2012 Şubat Anneleri

maşallah memoşa nazar değmesin..annesi güzel bakıyo ona...
benim kuzunun da aşıya gittiği gün boyu 80 cm kilosu 11,500 çıktı

sağol canım deneyeceğim bende devam sütü yada cocuk sütü içmiyor hala emiyor sütümde eskisi kadar değil kalsiyum alsın istiyorum umarım olumlu sonuc alırım:)

slm kızlar..
negüzel bilgiler aktarılmış bugün de ara ara girip takip ettim ama yazamadım.
daha 1 ay öncesine kadar umut uyuyr uyumaz deli gibi iş yapardım evin içinde,orayı burayı temizlerdim.bu aralar uyuusunda bende yatıyım diye bakıyorum valla.o uyanıkkende dağıtmasına müsade ederkten yemeğimi yapıyorum,üstten üsstten ev süpürüyorum vs..
hiç halim yok.çizi ve patates haşlanması yemekten midem kurudu.
bide gribin etkileri hala devam ediyor.

yarın umutu çocuk cerrahına göstericez.
bakalım gerçekten testisi inmemişmi!inşallah öyle bişey yoktur.
eşimde yarın burun ameliyatı için gün alıcak.kemik eğriliği vardı burnunda,artık sıkıntılarına dayanamıyor,ameliyat olayım kurtulayım diyor.
off onunda sıkıntısı başladı bende.ya ameliyatta bişey olursa diye korkuyorum.

umutta 80 cm 12 kilo.benimkininde arpası fazla geliyor galiba.ama çok da iştahlı maşallah.ne versem yer,yemek için benim peşimden koşar.bi okadar da hareketli ama yediikleride yarıyor heralde.bu aralar yani doğumgününden bu yana iştahsız aslında.hastalanmıştı,birde diş sıkıntısı eklenince iştahsızlaştı.yemek seçmeye başladı.
sizinkiler gibi yumurtayı hiç sevmiyor,özellikle haşlanmış asla yemez.ıspanağıda sevmediğini farkettim.makarnayı çok seviyor.

hugo:
hurma dediğin bildiğimiz hurma dimi?

Hugocuk

Senin oglus uyanikken sen surekli biseyler yiyor anlasilan. Bir gun icinde bu kadar yiyecegi yedirmeyi nasil basariyorsun?

gunisigimmm

Bende oglum uyuyunca is yapiyordum. Artik surekli kk ne takiliyorum. Bagimli gibi oldum. Kim ne yapmis illa girip okuycam
Bu arada Umut a da masallah. boyu kilosu gayet iyi. ona iyi bakmissin annesi kendinede bak biraz.

İyi akşamlaaar kızlar

hugo yine döktürmüşün cnm..maşallah memoya..memonun yediklerini esad yese 1 günde valla sevinçten oynarım..bizimki anca kahvaltı yapar
yoğurdunu yer çorbasını içer...
Bi günde bol bol emer bide...
Bazen meyve püresi veriyorum bazen sebze yemeği o gün ne varsa yemekte bazen farklı çorba yapıyorum çok yemek seçecek gibi geliyo şuan emiyo diye ısrar etmiyorum ama...bakalımm
bıldırcın hafta 1 yada 2 ye düşürdüm böbreklere ağır geliyomuş ama bronşite bağışıklığa faydalı bi gıda..muz ara ara katarım mamalarına yada yoğurduına..pekmez bazen dut bazen harnup veriyorum..çorba tavuk tarhana mercimek mantar seviyo şuanda...bide yayla yapacağım bi ara..pilavla pek arası yok makarna çok açsa tek tük yer patates kızartmasına zeytine bayılıyor...anası gibi....

Bİzde bugün aşıya gittik esad 3 tane aşı oldu.2 kol 1 bacak..ilk iğnede sesi çıkmadı sonrakilerde ağladı..bacakta çok ağladı yavrum ama zor dayandım bakamadım bile:97: bide 18 aylıkken varmış oda 2 taneymiş..hepatit a ymış biri onunda..artık ücretsiz oldular ohhh iyi oldu..çok pahalıydı aşılar..esadın boyu 78 cm kilosu 11.400 gr...bana boyu az geldi ama hemşire normal dedi...74 le 78 arası 1 yaşta normalmiş zaten..ama sizinkiler hep 80 cm olunca şüphelendm gene ben..dvt 3 ü artık vermeye gerek yokmuş ama doktora sor dedi..çocuk doktoruna götürcm zaten oğlumu bu hafta..

Esadın bacakları zayıfyaa..özellikle tayt giydirince pijama altına çok komiş duruyoo aslında kilosu iyi o kadar hareketine karşı iyi yarım kilo almış...ama bacaklar zayıf..etli etli olmadı hiçbi zaman ama kemikli sanırım ondn kilolu geliyoo

evet canım bildiğimiz hurma medine hurması alıyoruz biz hergün kabuklarını soyup veriyorum

bende duymuştum kabak çekirdeğini canım,ama unutmuşum demekki hiç vermedim bugüne kadar.hatırlattığın iyi oldu.

gunisigimmm

Bende oglum uyuyunca is yapiyordum. Artik surekli kk ne takiliyorum. Bagimli gibi oldum. Kim ne yapmis illa girip okuycam
Bu arada Umut a da masallah. boyu kilosu gayet iyi. ona iyi bakmissin annesi kendinede bak biraz.

