2012 Şubat Anneleri

Biz halkalı şubesine gideceğiz. Evim oraya çok yakın. katılım için İnternetten satın aldım. umarım iyi bir grup denk gelir. Senin Hoşuna gitmeyen şey neydi? Neler yapılıyor biraz anlatabilir misin[/QUOTE]

ne güzel bende bulsam buralarda oyun grupları bende katılırım ama yok bebeklerim sosyal olmasını istiyorum tüm gün sıkılıyorlar ve oynayacak yerde yok dışarı çıkarıp gezdiriyorum eve geldiğimiz de yerlerde paralanıyorlar addaaa diye doymuyorlar

cat nasılsın ne zamandır yoktun inşallah iyisindir çok çok geçmiş olsun uykusuzluk ve yorgunluktya baş dönmesi yaapr benim hep başım dönüyor yorgunluktan ve yukusuzluktan ayrıca kan tahlili de yaptırmakta yarar var.

yürüyünce daha çabuk yoruluyorlar ve uyuyorlar.bende aynı fikirdeyim ama ayıkken peşlerinden koşturmak daha yorucu birde addaaaa diyip kapıya gitmezler mi üzülüyorum bazen

geçmiş olsun canımm
biz inek sütüne geçemedik devam sütüde öyle içmiyor varsa yoksa mama hala

bende geçmedim.bal ,yumurta beyazı ,bıldırcın yumurtası ,süt vermedim daha.domates e de yeni yeni az az vererek başladım.

biz bebelac 4 e geçtik.

mutlaka doktor a götür ciğerlerine inmeden.

eşim o sütlere şimdilik ihtiyaç yok mama nın içinde de süt var zaten diyor.bende almadım da denemedim de daha ama denemekte istiyorm açıkcası.

bıldırcın yumurtası fazla protein olduğu içinde sakıncalı ama yaş sınır varmı bilmiyorum belki bir yaş olabilir.internetten araştırmak gerekiyor.

küçükken annem ve rahmetlik babacığım mutlaka çiğ olarak içirirdi bize bıldırcınlarımız vardı bi sürü :):)

doğru fazla protein mevcut diye hatırlıyorum çünkü çocukken bize içirirlerdi birde ses tellerini güzelleştiriyormuş sağlamlaştıryormuş diye hatırlıyorum bize öyle içiriyorlardı :):):)

bizde aşı yaptırmadık daha hastaydı kızım bu hafta sonu gidicez randevu aldık

hasta iken yapmıyorlar aşı . aşı da zayıflatılmış mikrop olduğu için hasta iken vucut zaten savaşıyor birde aşı ile savaşırsa ateşi çıkabilir daha çok hasta olabilir diye sanırım.

bizim de aşıdan önce bi kere ateşimiz çıkmıştı bi daha çıkmamıştı aşımızı olduk iki gün sonra ateşlendik kızımda bende mahvolduk meğerse hasta olmuş kızım aşıdan değilmiş.şimdi düşünmeden de edemiyorum acaba bu aşımız tuttu mu diye ?

şubat doğumluları martta yapıyorlar hakikaten de izmir de iken de hemşiremiz bize öyle demişti ama biz bu ay geldik malesef.

bize de doktorumuz elindeki numuneden iki tanesini verdi.eşim sordu sürekli burada balık bulamıyoruz önermisiniz balk yağı diye doktor da balık yemesi daha iyi ama bulunduğunuz yerden dolayı vermenizin sakıncası yok ama doğal olması iyi dedi.doğallıktan yana olduğu için doktorumuz çok memnunum.
zingomega verdi doktorumuz bize de.bizde eczaneye danştık hangi balık yağı daha iyi diye pahalı ürünlerde olmasına rağmen bu daha iyi dedi fakat içinde acd3 olması beni biraz endişelendirdi çünkü 25 günlükken hatırlarsanız bağırsak enfeksiyonu geçirmişti bebeklerim acd3 vitamininden dolayı idi.ishal etmişti sonra burada kk da araştırdım bir iki kişi başlık açmış bu vit ile ilgili hemen kestim ama malesef bebeklerim kanlı kaka yapmışlardı bile.

takip etmekte yarar var.

bıldırcın yumurtası hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyimm kısslar

hemen söyleyeyim protein kaynağı ,ses güzelleştirici çok faydalı bir yumurta ama doktor a danışmalısın onun yemeye başladığı bir dönem var.bir yaş ise bende vermek istiyorum açıkcası ama doktorumuza sormayı unuttum çünkü kızımın durumu ön plandaydı.

haftaya kontrolümüzde doktorumuza soracağım bal ,süt , bıldırcın yumurtası verebilir miyim diye.daha yumurtanın beyazını da vermiyorum.

bende:)))))))))))))))

benimkilerde doymak bilmiyor :)))))

anaaaaaaa makarnamııı
nasıl yiyor nasıl yapıyosun hangi makarna çeşidini kullanıyosunnnn

ben arpa şehriye salatası yediriyorum çok seviyolar :))))

canım kaç kilo Ayaz? benim oğlum 79cm 9kg

senin bebiş boylu maşallah bizim doktor mu yanlış ölçtü acaba ? ama kg 9 5 u göremedik daha.

en toraman benim ooğlanmı burdaa

senin bebek kaç kg eeee o yazdıklarını bende yesem bende olurum :):):):):

melittacım geçmiş olsun canım , biran önce düzelir inşallah kızın
kilo konusuna takılma bizimki daha anca 9kg olabilidi boyuda 78cm

melittacım geçmiş olsun canım , biran önce düzelir inşallah kızın
kilo konusuna takılma bizimki daha anca 9kg olabilidi boyuda 78cm

maşallah senin bebeğin boyu iyi.bize doktor normal dedi.bende artık önemsemiyorum çok hareketliler.

teşekkür ederim güzel kızım bitti bende bittim o uykusuzluk yokmu deliriyorum.

Biz halkalı şubesine gideceğiz. Evim oraya çok yakın. katılım için İnternetten satın aldım. umarım iyi bir grup denk gelir. Senin Hoşuna gitmeyen şey neydi? Neler yapılıyor biraz anlatabilir misin

ne güzel bende bulsam buralarda oyun grupları bende katılırım ama yok bebeklerim sosyal olmasını istiyorum tüm gün sıkılıyorlar ve oynayacak yerde yok dışarı çıkarıp gezdiriyorum eve geldiğimiz de yerlerde paralanıyorlar addaaa diye doymuyorlar[/QUOTE]

Melittacim
bende kararsizim bakalim ne derece ayina uygun aktivite var. Benim oglumunda kimseyi gordugu yok. evdeyiz surekli. Havalar duzelince parka falan gidilir. Off ya daha ne kadar surer bu soguk havalar.

Melittacim
bende kararsizim bakalim ne derece ayina uygun aktivite var. Benim oglumunda kimseyi gordugu yok. evdeyiz surekli. Havalar duzelince parka falan gidilir. Off ya daha ne kadar surer bu soguk havalar.[/QUOTE]

burada da akranları yok hep büyükleriyle ilgileiyorlar.bugün de burada fırtına var.buralarda sıcak hep ama kızım nedense hasta oldu sanırım herşeyi ağzına atıyor o yüz<den

bi haber sitesinde kreş enfk. ile ilgili bi haber vardı sanırım buraya kopyalayamadım.

siz bakarsınız

Son düzenleme:

Biz halkalı şubesine gideceğiz. Evim oraya çok yakın. katılım için İnternetten satın aldım. umarım iyi bir grup denk gelir. Senin Hoşuna gitmeyen şey neydi? Neler yapılıyor biraz anlatabilir misin[/QUOTE]

Ilk 1 saat ogretmenlerle beraber serbest oyun zamaniydi legolar gibi oyuncaklarla oynuyorlardi birlestirip bozuyorlar tekrar kutuya koymayi ogretiyorlar gibi sonra parmak boyama ve resim iste biz bu kisimda yalniz kaliyorduk cunku en kucuk bizdik ve henuz kalem tutamadigimiz icin buna katilamiyorduk sonra muzikle dans... toplam 2 saatdi.aslinda cok eglenceli geciyordu mina cok mutlu oluyordu gittigimizde ama bikac haftadir gitmiyoruz. .birde cocuklardan biri hasta oldugunda komple o hafta tum gurubu iptal ediyorlardi buda hic hosuma gitmiyordu. Sen hangi siteden aldin orda fiyat daha uygunsa bende satin aliyim

durasella yazdığın olay gerçekten içimi acıttı..yazık çok üzüldüm..ama maalesef etrafta buna benzer o kadar çok örnek var ki..çocuklarımız adına çok üzülüyorum nasıl bu ortamlarda sağlıklı çocuk büyüteceğiz..kim bilir bizler neler yaşayacağız diye korkuyorum..

