- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
sağol cnm daha güseli senin bebeğinin olsun inşallah daha 10da 2sini tamamlamadık nasıl yetiştircez bakalım doğuma kadar :18: hımm şunu eklemeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 267068
Eki Görüntüle 267069
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallahayyyyy denizciii formasınıı yesinlerrrr onunnnnnn
leader cicişleriniz çok güzel, hele denizci kıyafeti süper, ordan sallanan 3 kat bacaklarını ısıracaksın
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah
sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallahçok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???
Arkadaşlar bunları aldık daha çok eksiğimiz var... sizce kıyafet olarak eksiğimiz çok mu yokya yeterli mi?
kızlar dün akşam biraz alışveriş yaptık fakat c&a yı boşaltmışlar benden öncebeden bulamadık 2-3aylık şeyler kalmış yenidoğanları talan etmişler bizde aklımıza gelen şeyleri aldık yinede müthiş bir indirim var ekliyim aldıklarımızı oğluma bu arada wenice de baktık ama ordada 3aylık bebeğin giyeceği şeyler var büyükçene hepsi
Eki Görüntüle 266754
Eki Görüntüle 266765
Eki Görüntüle 266764
Eki Görüntüle 266763
Eki Görüntüle 266762
Eki Görüntüle 266761
Eki Görüntüle 266760
Eki Görüntüle 266759
Eki Görüntüle 266758
Eki Görüntüle 266757
Eki Görüntüle 266756
Eki Görüntüle 266755
Eki Görüntüle 266766
gelecek ayda sıra tulum setlerinde ve gömlek pantolonlarda bakalım böyle böyle bitereceğiz inşallah
cnm çok tatlılar güle güle giysin bebişin
n
sağol cnm daha güseli senin bebeğinin olsun inşallah daha 10da 2sini tamamlamadık nasıl yetiştircez bakalım doğuma kadar :18: hımm şunu eklemeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 267068
Eki Görüntüle 267069
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah
sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallahçok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???
güle güle kullansınn cnm minik oglunn
Güle güle giydir canım çok ciciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?