arkadaşlar bişey soracağım samimiyetimize güvenerek
şimdi 1 aydır sıkı şekilde spor ve diyet yapıyorum 10 buçuk kilo verdim çok fark var tabikide
ağır antrenmanlar yapıyorum devamlı yorulma durumundayım hiç rahatlama yok rahatlama oldumu zaten kilo vermede duruyor devamlı zorluyorum biliyosunuz
şimdi sorun şuki
eşim doğumdan sonra bana kötü davrandı çok kalbimi kırdı kilo veremeyeceğimi vermek istemediği sandı oysaki mehmet beni çok yıpratıyordu kendime bakamıyordum depresyondaydım sonra biraz daha rahatlayınca diyetisyene başladım gerisini biliyosunuz zaten
şimdi bu eşim olacak kişi ve annem ikinci çocuğu istiyorlar kesin yap yanlız kalmasın diyorlar
ben istemiyorum sebebi doğumdan sonra eşimin sözleri artı o dönemleri tekrar yaşamak istemiyorum
eşimin sözlerini unutamıyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ikinci çocuk konusunu
artı eşim şimdi iyi davranıyor bana oysaki benim kalbim çok kırık ona karşı napsamki nasıl yapsamda pişman etsem
düşüncem şu şimdi 10 kilo daha verdikten sonra güzel giyinip dışarı çıkınca beraber gezerken onu yanımdan kovalamak