2012 Şubat Anneleri

gece uyumadan önce diş jeli sürdüm, üzerinede tetagili döktüm 01:30'a kadar mızırdandı sonra sabah 07:30'da kalktı

Bir de çok hareketli Ayaz,hep ayakta yürüyor,yürümüyosa da koltuğa dayanıp ayakta duruyor.Kucağımıza gelmez ,saniyede atıyo kendini aşağı.
annem on izlerken ben yoruluyorum hiç mi yorulmuyor bu çocuk der hep.

aynı Yusuf kayra g.tü bi yerde durmuyo diyorum

kızlar balık yağı içirseniz iştahı artar belki
iştah açıyor
bende multivitani bırakıcam artık fazlasıda ilerde zarar oluyo
kendi başıma geldiğinden biliyorum

Bizimki de işte baby tv izliyor sadece onda da sevdiği bişey çıkarsa yer anca ,bazen bitmesin diye dua ediyorum ama çok kısa ordaki şeylerde :)
Beni emdiği zamanlar çok güzeldi kilosu her 1 kilo alıyodu .8,5 aylıkken emmeyi bıraktı o zamandan beri doğru dürüst kilo almadı.
süt de içmiyor en fazla içtiği 180 ml.bütün gün yani.

kızlar balık yağı içirseniz iştahı artar belki
iştah açıyor
bende multivitani bırakıcam artık fazlasıda ilerde zarar oluyo
kendi başıma geldiğinden biliyorum

Biz de multivit kullanıyoruz hatta bitti alsam mı yoksa balık yağı mı alsak diye konuştuk akşam annemle.
Doktora götürcem bu hafta sonu sorayım da öyle alalım dedik.
Daha önceden bize iştah açıcı bi ilaç vermişti dr. aktipol müydü neydi adı.
Kullandık baya ilk zamanlar sanki işe yarıyomuş gibi geldi ama sonra dan bişey değişmedi.Ben de bıraktım kullanmayı.

mehmet uyudu eczaneye gittim felaket yağmur var
tetagil gelmemiş daha
balık yağı baktım
octomar ve zinkomega vardı bende zinkomega aldım bugün vermicem çünkü akşama mezgit veririm
yarın vericem ayrıca 1 ayda 3 hafta verip 1 hafta vermeyip sonra tekrar başlayınca daha etkili oluyor diye söyledi eczaneci
içinde acd3 vitaminleride var multivitamine gerek yok dedi eczacı

ayva kompostosu yapıcam memoşa eşimde içer kesin
ayvaları doğrayıp buzluktaki üzümsuyunuda ekleyip pişiiricem
mehmetin tatlı şeylerle hiç arası yok bisküvi bile severek yemiyor dün akşam muhallebi yaptım iki kaşık yedi bıraktı
muhtemelen kompostoyu içmek istemeyecektir ama artık meyve sıkarım elma ve armut içinede komposto eklerim anlamaz içer
kefirde içecek bugün

akşamları bizim yemekelrden yedirmeye çalışıyorum ama olmuyor yani bazen yiyor bazen yemiyor
dün biber dolmasını yemek istemedi önce sonra yedi sevdi
sulu köfte yapmıştım onu beyenmedi

slm kızlar..
dün geçmişe göz atarken gözüme çarptı,aşılardan falan bahsetmişsiniz.su çiçeği aşısı dikkatimi çekti.
netten aşı takvimine baktım az önce,su çiçeği aşısı özel aşı olarak 12.ayda görünüyor.
hemen sağlık ocağını aradım öğle paydosundalarmış,1 de geliceklermiş.
bekleyemedim sizlere sorayım dedim?
acaba sağlık ocağında 12.ay aşılarının arasında su çiçeğide varmıydı ki?sizler özel olarakmı yaptırdınız?
eğer öyleyse ay sonu gelmeden yaptırmama lazım,1 şubat doğumlu oğlum.
inşallah zamanı geçmemiştir!!!
lütfen acil cevap yazarmısınız:44:

hoşgeldiin yokluğun belli oldu valla
çok geçmiş olsun canım neyseki annenlerdeymişsin dinlenebilmişsin
bende annem gelince rahatlıyorum mehmet anneme sarıyor

hoşbulduk kızlar...
sağolun..
daha fazla kalmak isterdim ama eşimde yalnız,yazık onada.
o kal iyi olana kadar gelme dedi ama içim rahat etmedi işte.
nekadar duyarlıyım:))kıymetimi bilsin..
çocuğunuda özledi zaten..

canım takvime yeni alındı ücretli değil devlet ödedi
bizimkini 1 yaş aşılarıyla beraber vurdular ama 14. aya kadar vuruluyor sen ara söyle ücretsiz yaptır
arkadaşım özel yaptırdı 95 tl fiyatı ama o zaman devlet ödemiyordu 2 ayla kaçırdı o da

slm kızlar..
dün geçmişe göz atarken gözüme çarptı,aşılardan falan bahsetmişsiniz.su çiçeği aşısı dikkatimi çekti.
netten aşı takvimine baktım az önce,su çiçeği aşısı özel aşı olarak 12.ayda görünüyor.
hemen sağlık ocağını aradım öğle paydosundalarmış,1 de geliceklermiş.
bekleyemedim sizlere sorayım dedim?
acaba sağlık ocağında 12.ay aşılarının arasında su çiçeğide varmıydı ki?sizler özel olarakmı yaptırdınız?
eğer öyleyse ay sonu gelmeden yaptırmama lazım,1 şubat doğumlu oğlum.
inşallah zamanı geçmemiştir!!!
lütfen acil cevap yazarmısınız

ay sağol hugo!ücretli ücretsiz önemli değil tabikide,ama ücretli ise eğer devlet karşılamaz ya,sağlık ocağıda söylemez arada kaynar gider diye tedirgin oldum.
bekliyim de hemşire gelsin soorucam,inşallah bizimkininde 12.aşısıyla birlikte yapılmıştır.
ay çok panik oldum şimdi.saat 1 olmaz bana!
tekrar sağol.

3 aşı yapılması lazım bize 3 aşı yaptılar üçüde koldan oldu biri kızamık diğer pnomokok diğeride su çiçeği idi
sizede üç tane vurdularsa su çiçeğide yapılmış demektir
evet parası sorun değil dediğin gibi arada kaynamasından korkuyor insan
bak mesela bizim rotavirüsü aşımız yok çünkü doktor kafamızı karıştırdı ve doktorun dediklerinden yaptırmamız gerektiği sonucuna vardık ve yaptırmadık korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…