2012 Şubat Anneleri

Bir geçiş dönemi olabilir bu, biliyorsun dönem dönem değişik davranışlar sergiliyorlar. Hastalıklar, diş çıkarmalar iştahlarını hemen etkiliyor. Belki de oyunu çok sevdiğinden yemek yemek zaman kaybı geliyordur ona

gingerus geçmişolsun , melita sizede geçmişolsun benim kızda uzun zamandır ancak 9 kilo oldu ve 72 cm 1 yaş aşılarında böyleydi son durum

Merhabalar,
Oğlumun hastalığı, aciller, sonra annemin hastalığı derken dün işe gelemedim, evden sadece okudum yorumları, birşey yazamadım.
Geçmiş olsun kızına canım, kulak, boğaz, iltihap offff çok zor zamanlar geçirmiştir yavrucak ve tabii ki sen de.
Bizim oğlanların birinin boyu 73 cm, 9,5 kg diğeri 75 cm 12,300 kg. Diğer çocuklara bakıyorum bizimkilerden daha uzun. Sanırım ikiz bebek olmayla ilgili bu. Yaşıtlarına göre daha kısalar. Sen mi demiştin geçenlerde 2 senede yaşıtlarını yakalayabiliyor diye. Sanırım bununla ilgili, Varsın kısa olsunlar, bizim kıymetlilerimiz onlar

evet aynen öyle büyüğü dayak yiyor yani ufak ikizlerden erkek olanı ve büyük olanı yiyor
4 çocuk var iki oğlan olmuş önden sonradan ikiz olmuş biri kız diğeri erkek kızı çok istemiş oğlandan bıkmış kızı kucağında gezer ikizi olan erkek dayak yer
böyle işte sinirlendikçe kızdıkça çocuk döver hemde nasıl delirmiş gibi oluyor bianda kadın hiç anlamıyorsun
büyük olan çocuk eşime çok benzer çokta sakindir çok severdik onu önceden bu kadar değildi bu sene iyice kopmuş çocuk bişey desen bakmıyor bile
nine dede yanında büyümekte kolay değil aama o ortamda daha kötü olacak

en son 82 cm 11 buçuk kiloydu ama bu ara sanki yine uzadı biraz

Bak bunu hiç düşünmemiştim olabilir valla
Oynasın dursun akşama kadar dolaşsın evde zaten başka derdi yok onun

eşim uyuyakalmış bu sabah geç gitti
geç gidince geç gelecek
bu akşam gidip mama alacaktı ama geç gelecek o gelene dek alışveriş merkezi çoktan kapanır
mamada az kaldı eyvah dedim yandık
minik kermitim 1 kase çorbasını içtikten sonra hemen mamasını istedi
dolapta hazır süt vardı içine su kattım ısıttım biraz verdim az içti sonra yine verdim hepsini içti çok şükür
devam sütünü beyenip içmemişti sanırım normal inek sütü içecek normal inek sütü veririm bende napimm mamayada devam ederim ikisini beraber veririm artık

pınarın ballı çocuk sütü almış annem, ayrı bir biberona koymuş, istedikçe önce ondan veriyo sonra su veriyo

çocuk olunca pekçok şeyi netten alıyorum artık gidip beyenip alma şansım olmuyor
netten banyo dolabı siparişi verdim bugün geldi
getiren kargocunun surati bi karıştı
o kadar kocaman dolabı getirmek zor gelmişş kapıda kontrol edeyim dedim biz gidince edersiniz alın dolabı dedii

