- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi BeyazOrkidem
sağol cnm daha güseli senin bebeğinin olsun inşallah daha 10da 2sini tamamlamadık nasıl yetiştircez bakalım doğuma kadar :18: hımm şunu eklemeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 267068
Eki Görüntüle 267069
ayyyyy denizciii formasınıı yesinlerrrr onunnnnnn
leader cicişleriniz çok güzel, hele denizci kıyafeti süper, ordan sallanan 3 kat bacaklarını ısıracaksın
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallahayyyyy denizciii formasınıı yesinlerrrr onunnnnnn
leader cicişleriniz çok güzel, hele denizci kıyafeti süper, ordan sallanan 3 kat bacaklarını ısıracaksın
sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallah çok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah
sağol azelyecım ye teyzesi ısır oğlumun bacakları tombik tombik olurda ham ham yaparız inşallah çok şey alasım var hevesimi alamıyorum sizede oluyo mu ya ???
Ay evet gerekli gereksiz herşeyde gözüm kalıyor, ama idare ediyorum mecbur
Arkadaşlar bunları aldık daha çok eksiğimiz var... sizce kıyafet olarak eksiğimiz çok mu yokya yeterli mi?
canım o kırmızı beyaz içi kürklü şapkalı tulumu nerden aldın kış bebeği olucagı icin bende oyle istiyorum ama bulamadım ?
kızlar dün akşam biraz alışveriş yaptık fakat c&a yı boşaltmışlar benden önce beden bulamadık 2-3aylık şeyler kalmış yenidoğanları talan etmişler bizde aklımıza gelen şeyleri aldık yinede müthiş bir indirim var ekliyim aldıklarımızı oğluma bu arada wenice de baktık ama ordada 3aylık bebeğin giyeceği şeyler var büyükçene hepsi
Eki Görüntüle 266754
Eki Görüntüle 266765
Eki Görüntüle 266764
Eki Görüntüle 266763
Eki Görüntüle 266762
Eki Görüntüle 266761
Eki Görüntüle 266760
Eki Görüntüle 266759
Eki Görüntüle 266758
Eki Görüntüle 266757
Eki Görüntüle 266756
Eki Görüntüle 266755
Eki Görüntüle 266766
gelecek ayda sıra tulum setlerinde ve gömlek pantolonlarda bakalım böyle böyle bitereceğiz inşallah
cnm çok tatlılar güle güle giysin bebişin
n
cnm çok tatlılar güle güle giysin bebişin
n
teşekkür ederim cnm sağolasın sizlerinkinide görelim artık mart topiği bile patlatmış topiği bizde faliyet yok kızçeler
sağol cnm daha güseli senin bebeğinin olsun inşallah daha 10da 2sini tamamlamadık nasıl yetiştircez bakalım doğuma kadar :18: hımm şunu eklemeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 267068
Eki Görüntüle 267069
En guzelını eklemeyı unutmus bıde.
Bu nasıl ttalı bır cıcıdır.
Rabbım guzel gunlerde gıyınmeyı nasıp etsın ogluna.
ay leader bayıldım hepsine yaaa
Allah asğlıkla giymeyi nasip etsin inşallah
ben önümüzdeki ay kesin başlıca bu sefer
1 kasım itibariyle ALlah kısmet ederse bende oğluşuma alıcam bişeyler
Allah asğlıkla giymeyi nasip etsin inşallah
ben önümüzdeki ay kesin başlıca bu sefer
1 kasım itibariyle ALlah kısmet ederse bende oğluşuma alıcam bişeyler
bayanlar mart annelerinede baktım burdaki şubat annelerinin aldığı kıyafetlerede hepsi çok çok güzel ama bir çoğu büyük 3-6 ay gibi giyer küçük yenidoğan çok fazla yok alan galiba?
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
kucuk almayin kiyaffetleri bide fazla almayin
cunku cabucak buyuyorlar bebeler
o zamn sasiyorsunuz ne giydiricem diyeeee
cunku cabucak buyuyorlar bebeler
o zamn sasiyorsunuz ne giydiricem diyeeee
sağol cnm kayınvalidem kargolamış aklına estikçe buluyo alıyo sağolsun ama ben bulamıyorum çocuğuma böle orjinal şeyler kayınvalide olcam beğen die süslüyorum oğlumu sana kızımda beğenir inşallah
begencess bgencesss damadımızzz pekk yakusukluu olcekk bizimmm
evett kızlarr budaa minikk kızımınn arabasıııı......
Eki Görüntüle 267575
Eki Görüntüle 267576
Eki Görüntüle 267577
Eki Görüntüle 267578
buda ilk ıslak mendilii
Eki Görüntüle 267579
Eki Görüntüle 267575
Eki Görüntüle 267576
Eki Görüntüle 267577
Eki Görüntüle 267578
buda ilk ıslak mendilii
Eki Görüntüle 267579
güle güle kullansınn cnm minik oglunn
Güle güle giydir canım çok ciciler
güle güle kullansınn cnm minik oglunn
Güle güle giydir canım çok ciciler
Sagolun kızlar, hepimize nasip etsin Allah'ım aldıklarımızı giydirmeyi
Bugün bebek arabasını aldık kızlar..Aslında hiç aklımda yoktu, hoşuma gidince aldım.İlk önce travel sistem beğenmiştim ana kucağı monte ediliyordu felan, ama sonra dümdüz yatırabileceğim bir bebek arabası bulunca bunu almaya karar verdim..Pierre cardin 390yetalee 10 ay taksitli :86:
Eki Görüntüle 267894 Eki Görüntüle 267895 Eki Görüntüle 267896 Eki Görüntüle 267897 Eki Görüntüle 267898
Eki Görüntüle 267894 Eki Görüntüle 267895 Eki Görüntüle 267896 Eki Görüntüle 267897 Eki Görüntüle 267898
azelyamm pekk güzel kuzununn arabası iyi günlrdee hos gezmelerde kullan insallahhh