slm kızlar...
dün evimize döndük,ben anca vakit bulup yazabildim.önce biraz geçmişe bakıyım dedim,çok birikmiş,nezamandan beri girmediğimi bile unutmuşum,ara ara baktım bende..
öncelikle 1 yaşını dolduran ,doğum günlerini kutlayan tüm bebişleri kutlarım..allah daha nice yıllarını gösterir inşallah..
öperim minnoşları..
balık yağından bahsedilmiş:
özendim şimdi sizden,heves ettim acaba doktora danışmadan başlasam olurmuki?
biraz kendimizden bahsedeyim:
biliyorsunuz annemlerdeydik,öncesinde annem bendeydi.
çok güzel bi 15 gün geçirdik diyemem.benim açımdan.
ben çok hasta oldum,tam iyileştim derken gribim tekrar üsteledi.
birde hamileyim biliyorsununz ,direncim iyice düştü.hiç ilaç alamadım,ara ara ateş yaptı,boğaz ağrısı cabası.
çoook halsizdim.
neredeyse hep yattım.lohusa gibi umutu emzirmeye bile annem verdi kucağıma annem aldı.
sadece umutu emzirdim,başka hiç bir işiyle ilgilenemedim yavrumun.
allah razı olsun beceriksiz dediğim kız kardeşiminden hiç ummadığum bi ilgi gösterdi umuta.herşeiyile ilgilendi.
annem zaten bana bütün gece kaç defa kalktı hiç bilmiyorum,her öksürdüğümde başımdaydı.artık adaçayı,zencefil görmekten bile midem bulanıyor.ama anneciğim iyileştirdi beni.
babam da umutla oynadı hep,birsürü şey öğretti.
kalabalıktan bunalır,huysuz olur sanmıştım ama tam tersi umut çok mutluydu.çok kudurdu,çok yordu annemleri,
artık yürüyor,tam olarak orda başlamış oldu.annemlerin evi çok büyük,gezmeye çok yer olunca hep yürüdü oğlum.penguen gibi yürüyor.
oda orda biara öksürünce doktora götürdük.üstelemesin diye.
3 köpek diş birden çıkartıyormuş.3 ü birden patladı.
birde ne öğrendik testiisinin biri inmemiş,boşmuymuş neymiş,yukarı aşığaya hareket ediyormuş.
çocuk cerrahına gösterin dedi ordaki doktor.
d vitaminindede 2 yaşına kadar öneriyorum dedi.
çok üzüldüm,ameliyat derler büyük ihtinalle.(((
umut çok iştahsızdı annemlerdeyken,hep zorla bişeyler yedirdik.
onun açısından yinede iyi bir tatil oldu.iyice coştu,kusdurdu,evi dağıttı,..:)))
ilk defa kuşla tanıştı.komşumuzda vardı.bi ara bi kaç gezme yaptık annemle alt komşumuzda muhabeet kuşu vvardı,bayıldı kuşa,hiç korkmadı,o uçtukça yürüyerek peşinden gitmeye kalktı hep.
:))
ben desem mide bulantısından sadece tost yiyebildim 15 gün boyunca,birde tarhana çorbası,başka hiiiiç bişey ağzıma sürmedim.birde portakal.
tost yemekten şişerim sandım ama 2 kilo vermişim bile.
offff anne evinin rahatlığına çok alıştım,evimi eşiimide çok özlemiştim ama halsizlikten bugün çok zor geçti.
eşim umutu çok özlemiş.o gün evden çıkarken pijamalarını beşiğinde bırakmışştım hergün onları koklamış.
bi kaç kez msnde gördü,ama umut huysuzdu pek gördü saıyılmaz.
sizler iyiisiniz umraım kızlar