• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ay yesinleR.yA benimki hiç kimsenin yanına gitmiyor,parka gittiğiimzde de hemen bacaklarıma yapışır bir cocuk gördğünde.Yada onları iter.Kimseye sevdirmez kendini.Umarım büyüdükçe değişir.Hiç sevmem soğukkanlı kişileri:1: başıma geldi

bizimkide öyleydi hatta dert yanmıştım burda kimseyle oynamıyo istemiyo arıza çıkartıyo diye
bianda değişti
11 aylık olduğunda yürümeye başladı uzun zamandır yürüyor ama dışarıda asla yürümüyordu hemen yere oturur bacaklarıma yapışır ağlardı al diye
bianda değişti çocuklarla ilgilenmeye başladı birde en küçükleri maskot gibi oldu o koştukça herkes etrafında mehmet mehmet diye o da çok seviniyor çığlıklar atıyor tüm çocuklara sarılıyor hepsiyle tek tek kucaklaşıyor :1:
sonra başlıyorlar koşmaya
nasıl mutlu ortamı neşelendiriyor
epey akıllandı bu ara nazar deymesin ama birazda olsa rahatladım

hangisi yürüyorki :1:
artık yandınız evde durmaz onlar devamlı koştur koştur sokak isterler
biz nerdeyse eve yatma saatinde girecez tüm gün koşturup duruyor sokaklarda :1:
Sarp yürüyor canım, zayıf olan. Tombişim Poyrazım, Sarp'a göre çok daha düzgün atıyor adımlarını ama, bir kere korkunca ayağa pek kalkmamaya başladı.
Valla her hallerinde sokak istiyorlar, bundan sonra daha zor ama, kreşe vereceğiz, en azından gün içinde orada enerjilerini atar ikisi de.

akşam üzeri memoşta bahçeye iniyor :1:
bahçedeki çocuklara önce tek tek sarılıyor :1:
sonra başlıyor bahçede koşmaya :1:
tüm çocuklarda peşinden tabiki
düşüyor kalkıyor hep mutlu
o kadar çok gülüyorki o kadar mutluki tüm çocuklarda onun peşinde bu yüzden sanırım
sonra eve geliyoruz evdede boyama kitabını boyuyoruz bir süre ardından mama ve uyku
sabah kahvaltıdan sonra balkonu açıyorum devamlı açık oluyo kapısı istediği gibi girip çıkıyo
sıkıldımı çıkıyo biraz hava alıp koşup geliyo böylece daha az arıza çıkartıyo :1:
hergün yıkıyorum balkonu kuruyunca açıyorum
Ay ben böyle parka gelip her çocuğa tek tek sarılan bir çocuk görsem sarılır yerim onu yaa... Bu ne şeker oğlandır böylee, sen benim yerime sarıl annesi lütfen.

Sarp yürüyor canım, zayıf olan. Tombişim Poyrazım, Sarp'a göre çok daha düzgün atıyor adımlarını ama, bir kere korkunca ayağa pek kalkmamaya başladı.
Valla her hallerinde sokak istiyorlar, bundan sonra daha zor ama, kreşe vereceğiz, en azından gün içinde orada enerjilerini atar ikisi de.

hangisi yerde oturanımı yoksa örümcekte duranmı sarp

kreş iyi
bizim bahçede kreş gibi oluyo akşamları apartmadan ufaklık çok
memoşun pozitifliğinden bugün sabahın köründe arandık :1:
akşamüstü parka davet edildik :1:
ikizler çağırdı bugün ikiz kızlar :1:
dün mehmet kızlara sarılıp durmuştu çok sevinmişti kızlar anne bizi seviyor deyip duruyorlardı bugün uyanır uyanmaz anne akşama mehmetle parka gidelimmi demişler :1:

kreş iyi
dün mehmet kızlara sarılıp durmuştu çok sevinmişti kızlar anne bizi seviyor deyip duruyorlardı bugün uyanır uyanmaz anne akşama mehmetle parka gidelimmi demişler :1:
Yerde oturan Sarp, örümcekte olan Poyraz. 5 ay önceki resimleri o, yeni resim ekleyeyim ben en iyisi.
Cumartesi saçlarını kestirdik. Sarpi'nin saçları çok zayıf, onunkini sıfıra vurdurduk, keloğlana benziyor :1: Poyrişimin saçlarını çok kısaltmadık.
Çok ağladılar kesilirken, makinenin sesinden ürktü Poyraz, Sarp ağladı ama neye ağladığını o da biz de anlamadık :)

kreş iyi
Vay be annesi, Memoş bayağı büyümüş, baksana fan klubü bile kurulacak neredeyse :)

Vay be annesi, Memoş bayağı büyümüş, baksana fan klubü bile kurulacak neredeyse :)

evet kızlar üzerine atlıyor :1:
bugüz az uyumuştu 6 da çıktık koştu oynadı 7 de uykusu geldi eve gelene kadar çok ağladı yatağına koyar koymazda uyuyakaldı birazdan uyanır babamız gelir yemeğini koyarız tekrar sokağa :52:

Yerde oturan Sarp, örümcekte olan Poyraz. 5 ay önceki resimleri o, yeni resim ekleyeyim ben en iyisi.
Cumartesi saçlarını kestirdik. Sarpi'nin saçları çok zayıf, onunkini sıfıra vurdurduk, keloğlana benziyor :1: Poyrişimin saçlarını çok kısaltmadık.
Çok ağladılar kesilirken, makinenin sesinden ürktü Poyraz, Sarp ağladı ama neye ağladığını o da biz de anlamadık :)

:1: :1: :1: :1: :1:

sarpın yemeklerini poyraz yemiş olmasın :1: :1:
tombiş çocuklar çok sevimli geliyor bana :nazar:

evet kızlar üzerine atlıyor :1:
bugüz az uyumuştu 6 da çıktık koştu oynadı 7 de uykusu geldi eve gelene kadar çok ağladı yatağına koyar koymazda uyuyakaldı birazdan uyanır babamız gelir yemeğini koyarız tekrar sokağa :52:
Sokak kurtarıcı oluyor inan, yoruluyorlar da uğraştırmadan uyuyorlar. Babası gelince yemek yediriyor mu ki?? Benim oğlanlar ellerinde ayakkabılarıyla koridorda bekliyor, mümkün değil ki bir şey yemek. Dün 9'da akşam yemeği yedik.

:1: :1: :1: :1: :1:

sarpın yemeklerini poyraz yemiş olmasın :1: :1:
tombiş çocuklar çok sevimli geliyor bana :nazar:
:))) Ben de çok severim tombiş çocukları, doktorumuz diyet vermişti, 9 aylıktı sanırım, yapmadım. Sarp kadar hareketli değil, kilosu ondan sanırım. Diş çıkarırken verir dedik, oğlan habersiz çıkardı dişlerini. Yürümeye başlarsa zayıflar diyoruz şimdi :)
Sarp, hayatta yemeğini kimseye kaptırmaz, çok talepkar bir çocuk bir de, ister durmadan, aç kalmaz hiç.

dün akşam dürüm urfa söyledik memoşa :1:
yarısını yese yarısını ben yerim dedim :1:
ama umduğum gibi olmadı memoş oğlan bir bütün dürümün urfasını yedii :1: banada lavaşı kaldı :1:
çok keyiflendi tüm akşam kahkaha attı durdu çok seviyor dürümü
pizza filan hiç yemiyo ama dürüme hastasıyız dedeee

bugün aşı olduk ve bi cesaret kuaför e gittik.kızım babasında durmadığı için yanıma aldım kızımı ben uzandım kızım kucağımda sessiz sakin işimi halleettim ve saçlarımı kestirdim.ilk defa küt bombili kestridim kısacık ama yakıştı güzel oldu.tabi fıtıklardan dolayı artık uzatmıyorum önceden saçlarım belime kadardı .gören arkadaşlar bilirler :)

bu model de hoş oldu :) bu kuaför ü mü özleyeceğim :)

sizler nasılsınız?