hugocuk senin eltinin çocuğu adına da çok üzüldüm..hele hele bunu yapanın bir eğitimci olması beni iyice karamsarlaştırıyor..
Allahım çocuklarımıza güzellikler yaşatsın inşallah

Biz halkalı şubesine gideceğiz. Evim oraya çok yakın. katılım için İnternetten satın aldım. umarım iyi bir grup denk gelir. Senin Hoşuna gitmeyen şey neydi? Neler yapılıyor biraz anlatabilir misin

Ilk 1 saat ogretmenlerle beraber serbest oyun zamaniydi legolar gibi oyuncaklarla oynuyorlardi birlestirip bozuyorlar tekrar kutuya koymayi ogretiyorlar gibi sonra parmak boyama ve resim iste biz bu kisimda yalniz kaliyorduk cunku en kucuk bizdik ve henuz kalem tutamadigimiz icin buna katilamiyorduk sonra muzikle dans... toplam 2 saatdi.aslinda cok eglenceli geciyordu mina cok mutlu oluyordu gittigimizde ama bikac haftadir gitmiyoruz. .birde cocuklardan biri hasta oldugunda komple o hafta tum gurubu iptal ediyorlardi buda hic hosuma gitmiyordu. Sen hangi siteden aldin orda fiyat daha uygunsa bende satin aliyim[/QUOTE]

site ismi yazmak sanirim yasak. joyfull oyun grubu yaz su alisveris sitelerinden birinde bas harfi Y olan sitede 100 tl bende bugun aldim.

melitta çok geçmiş olsun..kulak enfeksiyonu için antibiyotiği ihmal etme..kulak enfeksiyonu gelişmi de etkiliyor..sağlıklı olsunlar boy pos önemli değil

günışığımmm hoşgeldin..bir kaç gün önce günışığımm nerelerde merak ediyorum demiştim..hastalanmışsın geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyisindir

Gingerus, bence takılma oğlunun kilosuna, bünyeyle ilgili bu. Benim ikizleri gördüysen eğer aradaki farkı da görmüşsündür. Biri diğerinden 3 kg fazla, üstelik zayıf olan onun 3 katı falan yer. Tombişimiz yoğurt ve çorba dışında henüz birşey yemiyor, herşeyi sorunlu, hastalığa hemen yakalanır, nerde mikrop virüs varsa bunu bulur, gözleri iltihaplanır, bünyesi zayıf yani o kiloya rağmen. Önemli olan kilosu değil sağlıklı olup olmaması.

Anne baba çocuğuna bu kötülüğü nasıl yapar yaa!!! Bu nasıl bir vicdandır, neye dayanarak yapıyorlar bu zulmü evlatlarınaa

Vayy bee, ne insanlar var şu dünyada, emzirmeyeceğin çocuğu neden doğurdun, bakmayacaksan, sevmeyeceksen neden yaparsın? Bu şekilde büyüyen bir çocuğun psikolojisi nasıl olur? Ben yuvaya verilen bebeklere acıyordum ama annesi yanında olan bu çocuk belki onlardan daha şanssız

Ama laluscumm yese de kilo almasa anlıycam da yemiyo işte buna üzülüyorum.
Çok hareketli olduğundan yediğini yakıyo derim en azından :)
Bu ara çok sık hastalandı bide.Yine öksürmeye başladı bu gece.
Allaha şükür öyle mikroptu virüstü henüz o tarz bi hastalık olmadı öksürük,grip oldu sadece
Yarın akşam doktora götürcem balık yağını sorucam ona bakalım onay verirse alıcam iyi geliyomuş diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…