2012 Şubat Anneleri

selam şekerler...

iyice koptum muhabbetlerden

annemlerdeydim 10 gündür. evdeyken bir gün tansiyonum düştü, başım fıldır fıldır dönmeye başladı. gittik doktora, tomografi bile çektirdik birşey çıkmayınca, tansiyon düşüklüğüne bağladık. tabi eşim de sağolsun bunu yorgunluğa bağlayınca beni annemlere dinlenmeye yolladı. ama eve geldim ve iki gündür iş yapıyorum, o da ayrı

yavrularım iyi çok şükür. ömer hala tam olarak yürümüyor, konuşmuyor da. buu buu diyor ne istiyorsa, bir de mama. yani kendi işine gelenleri söylüyor

bugün enginar pişirdim zyağlı, yedi Allah'a şükür. dün de şaşkın balık yesin diye balık aldık pazardan yemedi. attı ağzından hep balık yenmez mi hiç.

inek sütüne başlamadık daha. annemlerdeyken tomografi çektirdim diye doktor en az 10 saat emzirme dedi. biz de inek sütü verdik. içti biraz.

ayrıca sanırım domatese de alerjimiz var, domatesi ben bile yesem salatada falan sütümden ona geçiyor ve yüzünde emdiği anda kızarıklıklar oluşuyor.

Son düzenleme:
Selam iyi geceler cezalıydım 3 gündür bi site adı yazdığım için haber verilmeden yorum yazmam ipal edildi haberdarda edemedm kimseyi neyse...

Catcım nerelerdesn özledik seni valla..çok şükürki bişey çıkmamış tansiyondan olabilir ayakların yerden kesilir çok fenadır o benmde hep düşer bilirim..ömer yürümüyor demek oda tembellerden ama bellide olmaz bi bakmışın ayaklanmış bi anda,,,

hugocum nasılsın özledm seni dünde hiç bakmadım ne yazdınız.kocam annemlerle avmye gittik gezdik geeldik.esada ayakkabı aldık.kışlık hemde indirime girmişti yaz geliyo diye...hemen giydirdim gezdi sıpa nasıl seviniyoo yürüyorum diye dışarda..yaza çok iyi olck inş..gezer kırlarda sıpam..

canım ben de sizleri özledim. ömercik tembel çıktı. sağlıklı olsun da artık, bekleriz. bana diyorlar "yürüsün sen, asıl o zaman gör" . ama ben yürüyünce daha rahat olacağım kanaatindeyim.

ayakkabısını güle güle giysin esad, ayağında paralansın.

kedicim hoşgeldin canım, özledik valla yokluğun belli oluyo :) geçmiş olsun sana ciddi birşey olmadığına sevindim

merak ettim seni geçmiş olsun

güle güle giysin esadcık

geçmiş olsun canımm
biz inek sütüne geçemedik devam sütüde öyle içmiyor varsa yoksa mama hala

Zavallı çocuk yaa heba olucak o ailenin elinde.
Baba da öğretmen diyosun,öğretmen oğluna böyle yapıyosa,öğrencileri neler çekiyodur elinden kimbilir.
Yazık ...

geçmiş olsun canımm
biz inek sütüne geçemedik devam sütüde öyle içmiyor varsa yoksa mama hala

Ben bi sefer aptamilin çocuk sütünden aldım verdim ama içmedi,gerçi Ayaz devam sütünü de doğru dürüst içmediği için beğendi mi beğenmedi mi anlamadım.
Sonra attım paketi açıldıktan sonra 2 günde tüketin yazıyodu
Yine aptamil 4 aldım ben de hergün 180 ml içiyo işte

Yine öksürmeye başladı anlamıyorum ben bu çocuğu,yarın götürücem doktora bakalım

nasil yani 4 cocuktan sadece en buyugumu dayak yiyor? ne acayip "insanlar" var digerleri evlatta o ne nasil calisiyor bu tarz insanlarin akli anlamiyorum ben

o yasta cocuk yapilir ama emzirilmezmiymis tovbe tovbe.. benimde kizim var birsey demek istemiyorum.. allah cocuklarimiza akil fikir versin

hosgeldign:)

bu çocuklar niye sütü sevmiyo anlamıyorum hele benim oğlum ne bulursa yer yememesi gerekenide yer ama iş süte geldimi bi damlasını bıle içiremiyorum

Bu konuda fikri olan yok mu?

Ne mutlu sana ,biz 4 de kalktık sürekli uyandık ondan sonra.
Öksürmekten uyuyamadı yavrum

uzun zamandan sonra ilk kez böyle uyudu, inşallah devam eder
bu arada Ayaz'a çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce geçer öksürüğü

Benim olan

burda daha oncede site ismi yazan oluyordu. Sen neden ceza aldin ki? Bende bu kiz nerelerde diye icimden gecirmistim.Esad ayakkabisini gule gule kullansin ne derler ayaginda paralansin

bu çocuklar niye sütü sevmiyo anlamıyorum hele benim oğlum ne bulursa yer yememesi gerekenide yer ama iş süte geldimi bi damlasını bıle içiremiyorum

maşallah canım oğlun çok tatlı
valla niye sevmiyolar sütü bilmiyorum, halbuki bana çekseydi içerdi bol bol, ben liseye kadar hergün 1 şişe süt içerdim, bayılırdım ama oğluma çok zorlanıyoruz
benim sütümü bile fazla emmedi zaten

benimde ilgimi cekti ama sanki biraz erken ben bu tarz bi aktivitye ancak seneye katilabilecegini dusunuyorum en erken. ama fiyat uygun deneyebilirsin cok aklinda kaldiysa. eger bebegin cok fazla yasitini goremiyosa o zaman daha cok denemeye deger. benim bebegimin baya yasiti var ve cildiriyo onlari gorunce resmen

Merhaba, bende mart annesiyim bahsettigin anaokulunun oyun gurubuna bu cumartesi misafor olarak katilicaz benim kizimda henuz yurumuyor ama biz 9,5 aylik basladik oyun guruplarina katilmaya ve cok egleniyordu kizim ama fuarda joyfull okullariyla tanistik.
devam ettigimiz gurupta hosuma gitmeyen seyler vardi bazi etkinliklerde kizim kucuk oldugu icin yalniz kaliyordu o yuzde cumartesi bi gurubu beginirsek oraya devam etmeyi dusunuyorum.sen hangi subey dusunuyorsun birkac subesi var ist.da biz florya ya gidicez[/QUOTE]

Biz halkalı şubesine gideceğiz. Evim oraya çok yakın. katılım için İnternetten satın aldım. umarım iyi bir grup denk gelir. Senin Hoşuna gitmeyen şey neydi? Neler yapılıyor biraz anlatabilir misin

kızlar merhabalar nasılsınız?

bu son sayfayı okuyunca anladım ki biz burada yaşlancaz.oğlum bu kızla evlencek ,kızım aşık oldu.üniversite kazandı diye muhabbetler de ederiz :):)

bi önceki gün kızımı doktorumuza götürdük.yavrumun boazı enfeksiyonlu kulağı iltihaplı çıktı.kulağı boğazndan dolayı dedi doktorumuz antibiyotik vermek zorundayım dedi.kullanıyoruz birde ciğerlere inmesin diye sanırım bir şurup verdi.

haftaya yine kontrolümüz var.kilomuz hep aynı üç aydır 9,5 kg yi göremedik bi türlü.çok hareketliler ondan mı anlamadım ama doktrorumuz normal dedi.

boyumuz ,ise birinin 72 birinin 74 cm bana az gibi geliyor boy ve kiloları bilemiyorum.

sizin bebeklerinizin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…