• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim kızım 4 ay 20 günlük oldu. Son günlerde aglama değil de çığlık atma var durmuyor. Diş mi bilemedim valla sizinki ne kadarlık
5 ay 4 günlük oldu benimki evet çığlık atıyor şikayet eder gibi sesler çıkarıyor sonra ağlamaya başlıyor. 2.coxugum aslında ama ilkinde dişten çok çekmemiştim. Diş kasiyici aldım sürekli ısırıyor ama biraz sonra canı yanıyor şiddetli ağlamaya başlıyor. Tetagil aldım oda verdiğim an rahatlatıyor ama sonra yine aynı çaresiz kaldım biraz zor geçiyor günler

Ben de küçük küçük basladim. Çok istekli cok heyecanlaniyor ama iki gram yutmuyor😀 simdilik cay kasigi kadar bile değil verdiklerim. Zaten almak istemezse de hic zorlamiyorum.
Ben de 2 hafta sonra başlayacağım muhtemelen dün doktorumuz 5 buçuktan sonra başlayabilirsin dedi.
Alışır daha çok başında 😅 ben de hiç zorlamıcam bakalım napicaz sebze yoğurt meyve şeklinde ilerlersin dedi bize doktor 3 gün kuralıyla

Bugün bir yemek kaşığı kadar tarhana denedim ama döke saça :) Zorlamıyorum , zaten 9 aylık olana kadar tadım şeklinde ilerleyeceğim. Ana öğün anne sütü olacak şekilde, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlerde çalışmaya başlayınca gözüm arkada kalmaz.

Arkadaşlar, benim bebeğim gün içerisinde Sabah 07 ya da 07.30 civarında uyanıyor, ben 2 ya da 2.5 saat aralıklarla günde 3 kere uyutuyorum. En son uykusunu 18.30 dan önce kalkacak şekilde ayarlıyorum. Son 10 güne kadar gece çok sık kalkmıyordu, ama son 10 gündür gece o kadar çok sık uyanıyor ki sabaha kadar 15 kere kalkıyorum dersem yalan olmaz.Gece uyanınca bazen emmek istemiyor, ıhlanıyor... Bazen uykusu kaçıyor , geri uyutmakta zorlanıyorum. Dişten mi bilemiyorum sizin bebişler ne durumda acaba? Kızlarımda gece uykusuzluğu nedir bilmezdim hatta 2 numaralı kızım 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım kendimi bu kadar yorgun hissetmezdim.

Arkadaşlar, benim bebeğim gün içerisinde Sabah 07 ya da 07.30 civarında uyanıyor, ben 2 ya da 2.5 saat aralıklarla günde 3 kere uyutuyorum. En son uykusunu 18.30 dan önce kalkacak şekilde ayarlıyorum. Son 10 güne kadar gece çok sık kalkmıyordu, ama son 10 gündür gece o kadar çok sık uyanıyor ki sabaha kadar 15 kere kalkıyorum dersem yalan olmaz.Gece uyanınca bazen emmek istemiyor, ıhlanıyor... Bazen uykusu kaçıyor , geri uyutmakta zorlanıyorum. Dişten mi bilemiyorum sizin bebişler ne durumda acaba? Kızlarımda gece uykusuzluğu nedir bilmezdim hatta 2 numaralı kızım 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım kendimi bu kadar yorgun hissetmezdim.
Valla sürekli aynı şeyi yazacak gibiyim ama bizimki de aynı durumda tetagil aldım en azından uykuya dalmasına yardımcı olsun diye işe yaradı çünkü benimki uyumuyor da

Valla sürekli aynı şeyi yazacak gibiyim ama bizimki de aynı durumda tetagil aldım en azından uykuya dalmasına yardımcı olsun diye işe yaradı çünkü benimki uyumuyor da
aynıyız canım uykuyu hakledemedim gitti. öyle yıpratıcı ki kendime ayrı ona ayrı üzülüyorum. sanah 6:30 da kalktı gaz çıkardı kendini uyandırdı döndüremedim uykuya. saat öğleden sonra 14:15 ayağımda sallıyorum 10 dk dalıp uyanıyor. git gide iyi olması gerekmez miydi ya

eczacı bay bay night damla önerdi doktora sor önce dedi satmadı. içinde melisa papatya ıhlamur ekstrreleri var . mıcize bekleme 5 kere kalkıyosa geveleri 2 kere kalkar dedi kullanıcam ben

Back
X