- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.681
Bir de çok hareketli Ayaz,hep ayakta yürüyor,yürümüyosa da koltuğa dayanıp ayakta duruyor.Kucağımıza gelmez ,saniyede atıyo kendini aşağı.
annem on izlerken ben yoruluyorum hiç mi yorulmuyor bu çocuk der hep.
yememesi zor, biz yine bin türlü numarayla oyunla yediriyoruz, ama en çok minuscule'yi seviyo o varsa tv'ye odaklanıyo gülerken yiyo yemeğini,
yalnız bizimkinin bünyesi kilo almaya uygun değil, ne kadar yesede almıyo kilo
kızlar balık yağı içirseniz iştahı artar belki
iştah açıyor
bende multivitani bırakıcam artık fazlasıda ilerde zarar oluyo
kendi başıma geldiğinden biliyorum
aynı Yusuf kayrag.tü bi yerde durmuyo diyorum
hoşgeldiin yokluğun belli oldu valla
çok geçmiş olsun canım neyseki annenlerdeymişsin dinlenebilmişsin
bende annem gelince rahatlıyorum mehmet anneme sarıyor
diclecim
günışığım hoşgeldin canım..tatil sana ii gelmiştir.anne gibisi var mı..çok geçmiş olsun..bünyen şimdi daha hassas daha yorgun hem karnında hem kucağında 2 bebekle de zor tabi
senin dinlenmeye ihtiyacın var
keşke biraz daha kalsaydın
slm kızlar..
dün geçmişe göz atarken gözüme çarptı,aşılardan falan bahsetmişsiniz.su çiçeği aşısı dikkatimi çekti.
netten aşı takvimine baktım az önce,su çiçeği aşısı özel aşı olarak 12.ayda görünüyor.
hemen sağlık ocağını aradım öğle paydosundalarmış,1 de geliceklermiş.
bekleyemedim sizlere sorayım dedim?
acaba sağlık ocağında 12.ay aşılarının arasında su çiçeğide varmıydı ki?sizler özel olarakmı yaptırdınız?
eğer öyleyse ay sonu gelmeden yaptırmama lazım,1 şubat doğumlu oğlum.
inşallah zamanı geçmemiştir!!!
lütfen acil cevap yazarmısınız:44:
canım takvime yeni alındı ücretli değil devlet ödedi
bizimkini 1 yaş aşılarıyla beraber vurdular ama 14. aya kadar vuruluyor sen ara söyle ücretsiz yaptır
arkadaşım özel yaptırdı 95 tl fiyatı ama o zaman devlet ödemiyordu 2 ayla kaçırdı o da
ay sağol hugo!ücretli ücretsiz önemli değil tabikide,ama ücretli ise eğer devlet karşılamaz ya,sağlık ocağıda söylemez arada kaynar gider diye tedirgin oldum.
bekliyim de hemşire gelsin soorucam,inşallah bizimkininde 12.aşısıyla birlikte yapılmıştır.
ay çok panik oldum şimdi.saat 1 olmaz bana!
tekrar sağol.
ben kendi yemediğim şeyleri yedirmiyorum pek kızıma :) ben ne yersem ondan yiyo.bıldırcın yumurtası hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi alabilirmiyimm kısslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?