• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Valla bana ne yapacağımı ben de bilmiyorum dedi 😅 ve gün vermedi. Eğer aksi bi durum olmazsa tatil dönüşü 39+2 de yani 27 ocakta falan alıcak o tatildeyken de bir arkadaşını bana backup bırakacak eğer normal gelirse o arada ya da bir sorun olursa diye. Ama normal gelse bile 38 sonrası sezaryana çeviririz kolu falan takılır dedi. Bunu beni doğurmayacak başka bir doktor da demişti :/ ondan artık normal doğum umudum kalmadı:/
Bana da 39u geçeriz dedi gün vermedi şeker olduğu için sonuna kadar gitmeye çalışacağız dedi.

Yani haftalık gelicem artık suyu kilosu normal ilerlerse 39u geçeriz dedi net gün vermedi

Korkunun endişenin anlamını tam olarak nerede arıyorsunuz? Bende bunu merak ettim, sadece Türkiye de değil farklı ülkeleri kültürleri ve farklı ülkelerde doğum yapmış insanları tanıma fırsatım oldu ve hepsinde benzer duygular vardı insanların duygularını anlamak isterseniz empati kurmanız yeterli olacaktır, ama size anlamsız geliyorsa korkular endişeler yani kısacası duygular sorun bu duyguları yaşayanlarda değil tam olarak sizde olduğunu düşünüyorum.
nalaka kardeş neden bana saldırıyorsun gayet makul bi soru sordum ancak anlaşılan o ki travma tetikleyici oldu görmezden geliniz tek derdiniz bu olsun xd

Benim de ikizlerim hala küvözde işte gün geçtikçe daha zor oluyor 27. Günleri bugün
Gelişimleri nasıl kuzuların 🌸 seni anlamam belki mümkün değil yaşamadım ama inanıyorum az kaldı miniklerini kucağına alacaksın en kısa sürede kavuşursunuz inşallah sağlıkla ❤️

• Amin
Reactions: dhn
Yani biz malız öyle mi

hamile bir kadının gelip hamile kadınların hislerini anlamsız bulup sorgulaması hiç akıllıca değil ama siz bilirsiniz yine de.

Üstelik bu anlamsızlığı bizim TÜRKİYE 'de yasiyor olmamıza başlamışsınız. Bu korkunc duzeyde anlamsız..😉😉
doğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsun

yok vermedi günü gününe uyumlu çıkıyor

şeker olduğu için ciğerleri normal bebeğe göre daha kötü oluyormus
Merak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canını

doğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsun
Hem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdan 🤨

Hem mart annelerine hem buraya yazıyorsun ve üslubun aşırı kötü mahalle karısından hallice. Bi gitsen mi şurdan 🤨
wow dışlama ultra terbiyesizce. çünkü şubat annesi de mart annesi de olabilirim tam sınırdayım adet döngüm hesaba katılınca 2 mart katılmayıp 28 günlük döngüden hesaplanınca 28 şubat beklenen doğum tarihim :/ rahatsız oluyosan engelleyebilirsin böylece görmezsin ama sen ultra kaba bir zorbasın bunu bilesin

Merak etme ciğer iğnesi falan vurabilir belki hazırlamak için ciğerleri kötü falan olmaz üzülme hem diyetine de çok dikkat ettin hep sıkma canını
yok henüz bebis hiç etkilenmemis suyu da kilosu da normal ama ihtimaline karşı belki doğum öncesi vururlar

wow dışlama ultra terbiyesizce. çünkü şubat annesi de mart annesi de olabilirim tam sınırdayım adet döngüm hesaba katılınca 2 mart katılmayıp 28 günlük döngüden hesaplanınca 28 şubat beklenen doğum tarihim :/ rahatsız oluyosan engelleyebilirsin böylece görmezsin ama sen ultra kaba bir zorbasın bunu bilesin
Evet zorbayım ve seni bu grupta görmek istemiyorum var mı bi diyeceğin. Ayrıca kimse istemiyor aldığın tepkilerden anlamış olman lazım. Dışlamak derken de burada tüm Türk kadınlarını korkak adlettin kör müsün? Evet istenmiyorsun ikile !

Ben ben kaçırdım yine ne yaptın canım oglak_kadini oglak_kadini Ne dediler Sana Bebek ne durumda gün verdiler mi iki farklı telefon kullanıyorum böyle saçma sapan ne yazabiliyorum ne bakabiliyorum zorladı beni:)

Eşinizin size olan tavrı çok yanlış bir kere zaten hamilesiniz insan zaten kendini yetersiz hissediyor zaten kaygıları var ayrıca yemeklememekle hiçbir alakası olduğunu ben şahsen düşünmüyorum hiç yemeyip gayet tosun gibi çocuk doğuranlar tanıyorum
Ben hiç kilo almıyorum son 1 aydır şekerden dolayı dıyetteyim çocuklarda almazsa dıye korkuyorum ama az önce doktorum sen ister al ister alma onlar senin depoları bosaltır acımazlar😅 dedi bende rahatladım 😌 o yüzden eşinize hiç takılmayın gereksiz proflar bazı konularda çok biliyorsa alsın o taşısın N Narinkimse

Back