- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ama sende beni accık gaza getirseydin bebiiiimm.. ceksedin paketten cıkarıpp koysadınn benndeee aaaaaaaaadiyerekkk kendimi alısverise vursadımm.. neyse artık cinsiyetler kesinlesmeye basladıgına göre bende umutluyumm patlayacakk bu topic yakında
Temam kız, haftasonu ben de çekip eklicem en dandirik gereksiz şeyi bile eklicem görürsün
AYNEN BENDE Bİ ALAYIM DAHA NELER ALCAM AMA KIYAFETMİ ALSAM YOKSA ÇANTA IVIR ZIVIR MI BİLEMEDİM?şu maaşımı bi alayım doldurcam burayı teyzesi....
Alıyor herkes bence, bende dahil, ama çıkarıp paketten tek tek çekmek zor geliyor accık
Arkadaşlar bunları aldık daha çok eksiğimiz var... sizce kıyafet olarak eksiğimiz çok mu yokya yeterli mi?
Arkadaşlar bunları aldık daha çok eksiğimiz var... sizce kıyafet olarak eksiğimiz çok mu yokya yeterli mi?
ooooo herşeyi tamamış fıstığın iyi günlerde giysin annesi çok güzelmiş kıyafetleri
bir kaç çift çorap ve tulum alabilirsin cnm çok güseller hepsi iyi günlerde kullansın cnm kız çocuklarının ki ayrı bir sevimli oluyo bende bu ay kıyafet alacam epey inşallah bakalım 10-15 gün snra
Canım güle güle giysin inşallah, hepsi çok şeker
Eksik olarak, çorap,şapka bere,kış bebeği olduğu için polar hırkalar ya da kadife tulumlar alabilirsin
ecrin çok şirin cicilerin ben bu tulumun erkeğini kotunu alcam inş..aklımda...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=264577&d=1317202177&thumb=1
Oyyyy pembik tulumlarını, maviş elbiselerini yerim onun beeennnnMaşallah canım çok şekerler ya kız kıyafetlerine bakması da ayrı bi zevk heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?