• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kızçede çok fazla tatlı yerdim. Kız şimdi gece bile tatlı istiyor. Bebekken uyanır uyanmaz puki derdi [ puding] buda kebapçı lahmacuncu halası da öyleymiş. Sağolsun kayınvalidem yapıp yolladı buzlukta çıkarıp ısıtıp yiyom 😂
Şşş herkes hamiş canı çeken olur:KK39:

Günaydın kızlar bende de uyku yok. Sağ tarafta toplanmalar fazla ve çok canımı acıtıyor bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım ve bazı kendini bilmez insanlar anlamasada korkuyorum...
Gunaydin. Allah yardımcınız olsun .yalanci sanci dedikleri şey sanirim bu toplanmalar. insALLAH kontroluz guzel gecer🌸

Alacaksın böylesini koyacaksın buraya öve öve bitiremediği yurtdışında epizyotomi yapılmadan açıklığı 5 cm olmadan hastaneye yatırılmadan doğuracak olacak 3-4-5 artık Allah ne verdiyse yırtığı görecek tövbe est. Kardeş kardeş akli melekelerin yerinde mi senin. Kendini ya da şartlarını yüceltmek için insanları itin bi tarafına sokmaya çalışma ayrıca bilmediğin anlamadığın bi konuda bol keseden atma gevşek gevşek. Ben de normal doğurmadım kimseye ahkam kesemem korkak vs diye. En fazla merak ediyorum o kadar 😒
canım normal sezaryen suni sancı ile ssvd ile doğurdum. hepsinin ayrı zorluğu var. ama epizyotomi yoksa en rahatı normal doğum. Onu da çıkarana kadar canın çıkıyor 🤣🤣🤣

hepsi zor yani hani vardır ya ben 10 çocuğu tarlada catir catir doğurdum göbek bağını taşla kestim kenara koyup işime devam ettim şimdiki gelinler çok nazli diyen kaynanalar misali oldu😅😅😅😅

Kııızlar selamlar, son iş haftama günaydınlar hayırlısı ile bu haftayı da tamamlayıp 1-2 hafta dinlenmek istiyorum.

Kızlar sizde de el uyuşmaları başladı mı? Ben buraya mesaj yazarken bile aşırı zorlanıyorum. Bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum. Sol elim 2-3 haftadır kötüydü 2-3 gündür sağ elime de sıçradı. Doktorum bir çaresi yok doğumdan sonra düzelir dedi ama inanılmaz zorlanıyorum hem uykumda rahatsız ediyor hem bu mesajı yazmak bile imkansız hale geldi
benim de ellerimde uyusma var . ödem var biraz ondan oluyor diye dusunuyorum. bir kaç gündür arttı son kontrolde olmayınca sormamistik doktora da . insALLAH geçicidir. ben de simdi çalışabilir almaya geldim . kac hafya gelebilirim bilmiyorum ama bakalim.

benim de ellerimde uyusma var . ödem var biraz ondan oluyor diye dusunuyorum. bir kaç gündür arttı son kontrolde olmayınca sormamistik doktora da . insALLAH geçicidir. ben de simdi çalışabilir almaya geldim . kac hafya gelebilirim bilmiyorum ama bakalim.
Ben doktora sordum, fizik tedaviye yönlendirebilirim ama çok bir şey yapamaz bu dönemde dedi, anca sabit durmasını sağlar ama benim için sabit durması da imkansız hele bu hafta. Benim ayaklarımda ödem yok ama sanırım ellerim işimden dolayı da ekstra kötü oldu doğunca düzelicek dedi ama allahıma şükür😅 valla ben şu an 36'dayım son ana kadar çalışıcam ama ilk raporum geçen cuma kadardı uzattım keşke uzatmasaydım dedim bu sabah

aaa benim de aciyor şu an muayene bekliyorum onu da sorayım. Ne dersin gün verir mi bugün 35+4
Valla bana ne yapacağımı ben de bilmiyorum dedi 😅 ve gün vermedi. Eğer aksi bi durum olmazsa tatil dönüşü 39+2 de yani 27 ocakta falan alıcak o tatildeyken de bir arkadaşını bana backup bırakacak eğer normal gelirse o arada ya da bir sorun olursa diye. Ama normal gelse bile 38 sonrası sezaryana çeviririz kolu falan takılır dedi. Bunu beni doğurmayacak başka bir doktor da demişti :/ ondan artık normal doğum umudum kalmadı:/

