açıkcası ben artık kimse girmiyor ben girdiğimde kimse olmuyor diye yazışmıyorum.girenlerde önceki msjlara cvp veriyor benim msjlar arada kaynıyor.yoksa boş boş yazmış oluyorum
mayıs ayını bekliyorum lalus.tayinler o zaman belli olcak heyecanlıyım acaba neresi çıkacak diye.aslında araştırmalarıma göre istediğimiz yerlerden biri çok güzelmiş.çoook istiyorum oraya tayinimiz çıksın.tabi ki devlet baba nereye yollarsa.sonuçta memleketimin heryeri güzel ve seve seve giderim :):):) ev toparlıyorum azcık azcık.
bugün bebeklerimin olmayan eşyalarını ayırdım yardıma muhtaç ailelere yollayacağım.çoğu işim bitti.en son gideceğim zaman bazı mutfak eşyalarımı ve yorgan yastık kolilicem tamamdır.
çok güzel birşey memleket memleket dolaşıp yeni insanlar tanımak.
buralarda havalar çok sıcak dört gündür yanıyoruz tam denizlik hava var.tabi sıcaktan dışarı çıkamıyoruz çünkü sıcak ve nem nefes aldırmıyor iki gündür klima çalıştırıyorum.
oğlum çok haylaz ne kendni sevdiriyor ve de duruyor.sürekli hareket halinde ve araştırmacı herşeyi kurcalıyor kızım nazlı kendi kendine takılıyor .
bazen oğlum kızımı ittiriyor kızım oyun sanıp kahkaha atıyor kaçıyor geri geliyor oğlum ittiriyor yine aynısı.bu oğlanı nasıl eğiticeğimi düşünüyor ve araştırma yapıyorum nasıl hareket etmeliyim diye.
yeni insan eğitmek çok zor ya.

hereşy in en güzelini istiyorum.sabırla ahlaken ,manen yetiştirmek için uğraşıyorum

inşallah başarırım.