- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.541
tekrardan geçmiş olsun canım şimdi iyi geçti değilmi
seneye acısını çıkartırsınız
Kızlar Merhaba herkes dogum günlerinden bahsetmiş bende bahsedeyim :) Benim kuzum 1 şubatta doğdu cumaya geldiği için 3 şubatta (pazar günü) kutladık. Oğlum cumartesi günü aşırı isal ve kusmaya yakalandı biz bilmiyorduk daha sonra ögrendik rotavirüs olmuş.
Herkesi davet ettiğim için iptal edemedim. Kayınvalidem filan geldi uzaktan o yüzden. Çokta özenmiştim oğluma çok şık pantolon gömlek aldım. Pasta siperişi verdim. Ama oğlumun hasta olması nedeniyle çok güzel geçmedi. Oğlum kucagımdan inmedi mız mız mız.
Kimseye gitmedi çok halsizdi. Saolsun davet ettiğim herkes geldi çokta güzel hediyeler getirdiler. O kadar özendim ilk dogum günü diye ama hasta olunca kötü oldu. Neyse önemli olan benim bebegim o iyi olsunda seneye daha şahşahalı kutlarım inşallah.
ayy kıyamam arkadaşım, zaten biz ne zaman çok yorgun olsak kuzuların uyumayacağı tutuyor. bugün erken yatarsın anca toparlanıyo vücut.
dicleyle görüşücez inşallah, şimdiden heyecanlıyım. düşünsene sadece sanal olarak tanıdığın uzaktan sadece tahminde bulunabileceğin bir arkadaşınla buluşuyorsun
öncelikle çok geçmiş olsun canım, sonra nice mutlu seneler
umarım şimdi iyidir oğlun
mozp geçmiş olsun canım diştenmi uyumadı
bizde fitil işe yarıyor geceleri veriyorum yoksa inliyor kıvranıp duruyor rahat uyuyamıyor
bakıyorum eğer gündüz akşam filan sıkıntılıysa eğer yatmadan veriyorum her çocukta herşey işe yaramıyor arkadaşımın kızında fitil işe yaramıyormuş o carpol veriyor öyle rahatlıyormuş bizdede carpol işe yaramıyor fitil rahatlatıyor
nuruuuum
annem bisiklet aldı aynı senin dediğin gibi müzikli filan ama müzikleri iyi değil at kişniyor çirkin vakvaklayan ördek daha dün annemizin kollarında yaşarkenli müzikk
beynimizi şişiriyor sürekli onları çalıp duruyor sesinin kısılma imkanıda yok bizde ses çıkan yere bant yapıştırdık sesi kısılmıştı ama bantı sökmüş tüm gün at kişnetip duruyor
pekte kıymetli arkadaşın kızı geldi bndi diye çok kıskandı istemedi diğer oyuncaklarıyla oynatıyorda bisikletine bindirtmiyor
eşimin dayısının kızı geldiler onlarda iki tane güzel yaşına uygun oyuncak almış tekinde halkalar var geçirmeli ama onlarla farklı oynuyor halkaları bisikletine taktı halka takılan yeride yerde tüm gün çevirirp duruyor
bisikletinin selesine bezlerini ıslak mendilleri doldurmuş ittirip duruyo
bir tek en üstteki minik halka var onu elinden düşürmüyor devamlı elinde bikaç gün önce altını açar açmaz pipisine o halkayı taktızaten bu ara hep eli orda ne bulsa pipisine sürüyo veya takıyo
eşimin anne ve babası para verdiler babamda para verdi
sanırım dişten canım, ben geçen hafta hiç fırsat bulamadım eczaneye gitmek için(cuma akşamıda mesaiye kalmak zorundaydım 20:00'de çıktım işten) şimdi hemen gidip alacam tetagil'i
fitile eşim sıcak bakmıyor çok zorda kalınmadıkça attırmıyor bize, erkek çocuğa iyi değil diyor, daha doğrusu ilaç kullanımına karşı benim eşim o yüzden çok gerekmedikçe hayır diyo :44:
şu memo alem çocuk valla, atı kişnetmesine çok güldüm
ben bu ilacın netten prospektüsünü okudum orda iki saatte bir günde 6 taneye kadar verilebilir diyor
etkisi kısamı sürüyor emin olaamadım
18-20 tl arasında fiyatı
fotoları yüklemeye çalışıyorum
Merhaba arkadaslar
Gecen burda kagit, iplik vb. yemeyle ilgili konus gecmisti. Sizinle de paylasayim. Benim oglusta yerde ne bulsa yiyordu. Ozellikle kagit ve iplik gorunce deli oluyordu. Cmr doktora goturdum. Kan tahlili yapildi ve demir eksikligi oldugu ortaya cikti. Yedigine ictigine dikkat ettigimi saniyordum ama ozellikle kırmızı et miktarını fazla tutucam. 2 cevız buyuklugunde dedı. sız nasıl verıyorsunuz bu demek oluyor kı corbasına bıle et koymak lazım. bugun yedıreceklerımı yazayım. Etlı kuru fasulye ve bulgur pılavı, (havuc, kerevız brokolı ve ıcıne 1 kasık tarnaha) corba ıcırecegım.
valla ben yemek arasında gidip aldım hugocum 18.-TL fiyatı, eczacı dişlere sürebilirsin veya meyvesuyuna katıp içmesini sağlayabilirsin dedi
kullanan arkadaşlarım çok etkili olduğunu söyledi, etkisinin kısa sürmesi ile ilgili bişey demediler ama öyle olsa söylerlerdi
bu arada eczacı günde 1 paketi yeterli, yarım yarım 2 kerede verebilirsin dedi
maşallah çoook tatlırabbim uzun hayırlı ömür versin
parti temanızda çok hoş olmuş pembe siyah, baya hazırlanmışsınız belli ki
nice mutlu senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?