- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.761
selam şubat anneleri doğumdan sonra pek sık giremedim foruma. inşallah sizler de bebekleriniz de iyisinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir geçiş dönemi olabilir bu, biliyorsun dönem dönem değişik davranışlar sergiliyorlar. Hastalıklar, diş çıkarmalar iştahlarını hemen etkiliyor. Belki de oyunu çok sevdiğinden yemek yemek zaman kaybı geliyordur onaAma laluscumm yese de kilo almasa anlıycam da yemiyo işte buna üzülüyorum.
Çok hareketli olduğundan yediğini yakıyo derim en azından :)
Bu ara çok sık hastalandı bide.Yine öksürmeye başladı bu gece.
Allaha şükür öyle mikroptu virüstü henüz o tarz bi hastalık olmadı öksürük,grip oldu sadece
Yarın akşam doktora götürcem balık yağını sorucam ona bakalım onay verirse alıcam iyi geliyomuş diyolar.
Merhabalar,kızlar merhabalar nasılsınız?
bu son sayfayı okuyunca anladım ki biz burada yaşlancaz.oğlum bu kızla evlencek ,kızım aşık oldu.üniversite kazandı diye muhabbetler de ederiz :):)
bi önceki gün kızımı doktorumuza götürdük.yavrumun boazı enfeksiyonlu kulağı iltihaplı çıktı.kulağı boğazndan dolayı dedi doktorumuz antibiyotik vermek zorundayım dedi.kullanıyoruz birde ciğerlere inmesin diye sanırım bir şurup verdi.
haftaya yine kontrolümüz var.kilomuz hep aynı üç aydır 9,5 kg yi göremedik bi türlü.çok hareketliler ondan mı anlamadım ama doktrorumuz normal dedi.
boyumuz ,ise birinin 72 birinin 74 cm bana az gibi geliyor boy ve kiloları bilemiyorum.
sizin bebeklerinizin nasıl ?
nasil yani 4 cocuktan sadece en buyugumu dayak yiyor? ne acayip "insanlar" var digerleri evlatta o ne nasil calisiyor bu tarz insanlarin akli anlamiyorum ben
o yasta cocuk yapilir ama emzirilmezmiymis tovbe tovbe.. benimde kizim var birsey demek istemiyorum.. allah cocuklarimiza akil fikir versin
hosgeldign:)
benimkilerde doymak bilmiyor :)))))
ben arpa şehriye salatası yediriyorum çok seviyolar :))))
senin bebiş boylu maşallah bizim doktor mu yanlış ölçtü acaba ? ama kg 9 5 u göremedik daha.
senin bebek kaç kg eeee o yazdıklarını bende yesem bende olurum :):):):):![]()
Bir geçiş dönemi olabilir bu, biliyorsun dönem dönem değişik davranışlar sergiliyorlar. Hastalıklar, diş çıkarmalar iştahlarını hemen etkiliyor. Belki de oyunu çok sevdiğinden yemek yemek zaman kaybı geliyordur ona![]()
en son 82 cm 11 buçuk kiloydu ama bu ara sanki yine uzadı biraz
Maşallah boyu ne kadar uzunmuş bebişinin.
en son 82 cm 11 buçuk kiloydu ama bu ara sanki yine uzadı biraz
hugo maşaallah o kadar hareketli diyorsun nasıl almış bizede formül versene mama kullanmadık hiç onun etkisi de olabilir seninki hala içiyorsa o da bebeğe yarıyor
rsağol canım arkadaşımın 17 aylık kızından uzun ve iri
ilk 6 ay kolikten ben çok zorlanıyodum sütüm azdı yetmiyordu mamada çok vermedik kilosu zayıftı ek gıdaya geçincede aynısı oldu
7. aydı sanırırm kefir verebilirsin dedi doktorumuz bağırsak tembelliğinden ötürü bende kefir yapıp içirmeye başladım sonra mamada çok içmeye başladı bianda serpildi büyüdü ben kefirden diyorum eşimde aynı fikirde
mevsimlik sebzelerden karışık çorbalar kuzu veya köy tavuğu etli yiyor meyve yiyor ve mama içiyor hurma yiyor
kahvaltı hala yok diyebilirim heele bu ara hiç yok dişinden ötürü
sabah bolca mama içer yatar öğlen yaptığım çorbayı içer ama o çorbanın içinde herşey var en az üç çeşit sebze et filan var akşamda öğlenden çorbası varsa içer iki üç günde bir yanına balık o kadar
ekmek bile yok diyebilirim
meyve yer günde 2 hurma
biara kurur meyveli irmikli sütlü tatlılar yapıyordum yiyordu bu ara yemiyor meyve dışında tatlı yemiyor bebe bisküvisi bile yemiyor
sadece aburcubur olarak eline çubuk kraker veriyorum başkada bişey yemedi bilmez
akşamları bizim yemeklerden yedirmeye çalışıyorum bazen yiyor bazen az yiyor bazen onuda yemiyor
yumurta hiç yemiyor bıldırcın yumurtasına başlayacağım ama daha küçük diye güvenemedim bakalım doktora danışalıda öyle başlarım
yedikleri bunlar birde hergün 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içer
hurma kefir doğal kalmış çok faydalı şeyler bunları hiç eksik etmiyorum
r
aferin ona yarasın paşama bizimki de yiyor ama ,5dk oturmıuyor artyk yürüdüğü için peşimden koşuyor resmen :) bende çok araştırmayı severim hep vitaminli şeyler alsın diye kefiri nasıl yapıyrsn mayasını nerden bulyrsn
bende başlamak istiyrm hazır istermmy