aynen ya bende çok merak ediyorum kim neyapmış,ne etmiş,bebişler ne yapmış diye,sanal değilde gerçekk hayat gibi tanıyorum sanki sizleri.okadar alışmışım yani.
ben hamilelikten canım bişey yiyemiyorum bu aralar işte,umutuda sütten kesmedim hala,kesmem lazımmış,iyice zayıf düştüm.nasıl kesicem kara kara düşünüyorum.okadar düşkünki memeye,bütün gün emerde emer..

bende tam tersi erkek çocukya zayıf bacak isterim,benimkide bi görsen basenleri var gibi duruyor,bacakları çok toplu.artık yürümeye başladı ya inşallah eritir o butları :))
çok tatlı görünüyor bişey diyemem ama azıcık zayıf olaydı:))

selam şubat anneleri doğumdan sonra pek sık giremedim foruma. inşallah sizler de bebekleriniz de iyisinizdir.

sende hamilesinnn!!!!!!
hayırlı olsun canım.bende 9 .haftamdayım sanırım.allah kurtarsın..
1-2 kişi daha vardı sanırım şubat annelerinden hamile olan.

günışığımmm hoşgeldin..bir kaç gün önce günışığımm nerelerde merak ediyorum demiştim..hastalanmışsın geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyisindir

hoşbulduk canım.sağolasın..daha iyim çok şükür..ilaçsız atlatmyaa çalıştım işte,biraz uzun sürdü o yüzden..

canım ya Allah kolaylık versin sana, hamileliğin ilk ayki benim içinde çok zordu sen anlatınca kendi hamileliğim geldi aklıma.
Umut'un da ameliyata gerek kalmaz inşallah

Bugün Ata'yı doktora götürdük rutin kontroller için göz dalma olayını söyledim, mutlaka eeg çektirin dedi. Alanya'da çocuk nöroloğu olmadığından Antalya'ya gideceğiz. Tıp fakultesi de fi tarihine gün veriyor. Ben de özel bir yer buldum yarına randevu aldım. Canım çok sıkkın, bir anda tepetaklak oldum. Epilepsiyi daha evvelden internetten araştırmış hatta buraya korktuğumu yazmıştım. Off sabahtan beri başım ağrıyor, tek lokma yemedim. Bir şey çıkarsa diye çok korkuyorum. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin ya, minicik bebişimi öyle kablolarla bağlı görmek beni çok üzecek ama mecburum.

Benim oğlumun da sağ testisi inmedi hala.bize doktor ameliyat dedi ama ben başka bi doktora götürücem önümüzdeki hafta.o da ameliyat derse yaptırıcaz mecbur,ihmale gelmeyen bi durum çünkü.

insallah bisey cikmaz. benim kizmda da daha kucukken bi ara bi kac gun goz dalmasi oldu. ve bi sure sonra gecti bende nette baktim herseyin en kotusu yaziyo hep. bence gonlunu ferah tut dr suphelndigin biseyi soylediinde tetkikleri yaptirip emin olmak istemistir. insallah hic bisey cikmazz. bak yarin bisey cikmadiginda hemen bizede yaz

icin rahatlarmi bilmem ama ayse 6 aylikkn ben birden gozunun icinde karartilar oldugunu farkettim emziriyken kurt dustu icime netten baktim allahim neler neler kptu hastaliklar belirtisi vs. sonra saglk ocgnda aile dr.una sordum bi goz druna gotur dedi. ben onemli bisy degil der diye bekliyoken o oyle diyince nasil moralim bozuldu anlatamam dr. a gittik genel.bi goz muayenesi sonucu hic bisi cikmadi ama icim oyle rahatladi ki. o muayeneye kadar da esim dedi yuzun bi sn gulmedi.

gingerus geçmişolsun , melita sizede geçmişolsun benim kızda uzun zamandır ancak 9 kilo oldu ve 72 cm 1 yaş aşılarında böyleydi son durum

en son 82 cm 11 buçuk kiloydu ama bu ara sanki yine uzadı biraz

ya ben bu yazılara hep cvp vermiştim ama hiçbiri çıkmamış ya baştan cvp yazmaya da eriniyorum:

lalus evet ben demiştim prematüreler akranlarını iki yılda yakalıyorlar.

hugocuk sen kefiri nasıol çoğaltıyorsun ? bana da yardımcı olur musun internette hep farklı farklı söylüyorlar.benim kefirim bir yemek kaşıığı kadar.

bizimkiler de dalıyor çok ? ne anlama geliyor ki ?geçmişi okuyamadım birde cvp yazdıklarım hiç gitmemiş başlığa.

ben çiğdem yediriyorum bebeklerime biz yerken veriyorum ağızlarına maşallah yiyorlar zaten biz ne yesek kendilerini ver diye yerlere atıyorlar

kronik yorgunluğa da iyi geliyormuş bi arkadaş sürekli mayalıyordu sözde bana da verecekti ama sen deyince aktardan temin et diye gittim memlekette aldım ama şimdi de nasıl çoğaltacağımı bilmiyorum birde son kullanma tarihi var ya .ben süresiz sanıyordum

Hugocuk

Senin oglus uyanikken sen surekli biseyler yiyor anlasilan. Bir gun icinde bu kadar yiyecegi yedirmeyi nasil basariyorsun?

ağzımdan aldın lafı :):):): demin yazmıştım ama msj gitmemiş başlığa :):):) maşallah hugocuk süper anne imreniyorum anlattığında mehmet e yaptığı yemekleri. :):) nazar değmesin.

Maşallah canım tombik olmuş seninki bende yanakları olsun isitoyurum ama malasef :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…