2012 Şubat Anneleri

gingerus aynı benim cadıyı gibi..fotolar aynı kuzular farklı:) bütün arkadaşlar aynı konudan muzdarip..girmedikleri yok sıpaların..damacanalarla durum bizde de aynı..bizde 2 tane damacana var bir tanesi boşalınca alıp getiriyo salonun ortasında oynuyor

Ayy sanki biz evde suyu öyle içiyoruz
Nerden aklına gelir böyle yapmak şaştım kaldım

sinemaksungur ,mozp, melitta, günışığımm canım herkesin bir koşturmacası var buraya uğrasak bile yazmaya fırsat olmaya biliyor..benim uzun bir süre pc sorundu..internete takılmak eziyetti..bende bir ara hiç takılamadım..son 10 gündür de Yağmurun azılar uyku düzenimizi bozdu..çocuk uyumuyor gece 1 lerden önce uyumuyor mızıldamıyor oynayım kudurayım ama uyumayım diyo...uyutmaya çalışınca kıyamet kopuyor..ben de artık üstelemiyorum..gündüz de uyumuyor uyusada hemen kalkıyor...baktım üst azının birinin ucu çıkmış..diğer taraftaki de ha çıktı çıkacak ..kulaklarıyla çok oynuyordu diştendir diye düşündüm ama yine de içim rahat etmedi doktora götürdüm şükür kulakta bir sorun yok..bekliyoruz bakalım dişler çıksın da kuzu rahatlasın diye...

dişleri için hem ağrı kesici hem de karanfil yağı kullanıyorum..nette görmüştüm kendim yaptım..arada Yağmurun dişine masaj yapıyorum..ama bu aralar izin vermiyor..ben de ona diş fırçası almıştım ona sürüyorum veriyorum eline kendi kendine bir güzel fırçalıyor ki
ben dişimi fırçalarken görmüştü baktım diş fırçası istiyor onada aldım..çok seviyor..her akşam yatmadan önce diş fırçalıyoruz güya

bu diş sıkıntısı yüzünden yemeklerimiz de sıkıntılı..aslında yemek yemek istememekten ziyade mama sandalyesinde oturmak istemiyor bu aralar..bir kaç gün çok üstüne gitmedim illa oturacak diye..ilgisini dağıtıp sandalyede oturtmaya çalışıyorum..fazlasıyla döküp saçıyoruz ama ne yapalım katlancaz artık kendisinin yemesine izin veriyorum..bugün babamız yumurta haşlamış beyazından yemek istedi verdim sonra sarısını gördü ,sarı rafadan pişmişti yedirmek istememiştim..ama isteyince al kendin ne yapacaksın bakalım dedim..benim ki aldı ellerine buladı çok hoşuna gitti dokunmak..sonra parmaklarını yaladı..ohhh üstümüz başımız misler gibi oldu..ben de hiç müdahale etmedim..yemeklere dokunmak hoşuna gidiyor bu arada da yiyor bişeyler dişlerini rahatlatsın diye eline birşeyler vermeye çalışıyorum..şimdilerde favorisi salatalık soyuyorum veriyorum eline kıtır kıtır çok güzel yiyor

son zamanlarda ilginçtir, eline geçen herşeyi kokluyor..eskiden direkt ağzına götürürdü şimdilerde kokluyor hoşuna giderse alıyor gidip bir köşede onunla oynuyor...

lalus2373 ne güzel işte gerçek hayatında da bol bol smile kullanasın inşallah..

catlover sen nasılsın? sen de çok fazla giremiyorsun foruma..hugocuk da yok bu aralar

diş konusunda soktorunuz ne diyor canım?eğer sorun yok diyorsa,korkma bence..geç olsun güç olmasın derler:))
ne güzel sağlam sağlam dşler geliyor işte.bir anda birsürü çıkarmaya başlarsa çok sıkıntı olacak yavrucuk için,inşallah teker teker çıkarır.
afacan işte seninkide..fare bunlar fare...))

resimlere bayıldım..
hele o damacanaşı resim süper..:))
ağızlarına koyacak birşey illa bulurlar..damacananın ucunda kapak varya normalde,eğer o varsa aman dikkat et,koparıp boğazına kaçmasın allah korusun.onu ıkarın,belkide çıkarmışsınızdır..