çocuk sütüyle devam sütü aynı şeymi farklımı ya :44:
tetagilin yarısını verdim rahattı
üstten komple tüm dişleri kabarmış
uykuya yatmadan önce inek sütünden yine verdim içti
balık yağıda içirmiştim
dişleri o kadar kaşınıyoki sürekli eli ağzında
boğazına kadar sokup kusturdu kendini balığa balığa kokuyoo

hugo maşaallah o kadar hareketli diyorsun nasıl almış bizede formül versene mama kullanmadık hiç onun etkisi de olabilir seninki hala içiyorsa o da bebeğe yarıyor

sağol canım arkadaşımın 17 aylık kızından uzun ve iri
ilk 6 ay kolikten ben çok zorlanıyodum sütüm azdı yetmiyordu mamada çok vermedik kilosu zayıftı ek gıdaya geçincede aynısı oldu
7. aydı sanırırm kefir verebilirsin dedi doktorumuz bağırsak tembelliğinden ötürü bende kefir yapıp içirmeye başladım sonra mamada çok içmeye başladı bianda serpildi büyüdü ben kefirden diyorum eşimde aynı fikirde
mevsimlik sebzelerden karışık çorbalar kuzu veya köy tavuğu etli yiyor meyve yiyor ve mama içiyor hurma yiyor
kahvaltı hala yok diyebilirim heele bu ara hiç yok dişinden ötürü
sabah bolca mama içer yatar öğlen yaptığım çorbayı içer ama o çorbanın içinde herşey var en az üç çeşit sebze et filan var akşamda öğlenden çorbası varsa içer iki üç günde bir yanına balık o kadar
ekmek bile yok diyebilirim
meyve yer günde 2 hurma
biara kurur meyveli irmikli sütlü tatlılar yapıyordum yiyordu bu ara yemiyor meyve dışında tatlı yemiyor bebe bisküvisi bile yemiyor
sadece aburcubur olarak eline çubuk kraker veriyorum başkada bişey yemedi bilmez
akşamları bizim yemeklerden yedirmeye çalışıyorum bazen yiyor bazen az yiyor bazen onuda yemiyor
yumurta hiç yemiyor bıldırcın yumurtasına başlayacağım ama daha küçük diye güvenemedim bakalım doktora danışalıda öyle başlarım
yedikleri bunlar birde hergün 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içer
hurma kefir doğal kalmış çok faydalı şeyler bunları hiç eksik etmiyorum

r
aferin ona yarasın paşama bizimki de yiyor ama ,5dk oturmıuyor artyk yürüdüğü için peşimden koşuyor resmen :) bende çok araştırmayı severim hep vitaminli şeyler alsın diye kefiri nasıl yapıyrsn mayasını nerden bulyrsn
bende başlamak istiyrm hazır istermmy

selam kızlar bebeğinize tuzsuz kabak çekirdeği kullandınız mı çinko içerdiği için bağışıklık sistememi kuvvetlendiriyormuş un haline getirip katılabiliyormuş mamalarına ara öğün olarak

evet öyle bizimkide nerdeyse emeklemeyi unutacak devamlı penguen gibi yürüyor
ben kefir mayasını aktarda buldum ama ziraat fakültelerindede satılıyor
10 tl gibi bir fiyatı var 1 kez alıyorsun o çoğalıyor canlı bir maya
metalle temas etmemesi lazım ölüyor yaparken alyansımı bile çıkartıyorum ben
nette resimli görüntülü anlatılıyor ordan bakabilirsin anlamadığın yeri anlatırım epey uzun sürüyor tefarruatı var
ben dün mayaladım bugün hazır oldu uyanınca içecek ama benimki çok yoğun oluyor mayayı uzun zamandır kullanıyorum çok gğzel oldu mayası
içine birazda su ekleyip içiriyorum
çok severk içti denemez ama ne içse kardır diyorum kefir konusunda
hamileyken ilk aylar çok çok fazla içtim sonradan doktor tavsiyesiyle iki günde bir içtim doktorda iç bağırsakları sindirim sistemi düzene girer dedi hep
ne zaman kefir içsen fıldır fıldır dönerdi karnımdaa
ağır reflüm vardı geceleri uyanıyordum çok kahvede içerdim çok kötüydü kefirle tamamen geçti tüm ilaçları bıraktım bir gram ekşime ağrı bişey olmuyor mideme iki yıldır çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…