- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.761
selam kızlar
ne zamandır girip yazmak istiyorum ama bi türlü mümkün olmuyor
kızım tam bi bilg.delisi oldu kesinlikle elime aldırtmıyor
aldığım anda oda istiyor deli gibi ağlıyor
forum sessizleşti iyice yazında çok büyük etkisi var tabi
herkes dışarıyı tercih ediyor tabi bizde:))
bulduğumuz her fırsatta dışardayız ailecek bayılıyoruz buna:)
ama hava bozdu yine bu hafta bozukmuş malesef
bugünde kızımın kösteği kesilecek
bende bilmiyordum buranın ilginç bi adeti..
kızım yürürken çok düşüyordu bakıcısıda eğer ailesinin ilk çocuğu olan birine kızımın ayaklarına bağladığımız ipi duasıyla birlikte kestirirsek düşmez dedi
bende iyi yapalım bakalım dedim maksat eğlence olsun yoksa inanmam öyle ip falan kesmeye:))
hugocum mehmetin babasına yaptığı herşeyi kızım bana yapıyor inan yakamdan inmiyor,paçamdan ayrılmıyor..eşin gibi bende wc ye dahi gidemiyorum çıldırıyor..hep onunla ilgilenmemi hep kucağıma almamı istiyor..babasını istemiyor başka bişeyle oyalanmıyor varsa yoksa ben..inan yemek dahi yapamıyorum bu huyu yüzünden
günışığım cinsiyet belli olmamış canım ama bence kız
çünkü erkek bebeklerde daha çabuk görüyorlar
benim kızımda çok bekletti bizi:))
mozp,lalus,melitta,sinem,gingerus,cat,dicle,tontinik ve aklıma gelen gelmeyen herkese sevgiler
ne zamandır girip yazmak istiyorum ama bi türlü mümkün olmuyor
kızım tam bi bilg.delisi oldu kesinlikle elime aldırtmıyor
aldığım anda oda istiyor deli gibi ağlıyor
forum sessizleşti iyice yazında çok büyük etkisi var tabi
herkes dışarıyı tercih ediyor tabi bizde:))
bulduğumuz her fırsatta dışardayız ailecek bayılıyoruz buna:)
ama hava bozdu yine bu hafta bozukmuş malesef
bugünde kızımın kösteği kesilecek

kızım yürürken çok düşüyordu bakıcısıda eğer ailesinin ilk çocuğu olan birine kızımın ayaklarına bağladığımız ipi duasıyla birlikte kestirirsek düşmez dedi

hugocum mehmetin babasına yaptığı herşeyi kızım bana yapıyor inan yakamdan inmiyor,paçamdan ayrılmıyor..eşin gibi bende wc ye dahi gidemiyorum çıldırıyor..hep onunla ilgilenmemi hep kucağıma almamı istiyor..babasını istemiyor başka bişeyle oyalanmıyor varsa yoksa ben..inan yemek dahi yapamıyorum bu huyu yüzünden
günışığım cinsiyet belli olmamış canım ama bence kız
çünkü erkek bebeklerde daha çabuk görüyorlar
benim kızımda çok bekletti bizi:))
mozp,lalus,melitta,sinem,gingerus,cat,dicle,tontinik ve aklıma gelen gelmeyen herkese sevgiler
Son düzenleme: