- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.721
Selam iyi geceler cezalıydım 3 gündür bi site adı yazdığım için haber verilmeden yorum yazmam ipal edildi haberdarda edemedm kimseyi neyse...
Catcım nerelerdesn özledik seni valla..çok şükürki bişey çıkmamış tansiyondan olabilir ayakların yerden kesilir çok fenadır o benmde hep düşer bilirim..ömer yürümüyor demek oda tembellerden ama bellide olmaz bi bakmışın ayaklanmış bi anda,,,
hugocum nasılsın özledm seni dünde hiç bakmadım ne yazdınız.kocam annemlerle avmye gittik gezdik geeldik.esada ayakkabı aldık.kışlık hemde indirime girmişti yaz geliyo diye...hemen giydirdim gezdi sıpa nasıl seviniyoo yürüyorum diye dışarda..yaza çok iyi olck inş..gezer kırlarda sıpam..
selam şekerler...
iyice koptum muhabbetlerden
annemlerdeydim 10 gündür. evdeyken bir gün tansiyonum düştü, başım fıldır fıldır dönmeye başladı. gittik doktora, tomografi bile çektirdik birşey çıkmayınca, tansiyon düşüklüğüne bağladık. tabi eşim de sağolsun bunu yorgunluğa bağlayınca beni annemlere dinlenmeye yolladı. ama eve geldim ve iki gündür iş yapıyorum, o da ayrı
yavrularım iyi çok şükür. ömer hala tam olarak yürümüyor, konuşmuyor da. buu buu diyor ne istiyorsa, bir de mama. yani kendi işine gelenleri söylüyor
bugün enginar pişirdim zyağlı, yedi Allah'a şükür. dün de şaşkın balık yesin diye balık aldık pazardan yemedi. attı ağzından hepbalık yenmez mi hiç.
inek sütüne başlamadık daha. annemlerdeyken tomografi çektirdim diye doktor en az 10 saat emzirme dedi. biz de inek sütü verdik. içti biraz.
ayrıca sanırım domatese de alerjimiz var, domatesi ben bile yesem salatada falan sütümden ona geçiyor ve yüzünde emdiği anda kızarıklıklar oluşuyor.
Selam iyi geceler cezalıydım 3 gündür bi site adı yazdığım için haber verilmeden yorum yazmam ipal edildi haberdarda edemedm kimseyi neyse...
Catcım nerelerdesn özledik seni valla..çok şükürki bişey çıkmamış tansiyondan olabilir ayakların yerden kesilir çok fenadır o benmde hep düşer bilirim..ömer yürümüyor demek oda tembellerden ama bellide olmaz bi bakmışın ayaklanmış bi anda,,,
hugocum nasılsın özledm seni dünde hiç bakmadım ne yazdınız.kocam annemlerle avmye gittik gezdik geeldik.esada ayakkabı aldık.kışlık hemde indirime girmişti yaz geliyo diye...hemen giydirdim gezdi sıpa nasıl seviniyoo yürüyorum diye dışarda..yaza çok iyi olck inş..gezer kırlarda sıpam..
selam şekerler...
annemlerdeydim 10 gündür. evdeyken bir gün tansiyonum düştü, başım fıldır fıldır dönmeye başladı. gittik doktora, tomografi bile çektirdik birşey çıkmayınca, tansiyon düşüklüğüne bağladık. tabi eşim de sağolsun bunu yorgunluğa bağlayınca beni annemlere dinlenmeye yolladı. ama eve geldim ve iki gündür iş yapıyorum, o da ayrı
yavrularım iyi çok şükür. ömer hala tam olarak yürümüyor, konuşmuyor da. buu buu diyor ne istiyorsa, bir de mama. yani kendi işine gelenleri söylüyor
bugün enginar pişirdim zyağlı, yedi Allah'a şükür. dün de şaşkın balık yesin diye balık aldık pazardan yemedi. attı ağzından hepbalık yenmez mi hiç.
inek sütüne başlamadık daha. annemlerdeyken tomografi çektirdim diye doktor en az 10 saat emzirme dedi. biz de inek sütü verdik. içti biraz.
ayrıca sanırım domatese de alerjimiz var, domatesi ben bile yesem salatada falan sütümden ona geçiyor ve yüzünde emdiği anda kızarıklıklar oluşuyor.
şimdi size bişey anlatayım
bahsetmiştim eltimin 4 çocuğu var büyük oğlunu çok dövüyor senelerdir bildim bileli böyle çocuk bi ara psikolojik ilaç kullandı filan
annede babada hep büyük oğlanı dövüyor bişey olsa onun üzerine kalıyor
kardeşleride ne olsa büyük oğlanın üzerine suçu atıyor
şimdi 15 yaşında bu zamana dek dersleri iyiydi fakat son yıllarda derslerine konsantre olamama sorunu yaşıyormuş bu yıl 9 tane zayıf getirmiş filan
o kadar çok sorun yaşıyormuşki ailesiyle iki kez evden kaçmış zar zor bulmuşlar
bu sefer geldiklerinde elti odaya almış çocuğu ve kocaman fırçayla girişecekmişki kayınpederi görünce vazgeçmiş ama daha önceden kemerle filan çok dövüyordu biliyorum
eltinin abisi ve eniştesi kayınpederlere demişki ne yapın edin bu çocuğu onların elinden alın yoksa ya bu çocuk annesini babasını öldürecek yada intihar edecek demiş
kayınvalide kayınpeder bu yaz almak isteyeceklermiş bilmiyorum verirlermi
ne kadar üzücü değilmi yazık gencecik çocuk geleceğinide yakıyorlar sorunlu bir çocuk nasıl ne şartlarda okuyabilirki
benimde çocuğum var asla alay etmem ama bakamadıktan sonra o kadar çocuk yapmakta ne kadar mantıklı sadece maddiyatla bitmiyor işte
geçmiş olsun canımm
biz inek sütüne geçemedik devam sütüde öyle içmiyor varsa yoksa mama hala
nasil yani 4 cocuktan sadece en buyugumu dayak yiyor? ne acayip "insanlar" var digerleri evlatta o ne nasil calisiyor bu tarz insanlarin akli anlamiyorum benşimdi size bişey anlatayım
bahsetmiştim eltimin 4 çocuğu var büyük oğlunu çok dövüyor senelerdir bildim bileli böyle çocuk bi ara psikolojik ilaç kullandı filan
annede babada hep büyük oğlanı dövüyor bişey olsa onun üzerine kalıyor
kardeşleride ne olsa büyük oğlanın üzerine suçu atıyor
şimdi 15 yaşında bu zamana dek dersleri iyiydi fakat son yıllarda derslerine konsantre olamama sorunu yaşıyormuş bu yıl 9 tane zayıf getirmiş filan
o kadar çok sorun yaşıyormuşki ailesiyle iki kez evden kaçmış zar zor bulmuşlar
bu sefer geldiklerinde elti odaya almış çocuğu ve kocaman fırçayla girişecekmişki kayınpederi görünce vazgeçmiş ama daha önceden kemerle filan çok dövüyordu biliyorum
eltinin abisi ve eniştesi kayınpederlere demişki ne yapın edin bu çocuğu onların elinden alın yoksa ya bu çocuk annesini babasını öldürecek yada intihar edecek demiş
kayınvalide kayınpeder bu yaz almak isteyeceklermiş bilmiyorum verirlermi
ne kadar üzücü değilmi yazık gencecik çocuk geleceğinide yakıyorlar sorunlu bir çocuk nasıl ne şartlarda okuyabilirki
benimde çocuğum var asla alay etmem ama bakamadıktan sonra o kadar çocuk yapmakta ne kadar mantıklı sadece maddiyatla bitmiyor işte
o yasta cocuk yapilir ama emzirilmezmiymis tovbe tovbe.. benimde kizim var birsey demek istemiyorum.. allah cocuklarimiza akil fikir versinKızlar naber?
Bugün Ata'yı sahilde dolaştırmaya çıkarmıştım yolda, komşu ve kızını gördüm. Kızı 19 yaşında ve bekar. Bir baktım kucaklarında bir bebek.
Kimin bu dedim kızınınmış. Şok oldum. Kız hamileyken bir defa görmüştüm ama kilo aldı sanmıştım çevrede de çok dedikodusu çıkıyordu kızın, habire erkeklerle geceliyor eve gelmiyor diye.
Bebeğe baktım kırkı yeni çıkmış. Babası belli değil diyorlar ama irdelemedim pek. Utandırmak istemedim gerçi kız hiç mahçup durmuyordu. Emziriyor musun dedim, emzirmicem bu yaşta göğüslerim mi sarksın dedi şok oldum ya. Saçmala, emzir diye kızdım ama kızın aklı beş karış havada.
Çok içime battı ya, olan bebeğe oldu. Nasıl bir dünyaya doğdu. Durumlarıda çok iyi değil, bebeğin şapkası kulaklarını kapamıyordu dedim rüzgar yer üşümesin, küçülmüş şapka dediler.
Bir eksiğiniz var mı dedim, bir şey demediler. Ama Ata'nın bir sürü hiç kullanamadığı şey var. Gerçi bir kısmını verdim ama yine de ana kucağıydı, kangurusuydu vereceğim. Birkaç da üst baş alacağım. Bundan sonraki talihi güzel olur umarım yavrunun.
selam şekerler...
çok şükür bu gece oğlum deliksiz uyudutabi bende
yusuf kayrada süt sevmiyo, dondurucuda bahçe çileği var birazda pudra şekeri ve sütü rondoda karıştırıp öyle verecem bugün, belki içer
dün çilekli pudingi yemek için baya ısrar etti çünkü, süttede şansımı denemek istiyorum
kizlar bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.
internet te joyfull anaokulunun oyun gruplarinda kampanya var. Haftada 1 gun ayda 4 kez 1,5 saatlik program var. fiyati da uygun ilgimi cekti. 16 martta basliyor yani o zamana kadar oglusum 13 aydan gunde almis olacak acaba alsam mi?
Oyun gruplari hakkinda fikri olan var mi? Bi de su an benim oglum icin erken mi olur. Internette yazdigina gore 9-18 aylik gruplari varmis. Ama ne derece o gruplara katilim oluyor bir fikrim yok. Simdi anaokulunu arasam bi dunya sey anlatip ikna etmeye calisacaklar. Kis gunu oglum evde cok sıkılıyor. O anaokul da evime cok yakin nerdeyse yurume mesafesinde kararsiz kaldim. Bende size danisayim dedim. (Bu arada daha oglum yuruyemiyor. Belki fikir verecekler icin bilmesi gerekir diye yazdim.)
Ne mutlu sana ,biz 4 de kalktık sürekli uyandık ondan sonra.
Öksürmekten uyuyamadı yavrum
bu çocuklar niye sütü sevmiyo anlamıyorum hele benim oğlum ne bulursa yer yememesi gerekenide yer ama iş süte geldimi bi damlasını bıle içiremiyorum
benimde ilgimi cekti ama sanki biraz erken ben bu tarz bi aktivitye ancak seneye katilabilecegini dusunuyorum en erken. ama fiyat uygun deneyebilirsin cok aklinda kaldiysa. eger bebegin cok fazla yasitini goremiyosa o zaman daha cok denemeye deger. benim bebegimin baya yasiti var ve cildiriyo onlari gorunce resmen
Bu konuda fikri olan yok mu?[/Qm
Merhaba, bende mart annesiyim bahsettigin anaokulunun oyun gurubuna bu cumartesi misafor olarak katilicaz benim kizimda henuz yurumuyor ama biz 9,5 aylik basladik oyun guruplarina katilmaya ve cok egleniyordu kizim ama fuarda joyfull okullariyla tanistik.
devam ettigimiz gurupta hosuma gitmeyen seyler vardi bazi etkinliklerde kizim kucuk oldugu icin yalniz kaliyordu o yuzde cumartesi bi gurubu beginirsek oraya devam etmeyi dusunuyorum.sen hangi subey dusunuyorsun birkac subesi var ist.da biz florya ya gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?