:)))))))))))))))
damacanada ne bulurlar anlamam..
az önce su isteyecektim,bizdede iki tane var,biri bitmiş,diğeriyle oynuyordu.sucu gelince mecbur elinden aldım diye,aman allahım bi ağlamak,bağırmak..bide sucudan korkuyor zaten onuda görünce tam oldu ağlaması.
neyseki ağlaya ağlaya uyudu.sütünüde verdim.sabah 7.30 da uyanmıştı,öğlen 12 de uyumuş oldu.inşallah uzun uyur..

diş sıkıntısı .....(((

bizim alt üst 4 er azı,sanırım 2 yada 4 de köpek dişleri çoktı.ama onların hepsini aynı zamanda çıkarttı.8-9 diş bir anda çıkarttı yani!o dönem çok kötüydü..hem onun için hem bizim için.
iştahsızlığı,huysuzlupğu çok zordu yaaa...
bu aralar gelen giden yok galiba dişlerden,rahatız bu aralar..
salatalık bende veriyorum..
havuç da iyi oluyor..ama dişini anatmıştı ,o yüzden vermeye korkuyorum artık..
galete veriyorum..ama çok döküyo o ayrı..

seninkide mama sandalyesine oturmuyorsa artık,bundan sonra oturtman zor olabilir..bizimki kaç aydır hiç oturmuyor...((
zor oluyor tabi,ayakta beslemek,geze geze..(
aman yeterki mutlu olsunlar diye herşeye göz yumuyoruz..annelik böyle bişey demkkii..

bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar....

bugün benim doktor kontrolüm var..bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz..
içimden geçen yine erkek gibi geliyor..
önce sağlıklı olduğunu duyayımda önemli değil.sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun..

dönünce haber veririm...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Diş için 16. aya kadar yolu var diye biliyorum. Sonrasında sanırım kontrol ediyorlar. Çok sağlam dişleri olacak demek ki, endişe etme annesi. Oğlan o kadar çok başka şeyle meşgul ki diş çıkarmaya vakti olmuyor demek ki

lalus2373 ne güzel işte gerçek hayatında da bol bol smile kullanasın inşallah..

catlover sen nasılsın? sen de çok fazla giremiyorsun foruma..hugocuk da yok bu aralar

diclenin nezdinde tüm arkadaşlar hayırlı cumalar...

canım iyiyim Allah'a şükür. bugün çocukları parka çıkardım. ömerin kollarını da sıvadım. maksat güneş görsün, pamuk gibi yavrum. sevindi bayağı. parkın kenarındaki parmaklıklara çıkmaya çalışıyor tıfıl sallandık, gezdik, en son da markete gittik, eve geldik, yemek yiyip uyuttum ömeri. ben de sizlerleyim.

aile hekimine uğradım. dişleri için sordum, çok huysuz oluyor bazen dedim. günde en az 15 dk güneşe çıkar, güneş de dişlerini kolay çıkarmada yardımcı olur dedi.

maşallah Ayaz'a. nasıl da sıkıştırmış kendini daracık yere

günışığım heyecanla bekliyorum canım. cinsiyetini öğrenmişsindir inşallah bugün.

selam kızlar nasılsınız sayfa yine durgunlaşmış herhalde vakit bulamıyor kimse bizde bugün oğluşla gezmeye gittik .Sizlere sorum olacak bebeklerinize hurma vermeye başladınız mı?

selam kızlar nasılsınız sayfa yine durgunlaşmış herhalde vakit bulamıyor kimse bizde bugün oğluşla gezmeye gittik .Sizlere sorum olacak bebeklerinize hurma vermeye başladınız mı?

tontinik ben çok uzun zamandır yağmura kuru kayısı,kuru incir ve hurma veriyorum..kendi kendine ısıra ısıra yiyor..özellikle inciri ve hurmayı çok seviyor..mutlaka hergün yiyor..hurma çok faydalı verebilirsin...dediğim gibi 4-5 aydır ben veriyorum yiyor çok da seviyor

slm kızlar..
biz doktordan geldik..

amaaaaa
bebeğimin cinsiyetini öğrenemedikk(((
göztermediii!(((doktorum aslında çok iyi anlıyor,güveniyorum umut 11+4 te ikili testte öğrenmiştik.ama bu minik göstermedi şeyini!
15+3 günlüğüz.

