düşük ya da orta şiddette çalıştırıyorum. eda sen dyson'dan bahsetmişsin yanlış görmediysem bir yerlerde, onu mesela nerdeyse herkes tavsiye eder :52:

bildim bildim ..annemin eski elbiselerinde vardır:31:

geçmiş olsun edacım,süpürge için bu arada en iyisi biliyorsun konuştuk sanırım bunu philips.motor gücünü
birebir görmedim ama en çok tercih edilen ürün, haftasonu indiriminde alabilirsiniz:31:

teşekkür ederin dinleyeceğim onu daa:34:

şimdiii hem çeyıze hem eve bayağı bır kabarık olacak fıyat offf:31:

ablamın philips var ama memnun değildi galiba :44: benimki homend ben de çok memnun saylmaz. bir kere filtresinden çok sıcaklık geliyor, rahatsız oluyorum :19: bir de çok kuvvetli makineyi kaldırıyor.o sebepten ya düşük ya da orta şiddette çalıştırıyorum. eda sen dyson'dan bahsetmişsin yanlış görmediysem bir yerlerde, onu mesela nerdeyse herkes tavsiye eder :52:

canım DYSON bır numara benım için ama şimdi masraflarda arttı iki süpürge alacağız hem eve hem çeyıze:44:
süpürgede buldu bozulacak zamanı:68:

şimdiii hem çeyıze hem eve bayağı bır kabarık olacak fıyat offf:31:

oyy oyy sormaaa..bizimdeki evdeki fakir..kaldırıp atasım var o derece:9::9:
sıkıyorsa at tabi..

yaa benim sevgilimde var şimdi evinde yeni aldı, arçelik süpürge..almasammm olmaz alsamm çift olcak.nasıl edeyim bilemedim bende:26:

kızlar motor gücüne çok takılmayın ya, bence çok da kuvvetli çekmesine gerek yok. bu oymalı halılarda yüksek gücü kullanamıyorsunuz, klasik düz almak zorundasınız. ben salonda çok zorlanıyorum mesela. düz zeminde de işe yaramıyor, yapışıyor bırakmıyor :19: perdenin yakınını süpürürken onu da kapıyor, yerde çorap varsa onu da kapmaya çalışıyor zor kurtarıyorsun. niye uğraşacaksınız ki bunlarla? yine de siz bilirsiniz tabi :31:

kızlar motor gücüne çok takılmayın ya, bence çok da kuvvetli çekmesine gerek yok. bu oymalı halılarda yüksek gücü kullanamıyorsunuz, klasik düz almak zorundasınız. ben salonda çok zorlanıyorum mesela. düz zeminde de işe yaramıyor, yapışıyor bırakmıyor :19: perdenin yakınını süpürürken onu da kapıyor, yerde çorap varsa onu da kapmaya çalışıyor zor kurtarıyorsun. niye uğraşacaksınız ki bunlarla? yine de siz bilirsiniz tabi :31:

sorma yahu herşeyı yutuyor bızı bıle yutar makıne:60:

oyy oyy sormaaa..bizimdeki evdeki fakir..kaldırıp atasım var o derece:9::9:
sıkıyorsa at tabi..

yaa benim sevgilimde var şimdi evinde yeni aldı, arçelik süpürge..almasammm olmaz alsamm çift olcak.nasıl edeyim bilemedim bende:26:

almasan niye olmuyormuş? o makineyi beğendiysen problem yok, bozulunca alırsın istediğini. başına niye masraf açıyorsun, hem de müsriflik :33:
benim salon halılarım bunlar. kahverengi yerler çukur. çok zorlanıyorum homend'la :19: deepsilence bu arada modeli. fakir darkyle hemen süpürüyorum ama :52:

$Pierre-Cardin-Hali-Bianco-5432C-160x230__57335025_0.jpg

Korkmaz A2565 Babylon 101 Parça Çatal Kaşık Seti Deri Sandıklı

kızlar şu çatal bıçak takımı nasıl sizce.modern bişi olsun istiyorum ama genelde çok sade modeller var.bunu beğendim bide siz bakıvern :)

modern şeyler sade olur zaten bence. ben beğenmedim bu arada. sağlarının uçları çok kalın. daha ince ve narin ve zarif, dokunmaya kıyılmayacak tasarımlar var :16:

KORKMAZ ÇAT.KAŞ.TK. 101 PRÇ A-2440 ŞİLE
Korkmaz A2530 Şile Deri Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti

bu kodlular daha güzel sanki :31:

almasan niye olmuyormuş? o makineyi beğendiysen problem yok, bozulunca alırsın istediğini. başına niye masraf açıyorsun, hem de müsriflik :33:
benim salon halılarım bunlar. kahverengi yerler çukur. çok zorlanıyorum homend'la :19: deepsilence bu arada modeli. fakir darkyle hemen süpürüyorum ama :52:

Eki Görüntüle 594162

yaa ondan değilde ayıp mı olur diye düşündüm:17: emin değilim bu yüzden..
bende bir tane halı var da daha alır mıyım bilmiyorum..

yaa ondan değilde ayıp mı olur diye düşündüm:17: emin değilim bu yüzden..
bende bir tane halı var da daha alır mıyım bilmiyorum..

halıyı mobilya almadan mı aldın :44: onu ilerde birlikte alın bence. halı seçmek en zor iş en zor, kafayı yemiştim, her şey ondan daha kolaydı :19:

halıyı mobilya almadan mı aldın :44: onu ilerde birlikte alın bence. halı seçmek en zor iş en zor, kafayı yemiştim, her şey ondan daha kolaydı :19:

annem almıştı önceden.:31: gerçi bakarım yine evet mobilya ile uyumlu olması lazım.
ama ben bu konularda çok takık değilim sanırım.:31:

Amiiinnnn canım amiiinnn...

Bende yazmayı unutmuşum, maşallah zamanınızı dolu dolu değerlendirmişsiniz.
Bende sevindim vallahi senin adına, hayatınız hep böyle tatil tadında olsun inşallah, bir ömür... :16: :16:
teşekkürler kuzu :9::9:

hoşbulduk:3:
nasılız bu sabah ?neşeli günlerrrrrrrr:16:
edoş naber gelinlik falan oo muhabbetler iyi ya düğün tarihim belli ama gelinliğe henüz bakmadım:9::9:
gelinlik modeli güzel ama ben genç kızlarda herzaman kabarık gelinlik kullanmalarını yönündeyim ...ben tesettürlüydüm gelinliğime pelerin diktirdim kabarıktı benimkidee..herkes hayran kaldı...ama sade sevenler için gösterdiğin model güüzel..

hoşgeldin tatlım aramıza bebişin hayırlı olsun..Allah analı babalı vatanına milletine faydalı bebekler etsin inşallah...Aramızda bir sağlıkçının olması süper oldu:29::29:bu arada ben gelinliğini çok merak ettim paylaşsana:29:

Back