Bu hafta daha önceki sezeryan ameliyat yerim çok ağrıyor normal diye düşünüyorum ama sağdan sola dönemez oldum gecelerı yastık desteği koyunca hafifliyor bebek baskı yaptıkca daha çok ağrı oluyor ama bu kadar olması normal mi acaba daha önce sezeryan olanlarda varmı
Normal aynı seylerı yasıyoruz. Bende önce sezeryan yerımde morluklar bile var. Doğuma yaklasıyoruz. Rahım genişledi ve ordakı agrı artıyor

Nasılsınız hepiniz iyisiniz değil mi? Forumu okuyorum da keyfim çok olmadığı için yazmıyorum
Şükür diyorum hamilelik boyu ilk defa aşırı keyifsiz ve moralim bozuktu önceki gün herkese her şeye sinirli giderli takiliyorum ama bir nedeni de yoktu yani hiç hoş değildi eşim mutfaktan çıktığı gibi gözlerim doluyordu falan djdnjdjdjd delirmiş gibiydim ortada bir şey de yok ne olduysa artik 😂😂 gece ağrıları ile devam.

Sen nasılsın canım neden moralin bozuk 🙂↕️

Merhaba hanımlar. 35 haftalık oldum ben de. Ama bebis bu hafta hiç kilo almamış. 2450gr. Her zamanki gibi yemeye devam ediyorum ama sanki küçük kaldı. Var mıdır öneriniz?

Merhaba hanımlar. 35 haftalık oldum ben de. Ama bebis bu hafta hiç kilo almamış. 2450gr. Her zamanki gibi yemeye devam ediyorum ama sanki küçük kaldı. Var mıdır öneriniz?
Avakado kaşar bebeğe kilo aldıran en önemli seyler.. Bir daha netten bakın bence

Merhaba, benim değil ama burada başka 35 hafta olanlar var ve uygulamanin da ortalama tahmin degerinde aslında kilosu bana normal geldi bilemedim. Doktor bir şey dedi mi o konuda size

Merhaba, benim değil ama burada başka 35 hafta olanlar var ve uygulamanin da ortalama tahmin degerinde aslında kilosu bana normal geldi bilemedim. Doktor bir şey dedi mi o konuda size
Doktor normal dedi ama eşim cok pimpirikli. Onu yemedin bunu yemedin öyle oldu diye çok söylendi. Benim de daha yeni hafifledi bulantılar. Geçmedi bile. Elimden geleni yapıyorum ama almamış kilo. Eşim öyle söyleyince üzüldüm ben de.

Doktor normal dedi ama eşim cok pimpirikli. Onu yemedin bunu yemedin öyle oldu diye çok söylendi. Benim de daha yeni hafifledi bulantılar. Geçmedi bile. Elimden geleni yapıyorum ama almamış kilo. Eşim öyle söyleyince üzüldüm ben de.
Eşinizin size olan tavrı çok yanlış bir kere zaten hamilesiniz insan zaten kendini yetersiz hissediyor zaten kaygıları var ayrıca yemeklememekle hiçbir alakası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum hiç yemeyip gayet tosun gibi çocuk doğuranlar tanıyorum

Eşinizin size olan tavrı çok yanlış bir kere zaten hamilesiniz insan zaten kendini yetersiz hissediyor zaten kaygıları var ayrıca yemeklememekle hiçbir alakası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum hiç yemeyip gayet tosun gibi çocuk doğuranlar tanıyorum
Aynen öyle. Aileme de söyledim onlar da şaşırdı. Halbuki normal bir durummuş. Hiç benim psikolojimi düşünen yok.

Şükür diyorum hamilelik boyu ilk defa aşırı keyifsiz ve moralim bozuktu önceki gün herkese her şeye sinirli giderli takiliyorum ama bir nedeni de yoktu yani hiç hoş değildi eşim mutfaktan çıktığı gibi gözlerim doluyordu falan djdnjdjdjd delirmiş gibiydim ortada bir şey de yok ne olduysa artik 😂😂 gece ağrıları ile devam.

Sen nasılsın canım neden moralin bozuk 🙂↕️
Benim de ikizlerim hala küvözde işte gün geçtikçe daha zor oluyor 27. Günleri bugün

Back