2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun rabbim bir an önce şifa versin okurken çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir .bebekler hasta olmasınlar çok savunmasızlar

bazı antibiyotik grupları ishal yapabiliyor.mutlaka doktorunuzla görüşüp bir an önce antibiyotiği değiştirin ve ishal ve kusması olduğunu bildirin.bu hastalıkla birde ishal azap gibi çekilmez olur.

güle güle kullan canım
benim kafam karıştı bu aşı kaçıncı ayda vuruluyor en son 1 yaşında aşı yaptırdık 18. ayda olacak diye biliyorum

bilmiyorum ama artık devlet ödediği için burada da yapılıyormuş artık bizim doktorumuz bu ay yaptırdı.umarım bi karışıklık yoktur

Hugocuğum, bir süre yapıp sonra bırakıyorlar, nedir ruh halleri bilemiyorum ama, bu 2012 şubat model bebekler hep aynı :)

Çok geçmiş olsun yavruna. Salgını ben de duyuyorum, ilginç şekilde seyrediyor hastalık. Şimdi nasıl oğlun, daha iyi mi bari??

Güle güle kullan saçlarını, dönüş öncesi iyi gelmiştir değişiklik.

güle güle kullan canım
benim kafam karıştı bu aşı kaçıncı ayda vuruluyor en son 1 yaşında aşı yaptırdık 18. ayda olacak diye biliyorum

hugocum demin cümleni yanlış okumuşum.biz bir yaşından beri aşı oluyoruz.son aşımız önümüzdeki ay.doktorumuzun dediğine göre kasımda yine olacak dedi.

sen aile hekiminle görüşmedin mi yada seni bilgilendirmediler mi ? birde burada iki üç aşıyı birden vurmuyorlar her ay bir aşı yani aylara dağıtılıyorlar yüklenmemek için.

kafam karıştı ?sen 1 yaşından sonra hiç aşı yaptırmadın mı yada hemşireler gel demedi mi yada doktorunuz önümüzdeki ay bu aşı olcak demedi mi ?

Güle güle kullan saçlarını, dönüş öncesi iyi gelmiştir değişiklik.

çok teşekkür ederim :) bu sıcaklarda iyi oldu kestirmem.tayin gideceğimiz yerde ise hala kar kış imiş.kalorifer yanıyormuş

geçmiş olsun çok üzüldüm canım
bizdede antibiyotik isal yapmıştı hemde çok yapmıştı su gibi tüm üstüne başına çıkıyordu yatak döşek batıyordu çok kötüydü
bizimki larenjit olmuştu 2 haftada ancak düzelmişti

1 yaşında karma aşı yaptılar sonra bidaha olmadı ağustosta diye kağıda yazmışlar
yaw yine soruyorum nereye gideceniz tayin neresi çıktı çok merak ettim

memoşun alttan iki azı dişi kabarmış ama daha patlamamış
iki gündür çok keyifsiz devamlı ağlıyor iştahsız
azılar zor
daha ne zaman patlar belli değil öff öff

memoşun alttan iki azı dişi kabarmış ama daha patlamamış
iki gündür çok keyifsiz devamlı ağlıyor iştahsız
azılar zor
daha ne zaman patlar belli değil öff öff
Geçmiş olsun Memoşa, çok zor hem de. Poyrazımın ilk dişleri bile çıktığında anlamamıştık bu azılar yüzünden 2 haftadır perişan oldu, dün tavan yaptı artık. İyice elime geliyor çıkmış ama ağrısı çok demek ki bebeğimin, dün gece çok ağladı.

Sizin gideceğiniz yerler deniz kenarındaki yerler değil mi, kar kış nasıl oluyor :) Şu anda kar olsa olsa doğuda vardır orda da deniz yok Karadenizde bir yer o zaman

1 yaşında karma aşı yaptılar sonra bidaha olmadı ağustosta diye kağıda yazmışlar
yaw yine soruyorum nereye gideceniz tayin neresi çıktı çok merak ettim

hmmm oğustos ta ne aşısı olacakmış yazıyor mu ?bende merak ettim neden atmışlar o kadar.

ya sordun mu görmemişim hugocuk kusura bakma ya.

selam millet napıyosunuz
memoş sıpası sekizde kalkıp 11 de yeniden uyuyor akşam üstüde uyuyor dobiş
iki kere uyuması iyi olmuyor sabah erken kalkmasa iyi oluyor o zaman günde 1 kez uyuyor
menenjit aşısını bende merak ettim çok önemli çünkü
dün gece biraz netten baktım karma aşılar içinde var diyor ama menenjite sebep olan farklı virüs türleri var diyor hepsine karşı korumuyor diyor
yurtdışında yasal olup ülkemizde ücretleri bir menejit aşısı daha varmış isteyen onu yaptırsın diyor
o da farklı bir tür menenjit mikrobundan koruma amaçlıymış benim kafam karıştı

benim bebişlerde 9 -9:30 arası uyanıyorlar gündüz ise 12 :30 15:00 arası uyku saati ondan sonra akşama kadar uyutmuyorum akşam erken yatsınlar sabah a kadar uyusunlar diye.

gece uykularımız az çok düzene girdi bazen gece bir iki uyanıyorlar su veriyorum baktım uyumuyorlar mama veriyorum öylelikle anlıyorum acıktıkları için uyandıklarını.

slm kızlar..
nasılsınız..