bugün aşı olduk ve bi cesaret kuaför e gittik.kızım babasında durmadığı için yanıma aldım kızımı ben uzandım kızım kucağımda sessiz sakin işimi halleettim ve saçlarımı kestirdim.ilk defa küt bombili kestridim kısacık ama yakıştı güzel oldu.tabi fıtıklardan dolayı artık uzatmıyorum önceden saçlarım belime kadardı .gören arkadaşlar bilirler :)

sizler nasılsınız?

fıtık deeme dün gece ağrıdı durdu zor uyudum
yeni saçların hayırlı olsun

sizler nasılsınız?

ne aşısı oldunuz canım :44:

sizler nasılsınız?

hepatit a olduk artık devlet burada da karşılıyor ama su çiçeğini ödemiştik :53:

hepatit e yetiştik :))

fıtık deeme dün gece ağrıdı durdu zor uyudum
yeni saçların hayırlı olsun

hiç sorma canım benim de bel fıtığı ilerledi sanırım bacağıma öyle bir vuruyor ki ağrısı param yetse belime de lazer yaptırırdım mideme saframa da ama gelgelelim bütçe yetmedi ancak boynuma gördüm ve çok iyiyim.

bacağım mı beni taşıyor ben mi bacağımı taşıyorum anlaamdım o derce ağrıyor birde ayata sallayınca bebekleri iki kat ağrıyor hissetmiyorum artık.bazen boyundan da ileri gelebiliyor.

çok teşekkür ederim artık kısa takılıyorum bu modeli de beğendim yakıştı :)

Son düzenleme:
dün akşam kipaaya gittik memoş oğlana çıtçıtlı kısa kollu body aldık güneş kremi aldık askılı tişörtte aldık 4 tane
sıcaklarda zaten çıtçıtlı bodyle duruyorlar
ordayken eşime telefon geldi konuşurken memoşu bana verdi kucağımda memoş reyonlara bakıyordum
memoşta sürekli mız mız babasını istiyor bende vermedim diye bana okkalı bir tokat attı ve yüzüme bakıp hıı diyor
bu dayak olayı hiç iyi değil nerden öğrendi hiç anlamıyorum ısırma huyuda var başka çocuklara yapacak diye korkuyoum
saç yolup parmaklarını insanın gözüne sokuyor

Son düzenleme:
hepatit a olduk artık devlet burada da karşılıyor ama su çiçeğini ödemiştik :53:

hepatit e yetiştik :))

hiç sorma canım benim de bel fıtığı ilerledi sanırım bacağıma öyle bir vuruyor ki ağrısı param yetse belime de lazer yaptırırdım mideme saframa da ama gelgelelim bütçe yetmedi ancak boynuma gördüm ve çok iyiyim.

bacağım mı beni taşıyor ben mi bacağımı taşıyorum anlaamdım o derce ağrıyor birde ayata sallayınca bebekleri iki kat ağrıyor hissetmiyorum artık.bazen boyundan da ileri gelebiliyor.

çok teşekkür ederim artık kısa takılıyorum bu modeli de beğendim yakıştı :)

güle güle kullan canım
benim kafam karıştı bu aşı kaçıncı ayda vuruluyor en son 1 yaşında aşı yaptırdık 18. ayda olacak diye biliyorum

Selam kızlar

Oğlum tam bir haftadır hasta hemde çok hasta.Hastanede yattık iki gün,boğaz şiş kulak kızarık,değil yemek yemek tükürüğünü bile yutamıyor,salyaları akıyor ateşi 40c çıktı antibiyotik iğne ve serumla besledik yinede ateş düşmedi.Baktım gelen bütün çocuklarda aynı şikayet yüksek ateş doktorumuz bir salgından sözetti bence herkez dikkat etsin kuzucuklara geçmesi çok zor çünkü.Emire antibiyotikte yan etki yaptı alerji ve isal oldu herşeyi kusuyor,uyumuyor hep ağlıyor,yutknamıyor yavrum inşallah iyileşir.:50:

Back