1 ay sonraya kaldı..(
ben merak edip 15 gün sonrada gidebilirim belki.

omunn dışında gemnl durum iyi,bi sorun yok çok şükür..
sağlığı iyi olsunda varsın 1 ay sonra öğrenelim.ama insan çok heyecan yapıyor yaa..
böyle benim gibi geç öğrenen varmıydı aranızda?

tontinikcim ben de dicle gibi uzun zamandır veriyorum. seviyor bizimki de.

yaaaa neden göstermemiş ama neyse günışığım dediğin gibi geç olsun da, güç olmasın. ama meraktan çatlamıyor da değiliz hani

canım senin için ne güzel yeni bir heyecan :)) bu arada cesaretlisin ben oğlumdan sonra 5 yıl çocuk düşünmüyorum:)) çok zor büyüttüm tek başıma bir gün bile hatta 3 saat bile bırakacak kimsem yoktu

mutlu haftasonları...

hava yarın bozacakmış sanırım, biz de fırsattan istifade yine sokağa attık kendimizi. çocuklarla ben tabi. eşim çalışıyor bugün. gezindik, rutin şeyler, markete girdik, eve döndük. ama bu kısacık gezinti bile çocuklara ve bana yetiyor. yazı ne kadar çok özlediğimi bugün daha iyi anladım...

hugocuk bizi bırakma. dündü sanırım online gördüm seni, sen buraya yazmadan gitmezdin. umarım bize bir kırgınlığın yoktur.

mozp nasılsın canım, yusuf kayra nasıl?

İyiyim canım çok sağol yusuf kayra'da iyi çok şükür. Sen ve çocuklarda iyidir inşallah

Bizde bugün dr.a gittik yusuf kayra nın ve benim rutin kontrollerimiz vardı. Sonunda 10kg oldu oğlum :)
Dr gelişimini beğendi boyuda 81cm olmus, birde üstten bir diş daha patladı sonunda 3 disimiz oldu
herşey yolunda yani

Bende smear testi yaptırdım perşembe günü sonucu belli olacak ama dokturum sıkıntı görünmüyor dedi birde arayi cok uzatmadan bir tane daha yap diyor ama ben 1 yıl kadar sonra hamile kalmak istiyorum Rabbim nasip ederse
doktor kontrolünde doğum kontrol hapına başlıyorum ilk adetle birlikte
Bizde böyle gelişmeler herkes iyidir umarım

Son düzenleme:

yok canım ya kimseye kırgınlığım yok
mehmetin huysuzlukları bu ara tavan yaptı geceleri çok sık uyanıyor fitil carpol işe yaramıyor çok sıkıntılı
gündüz uykusu bire düştü
sabah 9 a doğru uyanıyor sonra 12-1 arası uyuyor 3 te kalkıyor bidaha uyumuyor
dışarı çıkartıyorum gezdiriyorum
bugün attık memeoşu arabaya 4 te çıktık yola akşam 9 da eve girdik
çay kenarına gittiik eşim olta attı bizde memoşla çimenlere otlara yayıldık
çok mutlu oldu taşla toprakla oynadı otları yoldu tam çayın kenarına oturduk o kadar suyu görünce owww diyorrr
rahatladı kendi kendine şarkılar mırıldandı sonra yola çıktık şehir merkezine gitik petshopa gittik alacaklarımız vardı
hayvanları görünce çığlık atıyor
çok acıkmış eve geldik 1 minik kase bulgur pilavını yedi kefirle beraber
eşime aşırı düşkün sürekli ağlayarak peşinden koşuyor tuvalete bile yollamıyor yemek yedirtmiyor eşim üzerini değiştirirken yıkıyo ortalığı sürekli kucağında durmak istiyor ben alıncada yerlerde tepiniyor
sürekli eşimi takip ediyor az uyusa veya dinlense çıldırıyor bilgisayara girse yıkıyor evi sürekli onunla ilgilensin sevsin istiyor her akşam bağrış çağrış odaya uykuya gidiyoruz
aslında eşim ilgileniyor ama yetmiyorki hep daha çok istiyor
bugün çok güzeldi hava ama yarın yağmurluymuş
bende pazara götürürüm memoşu ordan kova kürek alırım dönüşte parka gideriz ikizlerde gelir oynarlar diyordum ama gidemeyiz heralde
parkta çimler var millet yayılıyor oraya bir kilim at ye iç uyu o derece ama güneş olmayınca tabii
mehmet parkı sevmiyor kalabalık gürültülü diye iki kez gittik pişman etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…