1 haftadır giremedim sanırıım.hafta sonu kızkardeşimi evlendirdik,ailemin yaındaydım,3-2=1 ..1 kişi bekar kaldı kız kardeşlerimden.
kız vermek nekadar zormuş.evden çıkma anı,babamın kurdeleyi bağlayışı falan,babamın odasına kardeşimin odasında ağlamasınıı gördükten sonra zaten yüzüne bakamadım hiç babamın.çok kötü oldum.anneciğimin ağlaması vs....offf zordu ya...allahtan o annemlere benden daha yakına evlendi .düğüne enzon biz gittik bi abla olarak.kına günü ordaydım.öncesinde gidecektim ama umut kucağımda,bide karnımdaki cesaret edemedim.eşimde anca cumadan izin kullanabildi.neyseki erkenden yetiştik.
çok güzel oldu.allah mesut etsin..

gelelim bize.dün umutu doktora götürdüm.hani yürümesi hala bacaklar ayrık diyordum ya.doktora gösterdik.aç karnına gelin kalsiyum,d vitamini ne bakalım falan demişti öncesinde.dün aç karnına sabahtan götürdük.
önce elinin üzerinden kan almaya çalıştı laborant,elleri toplu diye damar bulamadı,delik deşit etti yavrumun elini.sonra hemşire geldi koldan deniyim dedi.nihayet buldu damarı.ama umut korktu bikere ,bağrış çağırış ,göz yaşıda akmıyor çığlık çığlığa bağırdı.ben dayaanamadım dışarıda bekledi.3 kişi anca tutmuşlar.
neyseki sonuçlarda kötü bişey çıkmadı.herşey normal.hafif bi dedmir eksikliği vardı 2 ay önce geçmiş oda.bi bitamin yazdı sadece.bacaklarıda kendisi zamanala yürüdükçe daha düzgünleşir dedi.
2 aydır hiç kilo almamış.en son marrta götürmüştük.12.5 hala.boyu 84.

eşimle umutu bi kaçırdık dün ,git asansöre bas düğmeye,asansör geldi,kapısı açıldı .görmesek binicek gidicek.aklımız çıktı.yaaa dedim eşime bak nasıl oluyormuş baş etmek.hemde tek başıma.haklıymışsın diyor.daha öncesinde hep derdi bana,bi çocuğa sahip çıkamıyorsun ,niye düşüyor,niye biyerine bişey oluyor diye.şimdi hak verdi.hastanedeki heryeri dağıttı durdu.su sebilindeki bardaklara kadar,bardak bırakmadı ..

bizden habrler böyle kızlar..vitamin verdi umuta..iştahsızlığı çok bu aralar dedim. 2 ay kullanıcaz.

Son düzenleme:

allah mutluluklarını daim etsin :) çok zor kız evlendirmek bi zamanlar sende evlendin yaaa :):) o heyecanla farkedemedin olanı biteni sanırım kardeşinde daha iyi gördün öyle değil mi düğün heyecanını kendi düğünümüzde telaştan birşey anlamamıştık :):):)

bu erkekler böyle başa gelmeden anlamazlar benim eşimde öyle arada söylenir ama kendi baktığı zaman ba şedemez biri bi tarafa saldırır kaçar biri bi tarafa tek başına yapamadığı için de beni bi yere yollamaz :):):)

benim eşimde kursa gidecek türkiye ye onbir gün yalnızım bakalım ben ne yapacağım gurbet ellerde bi başıma iki bebekle

Maşallah yaa, ne güzel hem geç uyanıyorlar hem de gündüz uykusunu çok uzun uyuyorlarmış. Düzene girmiş seninkiler, bu aylarda olması gereken uyku düzeni bu.
Benim oğlanlar da saat 9-10 gibi yatıp sabah 7,30 -8.00 gibi kalkıyor, öğlen 1de yatıyorlar ama annemleyken genelde 1-1,5 saat uyuyorlar haftasonu bizimleyken 2-3 saat uyuyorlar. Mama olayımız tamamen bitti, gece ne su ne de mama içmiyor ikisi de. Kendileri bıraktı. Uyku daha tatlı demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…